GeriEtkinlikler 22 Nisan – Haftanın vizyona giren filmleri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

22 Nisan – Haftanın vizyona giren filmleri

22 Nisan – Haftanın vizyona giren filmleri

Bu hafta 8 yeni film vizyona giriyor.


KRAL İÇİN HOLOGRAM

2010 ekonomik krizinden sonra depresif, yeni boşanmış ve işini kaybetmiş Amerikalı ALAN CLAY (Tom Hanks) hayatının anlaşması olacağını düşündüğü bir iş için Suudi Arabistan’a yollanır. Amacı Suudi kralına hologram telekonferans sistemi satabilmektir. Yerel gelenekler ve şaşırtıcı bürokrasi işleyişine alışmaya çalışırken tanıştığı esprili taksi şoförü ve güzel Arap doktor ile hayatını yoluna koyar.

Oyuncu: Tom Hanks, Ben Whishaw, Sarita Choudhury 

Yönetmen: Tom Tykwer

22 Nisan – Haftanın vizyona giren filmleri


ŞEYTAN PAPUÇTA

Sekiz kafadar define aramaya gider ve bir küp bulurlar fakat küpü yerinden kaldıramazlar. Şeytan tarafından lanetlenen sekiz kafadarın kaderi yaşamla ölüm arasında kalmaktır.

Oyuncular: Sancak Bayraktar, İbrahim Kolcu, Bilal Ersoy

Yönetmen: A. Cengiz Mert

22 Nisan – Haftanın vizyona giren filmleri


YOLCULUK

Yolculuk’un hikayesinin merkezinde muhafazakar bir ailenin çocuğu olarak kimlik karmaşası yaşayan Mehmet yer alıyor. Bir yanda baskıcı babası, diğer yanda ilişkide olduğu şeriatçı gruplar ve Suriye’de süre giden savaş varken Mehmet ilk büyük aşkıyla da tanışıyor. Kim olduğu ve ne istediği sorusunun cevabını bulması ise umduğu kadar kolay olmuyor.Bu arayış onu, bildiği her şeyi yeniden sorgulayacağı bir yolculuğa sürüklüyor.

Oyuncular: Bedia Ener, Cezmi Baskın, Beran Soysal, Ahmet Sarıcan, Cansu Fırıncı, Nebil Sayın, Dilşah Demir

Yönetmen: Mustafa Kenan Aybastı

22 Nisan – Haftanın vizyona giren filmleri


KOR

Kocası Cemal, bir iş için gittiği Romanya’da tutuklanınca acilen ameliyat olması gereken çocuğuyla bir başına kalan Emine, kocasının eski patronu Ziya ile karşılaşır. Ziya bir zamanlar çok hoşlandığı ama Cemal’le evlenen genç kadının ve çocuğunun durumuna kayıtsız kalmaz. Aylar sonra İstanbul’a dönen Cemal, Ziya’nın çocuğunu ameliyat ettirdiğini öğrenir. Emine’yi çok kıskanan Cemal, durumla görmezden mi gelecektir?

Oyuncular: Aslıhan Gürbüz, Caner Cindoruk, Taner Birsel, İştar Gökseven, Çağlar Çorumlu, Dolunay Soysert , Talha Yayıkcı, Berat Özdemir, Genco Ozak, Deniz Keresteci, Apo Demirkubuz

Yönetmen: Zeki Demirkubuz

22 Nisan – Haftanın vizyona giren filmleri


AVCI: KIŞ SAVAŞI

Kötü kraliçe Revenna, iyi kız kardeşi Freya’nın buz gücünü ortaya çıkarır ve kalbini sevgiye karşı dondurur. Kuzeye çekilen Freya, koruyucuları olarak avcılardan oluşan bir ordu yetiştirir. İki kraliçe arasındaki savaş tırmanırken, aralarında duran kahraman, Freya’nın en seçkin avcısı Eric’tir. Eric, kalbini kaptırdığı tek kadın olan savaşçı Sara ile birlikte Freya’ya kız kardeşini yenmesi için yardım etmelidir.

Oyuncular: Chris Hemsworth, Charlize Theron, Emily Blunt, Jessica Chastain, Nick Frost, Sam Claflin, Rob Brydon ve Jessica Chastain

Yönetmen: Cedric Nicolas-Troyan 

22 Nisan – Haftanın vizyona giren filmleri


YOLA GELDİK: KOMEDİ MAFYA

Kutay ve Yusuf bir benzin istasyonunda çalışan iki arkadaştır. Bir akşam felekten bir gece çalmak isterler ama ceplerinde para olmadığı için benzin istasyonunun kasasında hatırı sayılır bir miktarda parayı alıp, Beyoğlu barlarında yerler! İstasyon sahibi Ethem Bey'in kasadaki para açığını fark etmesi uzun sürmez. Parayı yerine koymak için çare arayan Kutay ve Yusuf bunu beceremeyince kovulurlar. Ama giderken istasyona bırakılan emanet bir aracı da beraberlerinde götürürler! Yolları Osman Nuri ve Selman ile kesişen kafadarlar kendilerini içinden çıkılmaz bir mafya ve rehine kaçırma/alıkoyma macerasının içinde bulurlar!

 Oyuncular: Ozan Dağgez, Meral Kaplan, Orhan Aydın, Serkan Şengül, Ferdi Kurtuldu, Ayça Kuru, Teoman Gelmez, İrfan Aslanhan

Yönetmen: Haydar Işık

22 Nisan – Haftanın vizyona giren filmleri


BİR BABA HİNDU

Filmde, aşık olduğu kız Gundhi’nin peşinden Mumbai’ye giden Fadıl’ın hikâyesini anlatılıyor.

Oyuncular: Sermiyan Midyat, Nicole Faria, Şafak Sezer, Burak Satıbol, Zeynep Kankonde, Füsun Demirel, Hakan Akın, Muhittin Korkmaz, Osman Alkaş, Begüm Öner, Ayhan Taş ve Bülent Kayabaş

Yönetmen: Sermiyan Midyat

22 Nisan – Haftanın vizyona giren filmleri


SAKLI

Vakur kişiliğiyle tanınan bir müzisyen Mahir Bey, kızının arkadaşı Duru ile saklı bir ilişki yaşamaktadır. Duru’nun babası Ali Bey geleneklerine bağlı, ailesine düşkün iki kız babasıdır. Mahir Bey ve Duru korkuları yüzünden birbirlerinden uzaklaşmak üzereyken, Ali Bey’in bu saklı ilişkiyi farketmesi an meselesidir.

Oyuncular: İlhan Şeşen, Settar Tanrıöğen, Türkü Turan, Pelin Akil

Yönetmen: Selim Evci

22 Nisan – Haftanın vizyona giren filmleri

False