Beşiktaş'ın oyun karakteri yok

Bir takım kötü oynayabilir. Suni çim, soğuk hava mazeret olabilir. Ama şartlar ne olursa oldun sahaya yürek ve karakter koymak zorundadır.

Haberin Devamı

Beşiktaş dün rakibinden daha kaliteli olmasına rağmen sahaya asla karakter koyamadı. Daha agresif ve yürekli bir Beşiktaş’ı hepimiz bekledik. Pres yok. Baskı yok. Necip Uysal stoperde asla olmuyor.

YETERİ KADAR AGRESİF DEĞİL

Dün gece mütevazı Bodo takımı karşısında mağlubiyeti hak eden ve kabul eden bir Beşiktaş gördük. Beşiktaş asla yeterli agresifliğe sahip değil. Rakibine baskı yapamıyor ve sadece bireysel yeteneklerle sonuç arıyor. Takım oyunu yok. Mücadele gücü ve oyun karakteri asla yok. Bence kadro kalitesi kötü değil ama ortada bir takım yok maalesef.

NİYE HALA NECİP OYNUYOR?

Beşiktaş dün 90 dakika boyunca ortaya asla bir karakter koyamadı. Bu çok üzücü ve düşündürücü. Necip’in stoper oynadığı Trabzonspor ve Adana Demirspor maçlarını Beşiktaş kaybetmedi mi?

Haberin Devamı

Neden hala Necip Uysal stoper oynuyor? Kimse Necip’in stoperde yetersiz olduğunu ve Beşiktaş’ın sürekli maç kaybettiğini görmüyor mu? Olmuyor! Birileri artık bunu görsün.

Isırmayan ve pres yapmayan Beşiktaş dün gece yenilgiyi hak etti.

Yazarın Tüm Yazıları