GeriEtkinlikler 7.Yemek Şöleni’nde yarışın, değerli hediyeler kazanın
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

7.Yemek Şöleni’nde yarışın, değerli hediyeler kazanın

7.Yemek Şöleni’nde yarışın, değerli hediyeler kazanın

Bu yıl yöresel et yemekleri yarışıyor, yıldız isimler jüri koltuğuna oturuyor!

Bu yıl yöresel et yemekleri yarışıyor, yıldız isimler bir kez daha jüri koltuğuna oturuyor. Lezzet konusunda iddiası olan ve dereceye girerek değerli hediyelerin sahibi olmak isteyen herkes Yemek Şöleni’ne katılabiliyor. 7 Şubat 2016 tarihinde, İstanbul The Green Park Hotel Bostancı’da gerçekleşecek organizasyona yarışmacı olarak katılım için son başvuru tarihi ise 22 Ocak 2016…

Katılım kuponları, Sofra ve Yemek Zevki dergilerinin Ocak sayılarında…

Yemek Şöleni, bu yıl da birbirinden leziz ve orijinal tariflerin yarışına sahne olacak. İstanbul The Green Park Hotel Bostancı’nın mutfağında gruplar halinde yarışacak yarışmacılar, en iddialı oldukları yöresel et yemeklerini ünlü sanatçı ve profesyonellerden oluşacak bir jüriye beğendirmeye çalışacaklar. Bu yılki jüri üyeleri arasında Sofra Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Esra Düzdağ, Yemek Zevki Dergisi Yazı İşleri Müdürü Eren Aydın, sevilen Sanatçı Açelya Akkoyun, Sunucu Zahide Yetiş ve Özgür Şef gibi ünlü isimler bulunacak. Dereceye girenlerin yanı sıra Yemek Şöleni’nde yarışan tüm finalistler de birbirinden değerli hediyeler kazanacaklar. 7. Yemek Şöleni’nde yarışmacı olarak hediyelere sahip olmak isteyenlerin yapmaları gereken tek şey ise iddialı oldukları yemek tarifini, Sofra ve Yemek Zevki dergilerinin Ocak sayılarındaki orijinal katılım kuponu ile birlikte, belirtilen adrese 22 Ocak 2016 tarihine kadar göndermek. Ayrıca dileyenler www.yemeksoleni.org adresinden de yarışmaya katılım sağlayabiliyor.

7.Yemek Şöleni’nde yarışın, değerli hediyeler kazanın

Elif Korkmazel sunacak, Ersin Faikzade ve Orkestrası sahne alacak…

Ev aletlerinin ustası Arnica’nın ana sponsorluğunda hayata geçirilecek olan 7. Yemek Şöleni; co-sponsorlar Pril Bulaşık Deterjanı ve Pera Ankastre’nin yanı sıra katılımcı firmalar Didi Soğuk Çay, Duru Bulgur, Knorr Gıda, Lila Kağıt, Nudo Kıvırcık Erişte, Otacı Bitkisel Ürünler, Pastavilla Makarna, Selin Kolonya, Uno Unlu Mamulleri, Vileda Ev Temizlik Ürünleri, Vissmate Hijyen ve Temizlik Ürünleri’nin de katkılarıyla gerçekleşecek. Sağlıklı Tavuk Bilgi Platformu ise organizasyonun sağlık sponsoru olarak etkinlikte bir seminer verecek. 7. Yemek Şöleni’nde aynı zamanda uluslararası yardım gönüllüsü olan Ses Sanatçısı Ersin Faikzade ve Orkestrası da sahne alarak konuklara unutulmaz anlar yaşatacak. Organizasyonu, leziz yemek tarifleri ile tanınan başarılı Yazar ve Programcı Elif Korkmazel sunacak.

Gün boyu heyecan ve eğlence…

Yemek Şöleni, yarışma heyecanının dışında gün boyu süren gösteri, aktivite, mini konser ve seminer gibi birçok eğlenceli aktiviteye de ev sahipliği yapıyor. Sadece yarışmacılar değil tüm katılımcılar gün boyu heyecan ve eğlenceyi paylaşıyor. 7. Yemek Şöleni, bu yıl engelli çocukların eğitimlerine destek olmak, onların toplumun birer üyesi olarak aramıza katılmalarını sağlamak üzere faaliyet gösteren Ataşehir Lions Özel Mesleki Eğitim Merkezi Okulu’na destek sağlamak üzere İstanbul Anadolu Yakası Lions Kulüplerinin önderliğinde gerçekleşiyor.

False