GeriSeyahat Kadir Doğulu’nun tatil sırları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Kadir Doğulu’nun tatil sırları

Kadir Doğulu’nun tatil sırları

Oyuncu Kadir Doğulu adrenalini yüksek seyahatleri de dinlendirici tatilleri de tercih ediyor. Daha önce birçok Avrupa ülkesinin yanı sıra Rusya, Çin ve Mısır’a gitti. Hayalinde Tayland ve ABD’yi keşfetmek var.

GECE KULÜBÜ

Nottingham Forest, Milano

Hayatınızda deneyebileceğiniz en ilginç kokteyllere sahip burası. Kokteyl mönüsü yerine kalın bir kokteyl kitabına sahipler. Her kokteyl sürprizli sunumla bazen de yanınıza alabileceğiniz küçük hediyelerle geliyor. İçerisi çok küçük olduğu için ya çok uzun sıra beklemeniz ya da erken gitmeniz gerekiyor. Kapıdaki güvenlik uzun sıraları önlemek için içeri girmekten sizi caydırmaya çalışsa da mutlaka denenmesi gereken bir yer. (www.nottingham-forest.com)

Kadir Doğulu’nun tatil sırları

RESTORAN

Alice, Milano

Burası Michelin yıldızlı küçük bir restoran. Lezzetli tabakları, çok yaratıcı sunumlarla servis ediyorlar. A la Carte’ın yanı sıra küçük küçük birçok yemek deneyebileceğiniz tadım mönüleri de var. Masaların konumlandığı yer, zeminin alt katı olsa da beyaz masa örtüleri ve güzel tablolarıyla aydınlık bir mekân. (www.aliceristorante.it)

Envy, Amsterdam

Yine Michelin yıldızlı bir restoran. Prinsengracht’ta sakin bir konumdaki bu restoranın modern ve şık dekorasyonu çok hoşuma gitmişti. Kanal kenarında oturabileceğiniz masaları da var. Hem et hem de balık yemekleri muhteşemdi. (http://www.envy.nl)

OTEL

Hotel Marina Riviera, Amalfi, İtalya

“Güney İtalya’da yer alan Amalfi, rahatlatıcı bir yaz tatili için ideal bir seçim. Marina Riviera muhteşem Amalfi manzarasına sahip. Çok sakin, konforlu, romantik, keyifli bir mekân. Şık bir yazlık ev gibi döşenmiş. Lezzetli bir mönüye sahip restoranı da etkileyici.” İki kişi için gecelik oda fiyatı 385 euro. (www.marinariviera.it)

Hotel Villa Elite, Garda Gölü, İtalya

“Burası İtalya’nın en büyük gölü olan Garda’nın Limone sul Garda tarafında yer alıyor. Otel binasının yanı sıra kiralanabilecek dubleks evleri var. Dağ ve göl manzaralı bahçeli, küçük evler dinlendirici bir tatil için ideal bence. Yürüme mesafesi uzaklığında, iyi restoranlar var. Scooter kiralanarak her yere ulaşım sağlanabilir.” İki kişi için gecelik oda fiyatı 120 euro’dan başlıyor. (www.villaelite.com)

False