GeriSeyahat Mümkünse evlenmek istiyorum
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Mümkünse evlenmek istiyorum

Mümkünse evlenmek istiyorum

Cansu Dere, "Mümkünse hayatımda bir kere evlenmek istiyorum" diyor.

Mümkünse evlenmek istiyorum
Cansu Dere fotoğrafları için tıklayın

Cansu Dere, İstanbul Life dergisine mayıs sayısına verdiği röportajda şunları söyledi: "Çeyiz sandığım yok. Ne zaman ne olur bilmiyorum. Plan yapmıyorum gelecekle ilgili. Bir teyze bana, 'Yeryüzündekiler plan yapar' demişti. Çok hoşuma gitti. Tabii ki çocuğum olsun istiyorum. Olacağını da biliyorum, ama zamanını bilmiyorum. Zaten bir kere evlenmek istiyorum, gerçekten. Mümkünse..."

Sıla dizisinin çekimlerinin yapıldığı Mardin’de nerede kalıyorsunuz?- Nusaybin’de çok güzel bir otelde kalıyoruz. Suriye’ye o kadar yakın ki. Baktığınız zaman Suriye görünüyor. Yol var, sonra tel örgü, mayınlı alan ve Suriye.

Sıkıcı oluyor mu İstanbul’un renkli hayatınızdan uzak kalmak?

- Sıkılmak için vaktim olmuyor. Hemen her gün çekimim oluyor. Dolaşıyorum. Çok yer var görecek. Dizi çok da iyi durumda olduğu için sakin sakin dolaşamıyoruz. 15 dakikada her şey değişiveriyor. Çok enteresan yerler var. Dini inancı farklı insanlar birlikte yaşadığı için çok ilginç mekanlar var orada.

Neyin eksikliğini hissediyorsunuz Mardin’de?

- Cumhuriyet Gazetesi yok mesela (gülüyor). İstanbul’da yaşıyorum ama Paris’e gitmişim, Mardin’e gitmişim benim için fazla bir şey değişmez. Evini özleyen bir insanım. Buradaki arkadaşlarımı özlüyorum, ama Mardin’i sevdiğim için beni rahatsız eden bir durum yok.

İlk defa bu kadar uzakta yaşıyorsunuz evinizden değil mi?

- 6 ay Paris’te kalmıştım. Ama benim için fark etmiyor. Sadece evimi özlüyorum.

Bebek’te oturuyorsunuz, Nusaybin’de çalışıyorsunuz. Ciddi farklar gözlemliyor olmalısınız.

- Çok uç şeylerden bahsediyoruz. Burada aradığın her şeyi buluyorsun. Oradaki insanlar çok farklı. Daha sakin yaşıyorlar. Daha yayarak kullanıyorlar zamanı. Biz sürekli bir şeylere yetişmeye çalışırız. Onların acelesi yok. Sindire sindire yaşıyorlar. (Cansu’nun telefonu durmuyor bu arada. Birkaç günlüğüne İstanbul’da sadece. Ajansından Yıldırım Mayruk’un asistanı arıyor.) Soru neydi? Zaten balık hafızam var. Her şeyi unutuyorum. İşte böyle oluyor koşuşturmaktan. İlk defa bu kadar çok tatile ihtiyacım olduğunu hissediyorum. (Tekrar telefon çalıyor.) Sessize alayım bari. Sakinliği yakalamak çok zor.

/images/100/0x0/55eaa124f018fbb8f88c87c0
Tatil denince aklınıza ilk ne geliyor?

- Sadece müzik, kitap ve deniz olmalı. Beni yoran tek şey bir taraftan bir tarafa dönmek olmalı...

Şu anda kendinizi en başarılı hissettiğiniz dönemi mi yaşıyorsunuz?

- Evet, oyunculuk konusunda ilk defa böylesine uzun soluklu bir dizide rol alıyorum. Modellik kariyerimde de başarılı işlere imza atıyorum.

Kimse sizden böyle başarılı bir performans beklemiyordu değil mi?

- Evet, beklemiyorlardı. Çok da normal. Bu işin okulundan gelmedim. Bunu kabul ediyorum. Eğer bir işi iyi yapıyorsan iyi yapıyorsundur. Ve uzun sürer. Bu bir başlangıçtır. Bundan sonraki işlere bakacağız. Bu dizinin insanlar tarafından beğenileceğine inanıyordum. Çok güzel bir hikayesi var. Ama bu kadar hızlı tutulacağını kimse beklemiyordu.

  Mardin’de 10 yıl daha "Sıla" dizisinde oynamayı ister miydiniz?

- 10 yıl devam etmem... O kadar uzun olmaz. Zaten hikayeyi fazla uzatamazsın. Bozulur o zaman. Yerinde bırakmak lazım. Televizyon dizisi deyince belirsiz bir durum var ama. Sinema filmi gibi değil. Senaryonun sonu belli değil. Bu zorlayan bir şey de aslında. Az çok biliyorum nereye gideceğini. İki sene sonrasına plan yapmıyorum.

Yok mu her hangi bir hayaliniz, beklentiniz, evlilik, çoluk çocuk...

- 1 hafta sonra da evlenebilirim. Belki hiç evlenmem. Evlenmek üzere yetiştirilmediğim için çeyiz sandığım da yok. Ne zaman ne olur bilmiyorum. İşe gerçekten devam etmek istiyorum. Sinema filmi yapmak istiyorum. Plan yapmıyorum gelecekle ilgili. Bir teyze bana şöyle demişti: "Yeryüzündekiler plan yapar". Bu laf çok hoşuma gitmişti. Tabii ki

Mümkünse evlenmek istiyorum
çocuğum olsun istiyorum. Olacağını da biliyorum, ama zamanını bilmiyorum. Zaten bir kere evlenmek istiyorum (gülüyor). Gerçekten! Mümkünse!

CANSU’NUN İSTANBUL’U

* Şimdiye kadar nerelerde oturdunuz?

- Bağdat Caddesi, Ulus, Bebek.

* Gece geç saatte acıkınca nerede yemek yersiniz?

- Casita’da mantı tabii ki.

* En çok hangi radyoyu dinliyorsunuz?

- Oksijen, Radyo Eksen.

* En sevdiğiniz yürüyüş parkuru neresi?

- Bebek sahili.

* Nerede spor yapıyorsunuz?

- Metrocity City Zen’de.

* İstanbul’un en depresif ve en neşeli bölgeleri nereleri?

- Bana bağlı...

* En sevdiğiniz alışveriş merkezi?

- Kanyon.

* Evde en iyi yaptığınız yemek?

- Zeytinyağlı enginar.

* Yalnız kalmak istediğinizde nereye gidersiniz?

- Bunu söyleyemem, çünkü bir daha yalnız kalmak istediğimde oraya gidemem.

* İstanbul’u hiç görmemiş birine şehri anlatacaksınız. En sık kullanacağın sözcükler neler olur?

- Boğaz, trafik, muhteşem, kalabalık. Alıştığınızda bırakamazsın kolay kolay.

False