GeriSeyahat Yılbaşında Türkiye'de gidilecek yerler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Yılbaşında Türkiye'de gidilecek yerler

Yılbaşında Türkiye'de gidilecek yerler

Yılbaşı planı yapmayanlar için işte Türkiye'de gezilecek yerler... "Yılbaşında Türkiye'de nereye gidilir?" sorusunun cevabı bu haberimizde... İşte yılbaşını Türkiye'de geçirecekler için otel seçenekleri ve gidilecek yerler

Eğer yılbaşını karla karşılamak istiyorsanız, size önerimiz Türkiye'deki birbirinden güzel yerler:

Uludağ'da yılbaşı ve oteller

Yılbaşını Uludağ'da geçirmek isteyenler, bu özel gün için otel fırsatlarına da bakabilirler. Kış tatilinin gözdesi Uludağ'da yılbaşını geçirmek isteyenler için 27 otel seçeneği var.

Yılbaşında Türkiyede gidilecek yerler

Kartalkaya'da yılbaşı ve oteller

Kartalkaya’nın, İstanbul ile Ankara’nın ortasında, Türkiye’nin en önemli kış turizm merkezlerinden biri olduğunu söylemeye gerek yok. Türkiye’nin en büyük snowparkı’na da burada. Yılbaşı'nda karın keyfini doyasıya çıkarmak size kalmış. Kartalya'da 12 adet otel konaklama hizmeti veriyor.

Yılbaşında Türkiyede gidilecek yerler

Kartepe'de yılbaşı ve oteller

İstanbul’a karayoluyla bir saat uzaklıktaki Kartepe, kış sporlarına ilgi duyanlar için cazip bir adres. 1602 metrelik zirvesi Sapanca Gölü’nü ve İzmit Körfezi’ni tepeden görüyor.

Kartepe'de yılbaşını uygun fiyata geçirmek için otel fırsatlarına bakabilirsiniz. Kartepe'de 15 tane otel bulunuyor.

Palandöken'de yılbaşı ve oteller

Türkiye’nin kış sporları merkezi Palandöken'de Yılbaşına heyecanla girebilirsiniz. Her seviyeye hitap eden 48 kilometrelik pistleri, nefes kesen manzaraya sahip Ejder Zirvesi’yle kayakseverleri her yıl kendine çekiyor... Palandöken'de yılbaşını uygun fiyata geçirmek için otel fırsatlarına bakabilirsiniz. Palandöken'de 6 adet otel bulunuyor.

Yılbaşında Türkiyede gidilecek yerler

Erciyes'te yılbaşı ve oteller

Kayseri Erciyes memleketimizin önemli kayak merkezlerinden biri... Yılbaşını Erciyes'te geçirmek isteyenler otel fırsatlarına bakabilirler.

False