GeriSeyahat Yoga festivalindeki tek Türk!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Yoga festivalindeki tek Türk!

Yoga festivalindeki tek Türk!

Binlerce yıllık efsaneleri, insanların doğal yaşamı ve yoga gibi kadim kültürüyle doğunun gizemli ülkesi Hindistan… Bu yıl 18’incisi düzenlenecek olan ‘Yoga Festivali’ ile ön plana çıkıyor. Üç senedir Mevlana ve dönüş temalı verdiği derslerle ilk ve tek Türkiyeli eğitmen olan Mert Güler eşliğinde hem yoga hem de Hindistan gezisine ne dersiniz? İşte detaylar…

Hindistan 1 milyarı aşkın nüfusu ve Batı toplumlarına göre farklı yaşam biçimleri, bir biriyle neredeyse hiç alakası olmayan şehirleri, mimarisi, müziği ve filmleriyle her zaman gezginlerin gözde rotalarından…

Yoga festivalindeki tek Türk

Mert Güler bu yıl 18’inci ‘Uluslararası Hindistan Yoga Festivali’ kapsamında Rishikesh, Delhi ve Agra’nın gezileceği tur düzenliyor. Mert Güler’i yoga ve pilates alanında yıllardır eğitimler veren, ‘Aşkla Gülümse’ isimli kitabıyla tanıyoruz. Ayrıca üç senedir Mevlana ve dönüş temalı verdiği derslerle ilk ve tek Türkiyeli eğitmen.  

Yoga festivalindeki tek Türk

Peki Yoga Festivali nedir?

Hindistan 18. Yoga Festivali, alanındaki en büyük yoga festivali olarak biliniyor. Festival boyunca dünyaca ünlü pek çok eğitmenden dersler alabiliyorsunuz. Oralara kadar gitmişken gezmemek olmaz. Mert Güler’in anlatımıyla festivalin düzenlendiği büyülü Rishikesh’i, Şah Cihan’ın kaybettiği eşi Banu Begüm’e aşkını anlattığı Tac Mahal’i ve Delhi’nin sokaklarını keşfedeceğiniz harika bir program da sizleri bekliyor.

Yoga festivalindeki tek Türk


Himalayalar’ın eteklerinde, Ganj Nehri’nin kıyısında gökyüzü ve yeryüzü arasında sonsuzluktan bir nefesi içinize çekmek için bu gezi güzel bir fırsat olabilir. 

Yoga festivalindeki tek Türk


26 Şubat - 8 Mart tarihleri arasında yapılacak turun ücreti:  10.200 TL. 



False