Papagiannis sahneye çıktı maçın gitmesine izin vermedi

Fenerbahçe eksik ve darbeli yakaladığı Olympiakos’u elinden kaçırmadı.Â

Haberin Devamı

Olympıakos geçen hafta Anadolu Efes’i Pire’de fena yenmişti ama ezeli rakipleri Panathinaikos’un yeni patronu Ergin Ataman, liglerinin derbisinde onları evlerinde yenerek kaportalarını çizip gönderdi İstanbul’a. Efes’e karşı, Pire’de çok kez perdeleme oyunu oynayan Yunan ekibi, bu savunmayı yapmakta zorlanan Fenerbahçe’ye karşı da aynı tarifeyi uyguladı. Temsilcimiz ise temastan kaçmayarak rakibin kafasını kaldırmasına izin vermedi. Temsilcimiz, İtoudis’in istediği gibi ‘ilk andan itibaren rekabetçi olabilmek’ kararlılığıyla, en büyük kozu sert savunmayla kısalara baskı yapıp dış şuta zorlamak olan rakibe Dyshawn Pierre’in 3’te3 üçlük isabeti ve 13-1’lik bir seriyle rest çekti. Kanarya, dev pivotu Fall’la pota altımıza, sokak tabiriyle, çökmeye çalışan rakibine de izin vermedi.

Haberin Devamı

BAŞLANGIÇ GECEYi KURTARDI 

İlk çeyrekten 29-14’le kolaya aldık oyunu. Sakat olduğunu söyledikleri Milutinov oyuna girince ve Dyshawn Pierre sakatlanarak maça devam edemeyince devre bitmeden oyunu yakaladılar. 

Fall pota dibinde dehşet saçarken İtoudis’in Sertaç Şanlı’yı kenarda tutması anlaşılır gibi değildi. Skor açma partimize kişisel inisiyatifini kullanan Wilbekin’in yanı sıra Madar da katıldı ve bu ikili sayesinde tadımız kaçmadı. Maçın sonunda kısa adam gibi oynayan Papagiannis, kolay adam eksilterek evinde gibi rahat oynayan rakibin maçımızı alıp gitmesine izin vermedi.

Yazarın Tüm Yazıları