GeriEtkinlikler 8 Nisan - Haftanın vizyona giren filmleri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

8 Nisan - Haftanın vizyona giren filmleri

8 Nisan - Haftanın vizyona giren filmleri

Bu hafta 9 yeni film vizyona giriyor.


CESUR HOROZ

Genç horoz Toto'nun, arkadaşları, ailesi ve tanıdıklarıyla birlikte yaşadığı yer yok olma tehlikesiyle karşı karşıya kalır. Bunun üzerine genç horoz Toto, tüm tanıdıklarını ve kendisini sevenleri ikna ederek büyük bir direnişe hazırlanır. Hep birlikte kararlı bir mücadeleyle yaşadıkları yeri savunacaklardır.

Seslendirenler: Bruno Bichir, Carlos Espejel, Angelica Vale, Omar Chaparro

Yönetmen: Gabriel Riva Palacio Alatriste, Rodolfo Riva Palacio Alatriste

8 Nisan - Haftanın vizyona giren filmleri


YENİDEN BAŞLA 

Eşini trafik kazasında trajik bir şekilde kaybeden yatırım uzmanı Davis Mitchell (Jake Gyllenhaal), duygusal bir çöküntü yaşamaktadır. Davis, tüm hayatını sorguladığı bu dönemde giderek kontrolünü kaybetmektedir. Bir gün parasını kaptırdığıbankamatiği üreten şirkete bir şikayet mektubu yazar. Davis, bu mektup sayesinde şirketin müşteri temsilcisi Karen (Naomi Watts) ile yakınlaşacak ve bu beklenmedik ilişki, hem Karen hem de Davis’in tekrar hayata sıkı sıkıya sarılmasını sağlayacaktır. Oscar Ödüllü “Sınırsızlar Kulübü / Dallas Buyers Club”, “Yaban / Wild” ve “Çılgın / C.R.A.Z.Y.” filmlerine imza atanJean-Marc Vallée’nin yönetmenliğinindeki filmde Naomi Watts, Chris Cooper, Heather Lind, Judah Lewis, Royce Johnson, Polly Draper ve Brendan

Oyuncular : Jake Gyllenhaal, Naomi Watts, Chris Cooper, Brendan Dooling, Polly Draper

Yönetmen : Jean-Marc Vallee 

 

8 Nisan - Haftanın vizyona giren filmleri
 


ÖLÜMCÜL OYUN

Gösterildiği her yerde sansasyona dönüşen Ölümcül Oyun, 9 yaşındaki ikizler Lukas ve Elias’ın hikâyesini anlatıyor. İkizler, estetik bir operasyon geçirdikten sonra yüzü bandajlı bir şekilde eve dönen annelerinin gerçek anneleri olup olmadığından şüphelenmeye başlar. Ancak kasabadan uzakta, ormanlık bir alanda olan evlerinde yardım edecek kimse yoktur.

Oyuncular: Susanne Wuest, Lukas Schwarz, Elias Schwarz

Yönetmen: Veronika Franz, Severin Fiala


 

8 Nisan - Haftanın vizyona giren filmleri
 


ÖLÜM EMRİ

Londra merkezli ordu istihbarat komutanı albay Katherine Powell, bir grup tehlikeli teroristi Nairobi, Kenya’daki karargahlarından kaçırabilmek için çok gizli bir operasyonu uzaktan komuta etmektedir. Görev, Powell teroristlerin bir intihar saldırısı planladıklarını anladığı anda “ele geçirme” değil “öldürme” operasyonuna dönüşür. Nevada’daki merkezden Amerikan insansız hava aracını kontrol eden pilot Stewe Watts, karargahın bahçesine 9 yaşında bir çocuğun girdiğini görünce havada seyir etmeye devam eder. Saniyeler hızla akarken, bu imkansız karar, politikacıların ve avukatların ellerine kalır.

Oyuncular: Helen Mirren, Aaron Paul, Alan Rickman, Barkhad Abdi

Yönetmen: Gavin Hood

 

8 Nisan - Haftanın vizyona giren filmleri
 


AZEM 3: CİN TOHUMU

1917 yılında Kızılırmak kenarında bir köyde iki yakın aile arasında başlayan gizemli olaylar tüm köyü etkisi altına alır. Cinler ile köy halkı birbirlerinden kız alıp verecek ve birbirlerinin cenazesine katılacak kadar yakınlaşır. Hüddamlar aracılığıyla cin kabileleri ve köyün önde gelenleriyle ruhani anlaşmalar yapılır. Ve bugün, hâlâ köyün dağlık alanlarında ve Kızılırmak kenarlarında bu tuhaf olaylar devam etmektedir.

