150 bin TL toplandı

Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı, “Aşk-ı Memnu” oyuncularının da desteğiyle önceki gün Sait Halim Paşa Yalısı’nda bir yardım yemeği düzenledi.

Etkinliğe, dizi oyuncularından Beren Saat, Selçuk Yöntem, Kıvanç Tatlıtuğ, Gülsen Tuncer, Zerrin Nişancı, Nur Aysan, Ufuk Kaplan, Recep Aktuğ ile aralarında Atıl Kutoğlu’nun da bulunduğu tanınmış simalar katıldı. Davette, oyuncuların dizide kullandıkları kıyafet ve aksesuvarların satışa sunulduğu bir de açıkartırma düzenlendi. Korunmaya muhtaç çocuklar yararına düzenlenen davetten 150 bin TL gelir elde edildi.
Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Berrin Yoleri, “Çok sevilen ve herkes tarafından takip edilen bir dizinin sosyal sorumluluk projelerine katkı sağlamasını istedik. Dizinin içerisinde yer alacak mesajlar çok önemli” dedi. Davete katılan Dilek Sabancı ise “Bir elin nesi var, iki elin sesi var. Türkiye’de yardıma muhtaç çok fazla çocuk bulunuyor. Her şeyi devletten beklememek lazım. Ben bu konuda elimden gelen yardımı göstermeye çalışıyorum” diye konuştu.

Vehbi Koç ödülle anıldı

Vehbi Koç Vakfı tarafından verilen Vehbi Koç Ödülü, önceki gece İş Sanat Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle sahibini buldu. 100 bin dolarlık ödüle bu yıl, sağlık alanında gösterdiği üstün hizmet ve başarı dolayısıyla Prof. Dr. Turgay Dalkara layık görüldü. Sanat ve iş dünyasından seçkin isimlerinin yanı sıra İstanbul Valisi Muammer Güler, ıstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün de katıldığı törende Dalkara’ya ödülünü, Vehbi Koç Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Semahat Arsel takdim etti. Vehbi Koç’un da anıldığı törende bir konuşma yapan Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç ise Vehbi Koç Vakfı’nın sağlık, eğitim ve kültür alanlarındaki projelerle Türkiye’nin sosyal yapısının ve demokrasinin gelişmesine önemli katkılar sağladığını belirtti.

Şoförüm arkada oturur

İşadamı Ali Ağaoğlu ile oyuncu sevgilisi Petek Ertüre, önceki gece Trabzon’un kurtuluş günü nedeniyle Beylerbeyi’ndeki Trabzon Kültür Derneği’nde düzenlenen yemek davetine katıldı. Lüks otomobil merakıyla bilinen Ağoğlu, bu tutkusu hakkında ilginç bir açıklama yaptı: “Çocukluğumdan beri iyi arabalara bindim, iyi arabalar kullandım. Boş zamanlarımda araba kullanmayı çok seviyorum. şoförüm var ama arkada oturuyor, çünkü arabamı kendim kullanıyorum.”

Hasman’ın objektifinden

Black&White Masters partilerinin bu haftaki durağı Ortaköy’deki Blackk’di. Ünlü fotoğrafçıların eserlerinin sergilendiği partide bu kez Merve Hasman’ın fotoğrafları yer aldı. Organizasyonunu Hediyeniz Var adlı şirketin sahipleri Tuba Peksayar ile Işıl Sarraf’ın gerçekleştirdiği davete katılanlar arasında Alinur Velidedeoğlu da vardı. Velidedeoğlu, mekâna pembe renkli Cadillac’ıyla geldi.

Sabaha kadar eğlence

Tuba Ünsal, dört yıllık eşi Ebru Algım’dan geçtiğimiz hafta tek celsede boşanan sevgilisi Murat Pilevneli ile önceki gece Blackk adlı mekandaydı. Sevgililer, sabahın ilk ışıklarına kadar gece kulübünde eğlendi.

Kotil’den sergi

İtalyan restoran zinciri Piola, dünyanın dört bir yanındaki şubelerinde geleneksel hale getirdiği sergi etkinliklerine Türkiye’de de start verdi. Ve genç sanatçı Müjde Kotil’in “L’aurora” adlı sergisi, Taksim’deki Point Hotel Barbaros’da ziyarete açıldı. Kotil’in eserleri, 7 Nisan’a kadar burada görülebilecek.
Yazarın Tüm Yazıları