GeriSeyahat Türkiye'nin en güzel 5 yılbaşı adresi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Türkiye'nin en güzel 5 yılbaşı adresi

Türkiye'nin en güzel 5 yılbaşı adresi

Yılbaşı tatili için hâlâ karar veremeyenler varsa hayalinizdeki tatili fazla uzaklarda aramayın. Dört mevsimin yaşandığı ülkemiz avantajlı konumuyla da yılbaşı için nefis fırsatlar sunuyor. Eğer siz de yılbaşı tatilinizi Türkiye’de geçirecekseniz hazırladığımız içeriğe göz atmanızda fayda var. İşte Türkiye’nin en güzel yılbaşı rotaları…

Şehre yakın olsun diyenlere:  Kartepe / Kocaeli

Şehirden fazla uzaklaşma imkânınız yoksa Kartepe yakınlık açısından oldukça uygun… İstanbul’dan günübirlik şekilde dahi gidilebilecek kadar yakın olan Kartepe yılbaşı için mükemmel konaklama seçenekleri ve aktiviteler sunuyor. Kartepe otellerinin yılbaşına özel programları sayesinde yılbaşında doyasıya eğlenebilir, dilerseniz kayak yapabilirsiniz.

Türkiyenin en güzel 5 yılbaşı adresi

Türkiyenin en güzel 5 yılbaşı adresi


Yılbaşı denilince akla gelen ilk yer: Uludağ / Bursa

Türkiye’de yılbaşı ve kış tatili dendiğinde akla ilk gelen yer Uludağ... Uzun yıllardır yılbaşında ünlü isimler dâhil yüzlerce kişinin ziyaret ettiği Uludağ, muhteşem doğası, şehir merkezine olan yakınlığı ve gelişmiş konaklama imkânlarıyla dikkat çekiyor.

Türkiyenin en güzel 5 yılbaşı adresi


Kış burada bir başka güzel: Abant-Gölcük / Bolu

Yılbaşına huzur dolu bir ortamda girmek ve ehir yoğunluğundan kaçarak, sadece bembeyaz karın tadını çıkarmak istiyorsanız, mutlaka Bolu’ya uğramalısınız. Şehir merkezi, birçok farklı kentten farklıdır. Olabildiğince sakin ve kartpostal havasında bir deneyim sunar sizlere. Diğer yanda ise, Abant ve Gölcük vardır… Bir yandan bembeyaz ormanı, diğer yandan gölü izlersiniz. Tıpkı bir film sahnesi gibi olur her şey. Sessiz, bembeyaz ve huzurlu… Böylece unutulmaz bir yeni yıl deneyimini yaşama şansına sahip olursunuz.

Türkiyenin en güzel 5 yılbaşı adresi
Türkiyenin en güzel 5 yılbaşı adresi


Huzurun adresi: Şirince / İzmir

Öyle diğer büyük kentler gibi boğucu bir metropol ortamı yoktur İzmir’de. Haliyle çift olarak el ele gezerken sıkılmaz, bunalmaz ve Kordon boyunca sadece o mükemmel manzaranın tadını çıkarırsınız. Akşam olduğunda ise, deniz manzarası ya da şehir manzarası veya sadece huzurlu, sakin bir mekân… İstekleriniz her ne olursa olsun, mutlaka en iyi şekilde cevap veren bir mekân bulabilirsiniz burada. Diğer yandan Şirince var tabii… İzmir’in masal diyarı diyebileceğimiz, sevdiğinizi alıp en uzaklara, en sakin noktalara gitmek istediğiniz anlarda sığınabileceğiniz bir adres. Büyük binalar yoktur, sürekli ses ve uğultu yoktur… Sadece minik ve şirin evler, bembeyaz bir doğa, huzur dolu bir tatil...

Türkiyenin en güzel 5 yılbaşı adresi

Türkiyenin en güzel 5 yılbaşı adresi


Romantik yılbaşı için: Kapadokya / Nevşehir

Birçoğu için yılbaşı turu düzenleme noktasında en çok tercih edilen adreslerin başında yer alırken, birçoğu için de romantik bir yeni yıl tatilinin vazgeçilmez adresidir Kapadokya… Önce Nevşehir’in merkezinde ufak bir gezi yapılır, sonra Kapadokya’ya inilir. Bir yanda mükemmel peri bacalarının doğal görünümü, diğer yanda onları çok daha özel kılan bembeyaz kar. İki mükemmel güzelliğin eşliğinde yeni yıla oldukça romantik bir adım atar, özellikle geceleri şömine karşısında huzurlu ve sakin anlar yaşarsınız. Eğer biraz şansınız varsa, hava durumuna göre belki ufak bir balon turu da yapabilirsiniz.

Türkiyenin en güzel 5 yılbaşı adresi

Türkiyenin en güzel 5 yılbaşı adresi


False