GeriEtkinlikler 29 Nisan – Haftanın vizyona giren filmleri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

29 Nisan – Haftanın vizyona giren filmleri

29 Nisan – Haftanın vizyona giren filmleri

Bu hafta beyaz perdede 8 yeni film vizyona giriyor.

KURDUN UYANIŞI

OYUNCULAR: Shaofeng Feng, Shawn Dou, Ankhnyam Ragchaa, Yın Zhusheng, Be Sen Zha Bu

YÖNETMEN: Jean-Jacques Annaud

Yıl 1967 Pekinli bir öğrenci olan Chen Zhen Moğolistan’ın iç kısımlarında yaşayan göçmenlerin arasına çobanlığı öğretmesi için gönderilir. Ama asıl Chen’in bu sonsuz güzellikteki vahşi doğada var olmak, özgürlük ve sorumluluk hakkında öğreneceği çok şey vardır. 

29 Nisan – Haftanın vizyona giren filmleri



KADERE TUTSAK

Oyuncular: Murat Ünaloğlu, Ateş Kantaroğlu, Ümit Sağlam, Şakir Aydın

Yönetmen: Erdoğan Koç

Annesini doğumunda kaybeden Kenan, on yaşındayken de tanımadığı kişiler tarafından babasının öldürülmesine tanık olmuştur. Kimsesizliğin onu sokaklara savurması ile hayatın girdabında tek başına kalmıştır. Çocukluk dönemini sokaklarda geçiren Kenan, yine aynı dönemlerde tanıştığı ve onu yalnız bırakmayacak iki arkadaşı ile beraber yaşamına devam eder.

29 Nisan – Haftanın vizyona giren filmleri


YENİ AHİT

Oyuncular: Benoit Poelvoorde, Catherine Deneuve, François Damiens, Yolande Moreau 

Yönetmen: Jaco Van Dormael

Tanrı yaşıyor, hem de Brüksel’de bir apartmanda! Ama pek huysuz bir adam; karısıyla kızına pek kötü davranıyor. Masum kızı hakkında pek az şey biliyoruz aslında: Kendisi 10 yaşında, adı da Ea... Bir gün tahammülü tükenince, Ea babasının en büyük sırrını, yani dünyadaki herkesin öleceği tarihi SMS’ler yollayarak ifşa eder. Ardından da evden kaçıp altı yeni havari bulmaya karar verir.

29 Nisan – Haftanın vizyona giren filmleri


RATCHET & CLANK

Seslendirenler: Paul Giamatti, John Goodman, Bella Thorne, Rosario Dawson, Sylvester Stallone

Yönetmen: Kevin Munroe, Jericca Cleland

Ratchet, Qwark’ın Uzay Muhafızı olmak için takım seçmelerine katılmak istemektedir. Bu sırada galaksinin diğer ucunda, entrikacı kötü adam Drek, Tenemule gezegenini yeni silahı Deplanetizer ile tek atışta yok etmiştir. O gece Ratchet, Drek’in adamlarından kaçan, kısa devre yapmış robot Clank tarafından uyandırılır. Milyonların hayatı, Ratchet ve onun güvenilir metal yoldaşı Clank’in ellerindedir.

29 Nisan – Haftanın vizyona giren filmleri


ÖZEL BİR GÜN

Oyuncular: Julia Roberts, Jennifer Aniston, Kate Hudson, Jason Sudeikis, Shay Mitchell

Yönetmen: Garry Marshall

Hayatlarında tek bir ortak noktaları annelik olan bir grup kadının iç içe geçen hikâyelerinin anlatıldığı filmde hamile anneler, bekâr anneler, üvey anneler, gey anneler, çocuklarıyla küs anneler, uzun zamandır kayıp olan anneler ve her türden anne, filmin duygusal göndermesinden paylarına düşeni alıyor. Anneler Günü yaklaştıkça, her biri, her yerdeki annelerin gününü kutlamak için tatlı bir şekilde annelik bağının gücünü kanıtlayacaktır.

29 Nisan – Haftanın vizyona giren filmleri


BROOKLYN

Oyuncular: Saoirse Ronan, Domhnall Gleeson, Emory Cohen, Hugh Gormley 

Yönetmen: John Crowley

Amerika’nın gelecek vaatlerinden etkilenen Eilis, New York şehri için annesinin evini terk eder. Vatanının hasretini çekmeye başladığı sırada, Eilis kendini aşkın cezbedici ellerine bırakır. Ancak kısa bir zamanda, neşesi geçmişi yüzünden bozulur, iki ülke ve üzerinde yaşadığı hayatalardan birini seçmelidir. 

29 Nisan – Haftanın vizyona giren filmleri


EMİCEM HOSPİTAL 

Oyuncular: Wilma Elles, Selahattin Çakır, Merve Akaydın, Sinan Bengier, Adem Eraydın, Ali Erkazan, Emre Ön, Zeki Kamber, Uğur Keleş, Songül Nadir, Ceyhun Gen, Taha Mataracıoğlu, Senem Göktürk, İzzettin Kahraman, Samet Karahasanoğlu, Yaşar Eraydın, Osman Bulut 

Yönetmen: İsmet Eraydın

Selo en yakın arkadaşları Adem ve Dursun’la beraber, zengin olmak için ekstra işler yapmaktadırlar. Cemal Emice hastanenin uluslararası bir seviyeye çıkması için Almanya’dan yönetici (CEO) getirttirir. Almanya’dan gelen Ingrid Hanım, Alman disiplinini uygulamaya çalışır. Hastane personeli bu disipline alışık değildir. Alman disiplini ile Karadeniz inadı arasında uyuşmazlık olunca komik olaylar yaşanmaya başlar.

29 Nisan – Haftanın vizyona giren filmleri


MAGİ

Oyuncular: Michael Madsen, Stephen Baldwin, Brianne Davis, Lucie Pohl, Dragan Micanovic, Kenan Ece, Emine Meyrem

Yönetmen: Hasan Karacadağ

Amerikalı gazeteci Olivia Watkins, Türkiye’de yaşayan kızkardeşi Marla’nın acil çağrısıyla İstanbul’a gelir. Hamile olan Marla, Olivia’nın geldiği gece kendi evinde karmaşık bir cinayete kurban gider. Polis, cinayetin, Marla’nın boşandığı eşi tarafından işlendiğini delilleriyle ortaya koymasına rağmen, Oliva; kız kardeşinin İstanbul’un başka semtinde, farklı bir kimlikle ikinci bir hayat sürdüğünü öğrenince, gazeteci refleksiyle araştırmalarını devam ettirir. Olivia, cinayete kurban giden kızkardeşi Marla’nın Türk arkadaşları Emir ve Suzan’ın yardımlarıyla aksiyon, gerilim ve korku dolu bir maceraya girişir.

29 Nisan – Haftanın vizyona giren filmleri

False