GeriAlışveriş 14 Şubat'ta Home Store şıklığı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

14 Şubat'ta Home Store şıklığı

14 Şubat'ta Home Store şıklığı

14 Şubat için şık hediye seçenekleri.

Home Store, 14 Şubat Sevgililer gününe özel çeşitli hediye seçenekleri sunuyor. Eşinize ya da sevgilinize bu özel günde hediye almak istiyorsanız mutlaka Home Store uğrayın…

Bu 14 Şubat’ta kız arkadaşına ya da eşine en güzel hediyeyi almak isteyenler, Home Store mağazalarına uğramadan edemiyor. Eşiniz veya kız arkadaşınızın tarzı, ister spor ister klasik olsun her tarza hitap eden kıyafetler eşinizi ayrıcalıklı kılmak için tasarlandı. Dilerseniz şık bir ceketle kombinlenecek etek, dilerseniz de siyahın asilliğini taşıyan spor-klasik bir elbise, hediye seçenekleriniz arasında parlayacak.

[fotogaleri=370]

14 Şubat’ta en şık ben olmayım diyenlerdenseniz, Home Store’un özel koleksiyonuna mutlaka göz atın. Aşkın rengi kırmızı ve siyah, Home Store tasarımcılarının ellerinde şekilleniyor ve şıklıkları ile fark yaratıyor. Bu sezonda öne çıkan ürünler arasında elbiseler, etekler, büstiyer ve sıradışı tasarımın eseri ceketler bulunuyor. Dilerseniz uçuşan narin kumaşlardan ateş kırmızısı elbisenizle, dilerseniz de siyahın asaletini taşıyan büstiyer ve bolero kombininizle 14 Şubat’ın en şık kadını olmaya hazırlanın. Üstelik kış sezonundan dilediğiniz parçada çok özel Şubat indirimleri de sizleri bekliyor.

www.homestore.com.tr

False