GeriSeyahat Seyahat Çantası
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Seyahat Çantası

Seyahat Çantası

Su altında kristal netliği

M22 model kristal camlı silikon maskeler su altını merak eden şnorkelli yüzücüler ve dalgıçlar için üretildi. Tek camlı gözlükler, geniş bir alanda kesintisiz görüş imkanı sunuyor. Silikon yapısıyla yüzü kavrıyor, iç bölüme su sızmasını engelliyor. Dalış malzemeleri üreticisi Yılmaz ithal ürünü internette 75,58 TL’ye satıyor. (www.yilmazshop.com)

GPS’li ve su geçirmiyor

Panasonic’in doğa sporları yapanlara yönelik hazırladığı yeni modeli Lumix FT4 fotoğraf makineleri 12 metre derinliğe kadar su geçirmiyor. 2 metre yüksekten düştüğünde darbeden etkilenmiyor. -10 derece sıcaklığa kadar sorunsuz çalışıyor. Hafızasında bir milyonun üzerinde şehir, kasaba adı bulunuyor. Dahili GPS sistemi, pusula, yükseklik ölçere sahip. AVCHD ve MP4 formatında Full HD video kaydedebiliyor. Makine Türkiye’de 1169 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Pastoral sandaletler

Tergan’ın sandalet koleksiyonunda bu yıl çiçek desenleri, pastoral ve etnik temalar dikkat çekiyor. Çiçek teması canlı renk ve çiçek desenlerle, military teması haki tonları ve modern çizgilerle tasarlandı. Aynı kombinle bir de çanta serisi üretildi. (www.tergan.com)

Hafif ve işlevsel projeksiyon

Acer K130 Projektör yarım kilodan daha hafif, taşınması kolay. Seyahatte projeksiyon ihtiyacı olaylara kolaylık sunuyor. Canlı, parlak görüntüler, yüksek etkili projeksiyon performansı sağlıyorr. Ayrıca SD kart okuyucuya da sahip. 3D gözlüklerle her tür 3D içeriği izlemek mümkün. Sanal Marketim’de 1185 TL’ye satılıyor. (www.sanalmarketim.com)

Ayaklarınız ferahlasın

Rahatlatıcı aloe yaprağı ve ferahlatıcı nane yağı içeren Bliss Foot Patrol kremi ayaklarınızı nemlendirirken özel formülüyle sertleşmiş, pul pul olmuş deriyi uzaklaştırıyor. Yumuşak ayaklara kavuşmanıza yardımcı oluyor. Aynı zamanda masaj kremi olarak da kullanılabiliyor. Boyner mağazalarından bulabilirsiniz.

Yıpranmaya dayanıklı

Kifidis’in modal çorapları yüzde 100 doğal ve antibakteriyel. İki ayrı renk ve boyu bulunuyor. Ayak bileğini sıkmıyor, ayakkabı vurmasını engelleyen özel sırt desteğine sahip. Yıpranmaya karşı dayanıklı. Ürünü firmanın farklı illerdeki 26 mağazasında, 2 bin satış noktasında bulabilirsiniz. (www.kifidis.com.tr)

Hava destekli ve parfümlü

Yeni İnci’nin yaz ayları için ürettiği sutyenlerin göğüs kısmı parfümlü hava ile doldurulmuş, hareket ettikçe çevreye hoş bir koku yayıyor. Göğüsleri olduğundan bir beden büyük gösteriyor. Ten renginin yanı sıra beyaz ve siyah seçenekleri bulunuyor.

False