Yazarımıza üç ödül - Seyahat Haberleri
GeriSeyahat Yazarımıza üç ödül
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Yazarımıza üç ödül

Yazarımıza üç ödül

Hürriyet Seyahat’in yazarlarından Saffet Emre Tonguç, başta Hürriyet Seyahat’teki yazıları ve yaptığı turlar olmak üzere turizme yaptığı katkılardan dolayı, geçtiğimiz günlerde üç ayrı ödül kazandı. Ödüllerden birincisi, İç Mimarlar Odası tarafından, düzenlediği kültür turlarından dolayı verilen plaketti.

Kandilli Rotary Kulübü tarafından da 2004-2005 dönemi ‘Meslek Üstün Hizmet Ödülü’ne layık görülen Tonguç, ödülünü geçen hafta İstanbul Moda Deniz Kulübü’nde diğer Rotary kulüpleriyle ortak düzenlenen bir törende aldı.

Tonguç’un üçüncü ödülü ise sekiz bin rehber arasında ‘En Çok Seyahat Eden’ seçilmesiydi. Sekiz bin üyeli TUREB (Turist Rehberleri Birliği), Tonguç’u Türkiye’nin ‘En çok seyahat eden Rehberi’ seçti. TUREB’in hazırladığı kamusal broşürde kendisine iki sayfa ayrılan Tonguç Boğaziçi Üniversitesi Turizm, Politika ve Tarih mezunu. 80’in üzerinde ülkeye seyahat etti. 17 senedir profesyonel rehberlik yapıyor. Önümüzdeki günlerde Suriye, Katar ve Yemen’e gidecek olan Tonguç, bu ülkelerdeki izlenimlerini de sizlerle paylaşacak.
False