GeriSeyahat Uzun yollarda bacaklarınız ağrımasın
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Uzun yollarda bacaklarınız ağrımasın

Uzun yollarda bacaklarınız ağrımasın

Active Sport, uzun süre otomobil kullanan, tren, uçak gibi yolculuklara sıkça çıkanlar için ideal bir çorap. Kan dolaşımını uyarıyor, hücre metabolizmasının yükselmesine yardımcı oluyor. Lenf drenajını artırarak su toplamasını önlüyor. Dokumasında yer alan özel materyaller sayesinde fiziksel gerginliği azaltıp, kasların rahatlamasına yardımcı oluyor, uzun yollarda bacak ağrılarını ortadan kaldırıyor. (www.katia.com.tr)

Kış şıklığı

FLO’nun kış sezonunda dişli kauçuk, termo ve eva tabanlı bot modelleri bulabilirsiniz. Sıcak ve rahat. Fiyatları 69.99 TL’den başlıyor.
(www.flo.com.tr)

Yüksek kalitede fotoğraf zevki


Pentax Q10, manevra kabiliyetini artırmak ve makineyi daha sabit tutmayı sağlamak için kavrayışı kolaylaştıran tasarıma sahip.
Yüksek kaliteli görüntüler ve daha hızlı otomatik odaklanma gibi iyileştirilmiş temel işlem performansı sağlıyor. Rahat ve zahmetsiz dijital SLR kalitesinde fotoğrafçılık yapabilirsiniz. Fiyatı 1699 TL’den başlıyor. (www.pentax.com.tr)


Isıtıcılı mont

Decathlon’un kış sporları markası Wed’ze, yenilikçi bir tasarıma daha imza attı. Entegre ısıtıcılı Midelectro montun ısınması için tek bir tuşa basmanız yeterli. Bu akıllı monta entegre edilen elektrikli ısıtma sistemi sizi karda kışta tam 2 saat boyunca sıcak tutuyor. Ayrıca az yer kaplıyor ve hafif. 8 devirli batarya, özel tasarlanan montun iç kısmındaki cepte tutuluyor. Özel şarj aletiyle gün sonunda bataryayı yaklaşık 2 saat şarj etmeniz yeterli. Fiyatı, 209.90 TL. (www.decathlon.com.tr)

Ayaklar bakım ister

Vaseline aşırı kuru ciltler için geliştirdiği Intensive Rescue El ve Ayak Kremleri ile cildinizin doğal yenilenme süreci için ihtiyacı olan ideal ortamı sağlıyor. Cildi yumuşatıyor, derinlemesine nemlendiriyor, sağlıklı görünümünü korumasına yardımcı oluyor. 50 ml’liğinin fiyatı 8.90 TL.

Seyahat çantasında kalem şart

Multifonksiyonlu kalem Cross Tech3+ tablet bilgisayarlar, iphone ve MP3 player ekranlarında kullanılıyor. Kaygan tek yönlü döner mekanizmasıyla hızlı ve kolay şekilde siyah, kırmızı tükenmezkalem ve 0.5 mm. versatil kurşun-kalem kullanma ayrıcalığı sağlarken, silgisini gizleyen tepesinde bir adet ‘smart touche screen’ ekran yöneticisine de sahip. Ömür boyu mekanik garantisi bulunuyor. (www.scrikss.com.tr)

İçinizi ısıtan ürünler

Yeni İnci’de kadınlar için iç çamaşırları, kışlık atlet, korse, pijama ve sabahlıklar bulabilirsiniz. Kış mevsiminde içinizi ısıtacak ürünlerin farklı desen ve modelleri bulunuyor. (www.yeniincistore.com)


 

False