Nereye gitmeli - Seyahat Haberleri
GeriSeyahat Nereye gitmeli
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Nereye gitmeli

Nereye gitmeli

Çiftlere özel romantik tatil

Antalya Lara sahilinde, 180 bin metrekarelik alanda konumlanan Mardan Palace, romantik ve unutulmaz üç gün geçirmek isteyen çiftlere özel bir “Romantik Paket” hazırladı. 21 Aralık’a kadar geçerli olacak pakette, üç gecelik kalışınız süresince Premium odada konaklayıp, müsaitlik durumuna göre otelin Avrupa Yakası’nda konumlanan Superior odalara ücretsiz geçme imkanından yararlanabileceksiniz. Lobby Bar’da sizi “hoşgeldiniz içkileri” karşılayacak. Ayrıca Mardan Palace’da konakladığınız süre boyunca bir kez, iki kişilik masaj yaptırma şansınız var. Bunların dışında sizi her sabah Bosphorus Restaurant’ta zengin açık büfe kahvaltı, La Brasserie, Beşiktaş veya La Cucine restoranlarından birinde konaklama boyunca bir kez mum ışığında romantik akşam yemeği bekliyor. (www.mardanpalace.com)

Odaları Bodrum mimarisiyle yenilendi

Bodrum Yalıçiftlik’teki Sea Garden, doğa ve denizle iç içe, sakin ve huzurlu bir tatil sunuyor. 197 dönüm arazi üzerine kurulu, yeşil doğası ve mavi bayraklı üç koyuyla sezona giren otelin odaları, restoran, havuz ve su sporları merkezi yenilendi. Odalar tipik Bodrum mimarisine göre inşa edildi. Tamamı çam ağaçlarıyla kaplı tesisin yeşil alanları, arıtma ünitesinden elde edilen suyla sulanıyor. Su sporları merkezinde, dalış okulu, su kayağı, yelken, katamaran, sörf gibi etkinlikler organize ediliyor, ayrıca ders veriliyor. Eğitim alanlara sertifika veriliyor. Türk, Çin, Meksika, Brezilya, İtalyan mutfaklarına bu yıl Hint mutfağını da ekleyen Hapimag Resort Sea Garden, dünya mutfaklarından oluşan farklı lezzetleri misafirlerine sunuyor. Açık büfe restoranlarda, ödüllü şef ve aşçılar tarafından hazırlanan, tüm dünya mutfaklarına ait özel menüler var. (www.hapimag-seagarden.com)

Sınırsız wakeboard

Seyahatsitesi.com, Antalya Atatürk parkı sahilinde gerçekleşecek olan Red Bull Cliff Diving series 2009 gösterisi için özel bir alan hazırladı. 6-9 Ağustos tarihleri arası Hip-Notics Cable Park Bungalov evlerinde tam pansiyon konaklama ve iki gün boyunca sınırsız wakeboard yapma imkanınız var. Köprülü Kanyon’da da bir rafting turu sizi bekliyor. (www.seyahatsitesi.com)

Dağ havasında yürüyüş keyfi

Ağaoğlu My Resort, Uludağ’da profesyonel rehber eşliğinde yürüyüş ve ATV safari turları düzenliyor. Dere ve göller, kelebekler, kuşlar ve sincaplar doğaya çıkanlara yol boyunca eşlik ediyor. Oteller Bölgesi - Cennet Kaya Parkuru, Wolfram - Madenler Bölgesi - Göller Yöresi Parkuru, Kilimli Göl, Buzlu Göl, Kara Göl, Aynalı Göl, Aras Şelalesi etrafındaki parkurlar, doğal bir cennet ortamı yaşatıyor. Zirveye varıldığında ise Batı Anadolu’nun büyük bir kısmı, girinti ve çıkıntılarıyla, körfez ve koylarıyla sizi karşılıyor. (Tel: 0224 285 20 01)

Suat Ateşdağlı müzikleri özel partilerde

Voyage’ın Belek, Sorgun ve Torba’daki otellerinde haftanın belirli günlerinde partiler gerçekleşiyor. 30 Eylül’e kadar devam edecek partilerde gün içinde ister “Beach Parties” konseptiyle güneşlenirken eğlenebilir, isterseniz de “Night Parties” konseptiyle içkinizi yudumlarken keyifli dakikalar geçirebilirsiniz. Aynı zamanda Voyage Otelleri’nde çalınan tüm müziklerinin konseptini gerçekleştiren Suat Ateşdağlı, bunların tümünün yer aldığı bir albüm hazırlayacak. DJ, pazar geceleri Voyage Belek’te, pazartesi geceleri Voyage Sorgun’da ve salı geceleri Voyage Torba’da çalıyor. Ayrıca haftanın her günü yapılan Beach Parties etkinliklerinde de dönüşümlü olarak Ateşdağlı’nın müziklerini dinleyebilirsiniz. (www.voyagehotel.com)

Rusya Belek'e geliyor

Belek’teki Susesi Otel, 10-17 Ağustos arasında “Beyaz St.Petersburg Geceleri” düzenliyor. St.Petersburg’un otellerinden Grand Hotel Europe ile ortak hazırlanan haftada, Rus yemekleri sunuluyor. Şehrin ambiyansının yaşatılması için dekorasyondan kıyafetlere kadar her şey Rusya’dan getirilecek. Rus temalı Ala Carte restoranda Rus müzikleri eşliğinde yaşanacak lezzet şöleni son gece düzenlenecek Gala Yemeği ile son buluyor. Etkinliğin ikinci bölümü kışın Grand Hotel Europe’da gerçekleşecek. (Tel: 0242 710 24 00)
Rusya Belek’e geliyor

Melekler tatilde yanınızda

Antalya Belek’teki Adam&Eve, yılın yorgunluğunu atmak isteyenlere özel “Angel Konsept”ini yarattı. 100 bin metrekarelik alana kurulu otelde, 497 oda ve 24 özel tasarım villa var. Bu sisteme göre misafirler özel ikramlarla karşılanıyor. Ekspres giriş işlemleri tamamlanıyor. Angel’lar, misafirleri karşıladıkları andan itibaren, tatil süresince A La Carte Restoranlara, EdenSpa ve animasyon aktivitelerine rezervasyonlarını yaptırıyor, çamaşırhane taleplerini yerine getiriyor, varsa çocuk bakımı ile ilgili taleplerinin karşılanmasını sağlıyor, uçak bileti işlemlerini gerçekleştirerek transferlerini organize ediyor, misafir istek ve önerilerine göre çözüm üretiyorlar. (Tel: 0242 710 14 00)
False