GeriSeyahat Nereye gitmeli
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Nereye gitmeli

Nereye gitmeli

Seyahatsitesi.com 26 Kasım’da İtalya’da Ferrari F 360 test sürüşüyle erkeklere unutulmaz bir atmosfer sunmaya hazırlanıyor.

İtalya’da Ferrari’yi test edin
Milano’da farklı yemeklerin tadılacağı kokteylin ardından dünyanın en ünlü otomobil galerilerinden Ferrari Galeri geziliyor. Gelmiş geçmiş tüm modelleri görülüyor. Uzman pilotlardan Ferrari ile sürüş keyfini en iyi şekilde yaşamak için sürüş teknikleri öğreniliyor. Daha sonra Ferrari Chalenge pistinde sürüş yapılıyor. Tüm gün sürecek aktiviteler sonrasında sürpriz hediyelerin yanında katılım sertifikası veriliyor. Dört yıldızlı otelde konaklanan, dört gece, beş günlük turun fiyatı 3250 Euro.

Antik patikalardan Pamukkale keşfi
Pamukkale çevresindeki dağlarda geçmişten kalma pek çok tarihi eser, sıra dışı doğal güzellik yer alıyor. Patika Tur, bu bayram antik yollardan Pamukkale çevresini keşfetmek isteyenler için beş günlük bir yürüyüş turu düzenledi. 26 Kasım’da İstanbul’dan yola çıkacak grup, geçmişte bu coğrafyada yaşayanlar gibi patikalardan geçecek. Hierapolis antik şehrine Çökelez Dağı’nın zirvelerinden bir kanyonu ve antik suyolunu takip ederek inecek. Beşparmak Dağları’nın zirvelerine, kuleyi andıran beş kaya blokun arasındaki manastırın antik yolundan tırmanacak. Antik şehirlerde foto safariler yapılacak, Buldan gibi dokuma tezgâhlarının bulunduğu yerleşimlerde alışveriş molaları verilecek. Mağara, şelale ve yöresel lezzetler keşfedilecek. Yürüyüşü tercih etmeyenler için özel program düzenlenecek.Grup Reis Termal Otel’de konaklayacak. Gezi ücreti ulaşım, konaklama, yemekler dahil 495 YTL. (www.patikatur.com)

Zeytinler arasından Edremit manzarası
Çanakkale Küçükkuyu sahil yolu üzerindeki Lila Motel, Edremit Körfezi’nde, Kazdağları’nın eteğinde bulunuyor. Assos’a yaklaşık sekiz kilometre mesafedeki mekân, deniz kıyısında, zeytin ağaçları, bitki ve çiçeklerle dolu bir bahçe içerisine kurulmuş klimalı yedi odadan oluşuyor. Açık ve kapalı restoranlarının yanı sıra bir de barı mevcut. (Tel: 0286 764 00 85)

Kıbrıs’ta yıldızlar geçidi
ETS Tur, Kıbrıs’ta tatile gidecek misafirlerine dört gece konaklama, uçuş ve transferlerin dahil olduğu paketler hazırladı. Üstelik bu paketlerde ünlü sanatçıları izleme imkanı var. Kaya Artemis’i bayramda dört gece tatil için tercih ederseniz fiyatlar 1.265 TL’den, Merit Crystal Otel’de 1.426 TL’den başlıyor. Zerrin Özer Mercure Hotel’de 27 Kasım’da, bayramın ikinci gecesi Kaya Artemis’te İbrahim Tatlıses, Merit Crystal’de Ajda Pekkan, Malpas Hotel’de Muazzez Ersoy sahneye çıkıyor. (Tel: 444 03 87)

Büyükada’da kocayemiş zamanı
Marmara adaları bugünlerde ikinci baharını yaşıyor. Birçok ağaç yeniden çiçeklendi. Büyükada’nın Akdeniz iklimi yaşanan güney bölümünde kocayemişler meyve vermeye başladı. Eğer İstanbul’da yaşıyorsanız, yürüyüşü seviyorsanız bu hafta sonunu Büyükada’da geçirin. Bisiklet kiralayabilir ya da büyüktur parkurunda yürüyüşe çıkabilirsiniz. Dönüşte Lunapark Meydanı’nda Sedef Adası manzarası eşliğinde yemek yiyebilir ya da iskeledeki balıkçılarda felekten bir gece çalabilirsiniz.

Denizyoluyla ulaşabilirsiniz
Seraser Restaurant, Antalya Kaleiçi’nde Karanlık Sokak’ta yer alıyor. Havaalanına 15 dakika, şehir merkezine ve yat limanına yürüyerek beş dakika uzaklıkta. Mekâna deniz yoluyla ulaşmak mümkün. Üstelik önceden haber verirseniz sizi limanda karşılıyorlar. David Shipman imzalı mönüsünde füzyon mutfağı geleneksel motiflerle harmanlanarak sunuluyor. Dünya şaraplarından seçenekler de mevcut. Seraser pazartesi dışında haftanın her günü 12.00-24.00 saatleri arasında hizmet veriyor. (Tel: 0242 247 60 15)

Bayramda parti çılgınlığı
Antalya Belek’teki Adam&Eve, turizm Oscar’ları olarak kabul edilen “World Travel Awards” büyük finalinde “World’s Leading Design Hotel” (Dünyanın En İyi Dizayn Oteli) ödülünü aldı. Sonuçlar, 160 ülkeden 183 binden fazla turizm profesyonelinin oylarıyla belirlendi. Otel bayram için özel partilerle dolu bir program hazırladı. 27 Kasım’da Asım Can Gündüz, 28 Kasım’da Türk ritim gecesi ve havuz parti, 29 Kasım’da Red Apple parti ve 30 Kasım’da Retro parti eğlenceyi doruğa çıkaracak. (Tel: 0242 444 05 96)

Peribacalarını gezin, Adana mutfağını keşfedin
Hilton Worldwide Otelleri bayramda kahvaltı dahil 69 Euro+KDV’den başlayan özel fiyat seçenekleri sunuyor. Siz de İstanbul’da bulunan üç farklı otel alternatifinden dilediğinizi seçerek, şehrin canlı sokaklarında tarihi bir tura çıkabilir, körfez manzarasına sahip İzmir Hilton’da Ege’nin incisi İzmir’in tadını çıkarabilirsiniz. Akdeniz’e bakan Mersin HiltonSa’da kalarak bölgenin tarihi mekânlarını keşfedebilir, Ankara’nın modern kafelerinde başkentin keyfine varabilirsiniz. Kayseri’den Kapadokya’ya yapacağınız mini bir tur ile peribacalarını gezebilir, Seyhan Nehri kıyısındaki Adana HiltonSA’da konaklarken Adana’nın mutfağını keşfedebilirsiniz. Wings kart sahiplerine yüzde 20 indirim uygulanıyor. (www.hilton.com.tr/bayram)
 
 

False