Bu takımı izlemeye devam edin

Adana Demirspor, CFR Cluj maçlarının aksine daha ofansif ve ekstra paslarla oyunu daha da açan bir yapıyla sahadaydı.

Haberin Devamı

Henüz 3.dakikada gelen Svensson golü mavi lacivertlilerin keyifli oyununun ilk meyvesi oldu. Buna Belhanda’nın oyuna ağırlığını koyması da eklenince, temsilcimiz 15’te iki farklı üstünlüğe ulaştı. Adana Demirspor oyunun ilk bölümünde uyguladığı şok presin yanı sıra kontralarla da tehlikeli oldu. Ama son vuruş noktasındaki eksikler farkın daha da açılmasına engel oldu. İkinci yarıya da erken bir golle başladı temsilcimiz.

Cluj maçında turu getiren Cherif Ndiaye yine sahneye çıktı ve bugüne kadar pek çok kez karşı karşıya geldiği Osijek’e biri penaltıdan olmak üzere iki gol attı.

Adana Demirspor ilk maçta turu hem harika bir oyun hem de farklı bir skorla geçti diyebiliriz. Bir parantez de Belhanda’ya açmak lazım. Tamamen sahaya konsantre olduğunda herkesi kendine hayran bıraktırıyor. Bu performansını sürdürürse sadece Avrupa’da değil, ligde de Adana’yı daha üst seviyelere taşıyabilir.

Haberin Devamı

DAMAKLARDA LEZZET BIRAKTI

Açıkçası Kluivert’ın oyun yelpazesindeki çeşitliliğin bu kadar olacağını beklemiyordum. Daha santrfor odaklı bir oyun oynatmak isteyen Kluivert yeni gelen Niang ile ilerleyen haftalarda eksiklerini daha da giderecektir. Montella’dan kalan takıma Hollanda esintileri aşılayan Kluivert dün akşam damaklarda büyük bir futbol lezzeti bıraktı. Adana tribünlerinde açılan pankartta yazdığı gibi “Bizi izlemeye devam edin” dedi Kluivert ve oyuncuları.

Yazarın Tüm Yazıları