GeriSeyahat Nereye gitmeli
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Nereye gitmeli

Nereye gitmeli

Yeni yıl sabahı masmavi deniz ve yeşil bahçelere uyanın

Yeni yıl sabahı masmavi bir denize ve yemyeşil bahçelere bakarak uyanabilirsiniz. Akdeniz’e özgü çiçeklerin kokusunu hemen farkedeceksiniz. Göltürkbükü’ndeki Maki Otel’in misafirlerine sunduğu dinlendirici ortam, ‘doğa ile dost ‘ çevre düzeniyle birleştiğinde ortaya güzel bir atmosfer çıkıyor. Yılbaşı gecesine özel organizasyon ve isteğe göre organize edilecek çevre ve tekne gezileri sizleri bekliyor.

Kaş’ta alternatif yılbaşı

Yaz aylarının gözde tatil beldesi Kaş, kış sezonunda da doğa sporları ve çeşitli kültür aktiviteleriyle dolu keyifli tatil imkanları sunuyor. Yılbaşı programında Kaş’ı tercih edenler, hoş bir atmosferde deniz mahsüllerinden oluşan lezzetli mönüleri deneyerek yeni yıla girebilir. Dalış merkezleri, özel yılbaşı turları düzenliyor. Tarih ve doğa tutkunları da Kaş’ta yeni yıla trekking, bisiklet, avcılık ve kamp gibi aktivitelerle girebilir.

Ada manzaraları ve eğlence

Yılbaşı gecesinizi adalarda, tarihi bir mekanda konaklamaya dönüştürmek isterseniz tercihiniz 100 yıllık geçmişiyle Büyükada Princess Hotel olabilir. Otel baştan aşağıya yenilenen 24 konforlu odasıyla hizmet veriyor. Adalar manzarası eşliğinde unutulmaz bir yılbaşı akşamı geçirmenin ücreti, iki kişilik yılbaşı yemeği ve oda kahvaltı konaklama 300 YTL.

2005 fiyatlarıyla tatil

Kaz Dağları’nın eteklerinde, Ege denizinin kıyısında, gül bahçeleri içinde bir tatil geçirmek istiyorsanız, yılbaşı ve Kurban Bayramı paket programlarını 2005 yılı fiyatlarıya sunan Club Hotel Gül-Tur’u deneyebilirsiniz. Yılbaşı programı özel müzik eşliğinde, kestaneli hindi mönüsü, katyon paketi, limitsiz içecek ve açık büfe sabah kahvaltısını kapsıyor. Kurban bayramı paketinde ise bayrama özel müzik, yarım pansiyon konaklama ve çevre gezileri var...
False