2005 yazında evlenecek

Selin Denizli, bir ayrılıp bir barıştığı sevgilisi Mehmet Ertem’le evlilik kararı aldı.

Tekstilci Mehmet Ertem, adını Deniz Seki ile yaşadığı aşkla duyurmuştu. Geçen kış, Ortaköy’deki Fishmekan’da kendi aralarında söz yüzüğü takan Denizli ile Ertem, bir ay sonra ayrılmışlardı. Duyunca üzülmüştüm. Birbirlerine çok yakıştıklarına inandığım Selin ile Mehmet’in 2005 yılında evleneceklerini duyunca, bu kez sevindim. Selin Denizli, evleneceğini önceki gün açıkladı. Teoman’ın senaryosunu yazıp yapımcılığını üstlendiği ‘Balans ve Manevra’ adlı filmin basın toplantısına katılan Denizli, ‘Ben de filmde küçük bir rol alacağım. Ben Teoman’ın elinden kötü bir iş çıkmayacağını biliyorum. Her zaman kaliteli işler yapıyor. Bu arada hayatımda ilk defa evlilik kararı aldım. Mehmet’le evleneceğim. 2005 yılı içinde evleneceğim’ dedi.

Dövmeli güzel

Billur Kalkavan, çıkardığı ‘Turuncu’ adındaki dergiyle eski popülaritesini kazandı. Kalkavan, eski günlerine dönüşünün sinyallerini geçtiğimiz hafta vermişti. Dövmelerini ortaya çıkaran giysileriyle katıldığı davetlerde boy gösteren Billur Kalkavan’ın, eski havasından hiçbir şey kaybetmediği görüldü.

Mor Sever

Seray Sever, mor rengi çok seviyor. Kıyafetlerinde genellikle bu rengi tercih ediyor. Geçtiğimiz ay aldığı jeep’ini de mor renkli tercih etti. Sever İstinye’deki Seba Milenium Evleri’ndeki dairesini de mor renk ağırlıklı döşemiş. Yatak odası mobilyaları mor renkli. Gardırobunda mor renkli kıyafetlerin yanı sıra yatak örtüleri, çarşafları hatta sabahlık ve gecelikleri bile mor renkliymiş Seray Sever’in.

Oyuncu oluyor

Geçtiğimiz hafta, gazetelere yansıyan kıyafetiyle de epey konuşulan Esin Maraşlıoğlu cephesinden son haberleri size aktarayım istedim. Sevgilisi Yıldırım Memişoğlu’ndan ayrıldıktan sonra Serdar Bilgili ile flört eden Maraşlıoğlu biten bu aşkın ardından kısa süreliğine inzivaya çekilmişti. Geçtiğimiz hafta Etiler Şamdan’da Deniz Akkaya’nın eski sevgilisi Ali Rıza Özderici ile samimi bir şekilde görünse de henüz ortada bir şey yok. Son haber ise, Maraşlıoğlu’nun kamera karşısına geçeceğiyle ilgili. Teoman’ın senaryosunu yazdığı bestelerini yaptığı ve yapımcılığını üstleneceği ‘Balans ve Manevra’ adlı filmde rol alacak Esin Maraşlıoğlu. Yazın başından beri bir sinema filminde oynayacağını belirten Maraşlıoğlu, şimdi senaryodaki rolünü ezberlemeye ve karakteri anlamaya çalışıyor.

Sevgilisine vakit ayıramıyor

Ebru Akel, TV’de yeni yayın döneminin başlamasıyla artan işlerinden başını kaşıyacak vakit bulamamaktan şikayetçi. Akel, sevgilisi Can Ateş’e de vakit ayıramadığını belirtiyor. BuzADA’daki Show TV’nin gecesine şık bir elbiseyle katılan Ebru Akel, davete sevgilisi Can Ateş yanında olmadan gelince ‘Ayrıldılar mı’ fısıltıları dolaşmaya başladı. Oysa Can Ateş’in işleri yoğundu ve geç vakitlere kadar çalışması gerektiği için sevgilisini yalnız göndermişti.

Yeni aldım...Louis Vuitton

Ablası Hülya Avşar’la birlikte ‘Hababam Sınıfı Askerde’ filmde küçük bir rol kapan Helin, gezmekten geri kalmıyor. Ablasının sahne kıyafetlerini de hazırlamaya başlayan Helin Avşar’ın diktiği ilk kostümü Antalya’da ay sonunda vereceği konserinde giyecek Hülya Avşar. Küçük Avşar, geçtiğimiz hafta Etiler Şamdan çıkışında yeni aldığı Louis Vuitton çantasını gösterdi arkadaşlarına.

Bodrum’a gitti ayrılık geldi

Ayşegül Germir, genç sevgilisi Arif Çalıkoğlu’ndan ayrıldı. Çalıştığı Maximillian mücevherevinin Bodrum şubesinde yaz aylarını geçiren Germir’e sevgilisi Bodrum’a gitmemesi konusunda ricada bulunmuş. Sevgilisinin bu isteğini kabul etmeyen Ayşegül Hanım, İstanbul’a döndüğünde Çalıkoğlu’nun ilişkilerinin bittiğini söylemesiyle şaşırmış.

Modacı güzelliği

Paris’te yaşayan Ece Ege, dünyaca ünlü marka Dice-Kayek’in de yaratıcısı. Kıyafetleri ünlü isimlerin tercihi olan Ece Ege’nin İstanbul’daki en iyi arkadaşı ise Esra Ekmekçi. Geçtiğimiz hafta Nu Pera’da Kinetix ayakkabıları ile ortaklaşa hayata geçirdikleri yeni modellerin tanıtımında poz veren Ece Ege’nin güzelliği çok konuşuldu. Davete katılanlar Ece Ege’nin modellik de yapabileceğini söylediler.
Yazarın Tüm Yazıları