GeriSeyahat Günlüklü koyu nerede, nereye bağlı? Günlüklü koyuna nasıl gidilir koyda neler yapılır?
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Günlüklü koyu nerede, nereye bağlı? Günlüklü koyuna nasıl gidilir koyda neler yapılır?

Günlüklü koyu nerede, nereye bağlı? Günlüklü koyuna nasıl gidilir koyda neler yapılır?

Günlüklü koyu nerede, sıklıkla araştırılan konulardan biridir. Özellikle kullanım anlamı bakımından da önem taşıyan yerler arasındadır. Bu bakımdan Günlüklü koyu nerede öğrenebilir ve buna göre kolaylıkla gidebilirsiniz. Günlüklü koyu nerede? Nereye bağlı? Günlüklü koyuna nasıl gidilir koyda neler yapılır detaylarıyla derledik.

Günlüklü koyu, Muğla'nın Fethiye ilçesinde yer alan bir koydur. Günlüklü koyu Fethiye Göcek karayolunda yer alan bir koy olarak bilinmektedir.

 Günlüklü Koyu Hakkında Genel Bilgiler

 Günlüklü koyu, Fethiye Göcek karayolunda bulunmaktadır. İlçe merkezine yaklaşık olarak 17 km. uzaklıkla yer alan koy Göcek kasabasına ise yaklaşık 10 km. uzaklıktadır. Günlüklü koyuna gitmek isteyen kişilerin 20 TL bir giriş ücreti ödemesi gerekir. Ayrıca iki şezlong ve bir şemsiye ücreti de 40 TL olarak belirlenmiştir. Plajı ile dikkat çeken koyda konaklama yerleri mevcuttur ve bu nedenle konaklamak mümkündür.

 Günlüklü Koyu Nerede?

 Günlüklü koyu Fethiye karayolu üzerinde yer alan bir koydur. Muğla'nın dikkat çeken koylarından biri olan Günlüklü koyu plajı ve ormanıyla ziyaretçilerine sakin bir tatil imkanı sunar.

 Günlüklü Koyu Ücretli mi?

 Günlüklü koyuna giriş ücretlidir. Günlüklü koyuna girmek için kişi başı 20 TL ödeme yapmak gerekmektedir. Ayrıca burada konaklama imkanları da bulunduğundan pansiyonlara bakabilir ya da turları inceleme fırsatına sahip olabilirsiniz. Otel ya da pansiyon seçeneklerinden birini tercih ederek Günlük koyunda tatil yapmak mümkündür. Konaklama fiyatları için gerekli yerleri telefon ile arayarak bilgi almak mümkündür.

 Günlüklü Koyuna Nasıl Gidilir?

 Günlüklü koyu, sakin ve doğa ile iç içe bir tatil isteyenlerin rotasında olan bir koydur. Günlüklü koyu Fethiye'ye yaklaşık 17 km uzaklıktadır. Tatil sezonlarında yoğunluk sebebiyle Kargı-Yanıklar arasından düzenli olarak Günlüklü koyuna dolmuşlar kalkar. Eğer kişisel araçlar ile gidilecekse Fethiye'ye girdikten sonra Günlüklü tabelaları takip ederek 15 km ilerledikten sonra koya ulaşmak mümkündür.

 Günlüklü Koyunda Neler Yapılır?

 Nadir olarak bulunan Günlük ağaçlarının bulunduğu bir koy olan Günlüklü koyu denizinde yüzülebilen bir koydur. Ormanda uzun bir yürüyüşe çıkabilir ya da denizin tadını çıkarabilirsiniz. Fethiye ile Dalaman arasındaki farklı koylara da giderek gezintinizi tamamlayabilirsiniz. İlçede yer alan Katrancı Plajı Günlüklü koyuna çok yakındır ve bu plajı da ziyaret etmek gerekmektedir. Günübirlik turların yanı sıra Günlüklü koyunda konaklama imkanları da mevcuttur.

 Günlüklü Koyunda Kamp Yapılır mı?

 

 Günlüklü koyu büyük bir ormanlık alan bir plaja sahiptir. Ayrıca Günlüklü koyunda kamp yapmak için kamp alanı da mevcuttur. Çadır ya da karavan ile Günlüklü koyunda konaklamak mümkündür. Kamp yapmak isteyenler için elektrik ve su gibi temel ihtiyaçlar da sunulmaktadır. Günlüklü koyunda konaklamak için otel ve pansiyon da bulunmaktadır. Aynı zamanda bir plaj olduğundan denize girmek için de şezlong ya da şemsiye alabilirsiniz.

 

False