Oyuncular: Veysi Alışkan, Muhammet Kulu, Yeşim Egemen, Nurettin Örük, Revşan Genç, Burak Ramazan Demir, Tahir Ulubayrak, Nurdan Taş

Yönetmen: Hürcan Ere Yılmazer

8 Nisan - Haftanın vizyona giren filmleri

 


KIZKAÇIRAN

Ahmet eski aşkı Gül’ü evleneceği gün gelin arabasıyla düğünden kaçırır. Ahmet’in aynı zamanda Gül’e bir de sürprizi vardır. Kaçırılan tek kişi Gül değildir. Ahmet Gül’ü kaçırdığında bir planı yoktur. Köydeki dedesine götürmek isteyince abisinden yardım talep eder. Dedesinin köyüne ulaşana dek yolda başlarına birbirinden komik olaylar gelir.

Oyuncular:Emir Benderlioğlu, Ceren Benderlioğlu, Yüksel Ünal, Aydan Burhan, Barış Kıralioğlu, Ergun Kuyucu, Erol Aksoy, Gönül Nagiyeva, Kyamran Agabalaev, Kamuran İnselel, Mehmet Kurt, Timur Kunt, Tulya Örkü, Kaan Çalışkanoğ, Ece Ertan

Yönetmen: Korhan Uğur 

 

8 Nisan - Haftanın vizyona giren filmleri
 


BABA MİRASI

Babalarının vasiyeti üzerine köyde kalıp mirası hak etmek isteyen üç kardeşi, alışık olmadıkları köy hayatında çeşitli sürprizler beklemektedir. Farklı mesleklere ve karakterlere sahip kardeşlerin başından geçen komik olayların yanı sıra Muhtar Hasan ve Maydanoz Nuri'nin köy yaşantısındaki ilginçlikleri de filme renk katıyor.

Oyuncular: Yakup Yavru, Mehmet Emin Eren, Mansur Ark, Latif Doğan, Hüseyin Kâğıt, Nesrin İşçi, Belkıs Akçil, Veli Erdem Karakülah, Mustafa Taş, İbocan, Özgür Koç, Oğuz Boran

Yönetmen: Sefa Özçelik

 

8 Nisan - Haftanın vizyona giren filmleri
 


TÜRK LOKUMU

Anadolu’da bir devlet okulunda okuyan Niyazi, başarısı nedeniyle İstanbul’daki bir Amerikan kolejinde yatılı ve burslu okumak için bir teklif alır. Babası Emin Efendi oğlunu İstanbul’a gönderir. Kolejde işler biraz farklıdır. Sürekli partiler yapan, eğlenen öğrenciler yüzünden kolejin başarı oranı düşmüştür. Okul müdürü Anadolu’da en başarılı öğrenci olan Niyazi’yi transfer ederek başarı oranını yükseltmek istemiştir.

Oyuncular: Mustafa Topaloğlu, Oya Aydoğan, Metin Yıldız, Alper Rende

Yönetmen: Deniz Denizciler 

 

8 Nisan - Haftanın vizyona giren filmleri
 


KÜÇÜK ESNAF

Berhudar Bakır, 30’lu yaşlarda kendi halinde bir hayat süren, babasına benzememeye çalışan bir çilingirdir. Babası 10 sene önce evi terk etmiş, annesiyse onun kederine dayanayıp vefat etmiştir. Yapayalnız bir hayat sürmektedir. Tek dayanağı iki yakın arkadaşı Salih ve Özcan’dır. Platonik aşkı Burcu’ya bir türlü açılamamaktadır. Burcu’nun bir gün dükkânına gelip başka biriyle evleneceği haberini verdiğinde yıkılır. Bu yıkımın hemen akabinde 10 yıldır görmediği babasının vefat ettiği haberini alır ve bir daha yıkılır. Babasının cenazesine gittiğinde bir araba önünde durur ve onu Mafya Babası Fahrettin’in yanına götürür. Fahrettin, Berhudar’a babasının kendisine, 100 Bin Lira borcu olduğunu ve bunu 5 gün içinde ödemezse onu öldüreceğini söyler. Berhudar’ın bütün amacı bu parayı 5 gün içinde bulabilmektir. Bu sırada hayatına giren Avukat Ezel’in de Mafya Babası Fahrettin’le başının belada olması ikisinin bir maceranın içerisine girmesine sebep olacaktır.

Oyuncular: İbrahim Büyükak, Zeynep Koçak, Cengiz Bozkurt, Gupse Özay, Cezmi Baskın, Erdal Tosun 

Yönetmen: Bedran Güzel

 

8 Nisan - Haftanın vizyona giren filmleri
 

False