Kolu kanadı kırık kayınpederinin gururu: İyi ki karımı dinlemedim.. İyi ki gelinimiz oldun!

Güncelleme Tarihi:

Kolu kanadı kırık kayınpederinin gururu: İyi ki  karımı dinlemedim.. İyi ki gelinimiz oldun
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2023 14:53

İngiliz kraliyet ailesi tarihi boyunca skandala varan birçok olayla mücadele etti. Bütün bunlar da elbette ailedeki herkesin canını sıktı uzun süre. Son dönemdeki en büyük sorun ise Prens Harry ve Meghan Markle'dan kaynaklandı. 2020 yılında aileden ayrılan sonra da hazmedilmesi kolay olmayan ithamlarla geride bıraktıkları herkesi suçlayan Harry ile Meghan, Kraliçe'nin hayatının son yıllarını bile bir sürü sorunla geçirmesine neden oldu.

Haberin Devamı

ANNESİNDEN SADECE TAHTI DEĞİL, DERTLERİNİ DE DEVRALDI
Doğrusu Charles, tahta çıktıktan sonra da durum değişmedi. Annesinin sadece tahtını değil sıkıntılarını da devraldı Charles.

Çünkü Harry ile Meghan'ın yarattığı sorunlar bitmek bilmedi. Öyle ki Charles en mutlu gününde bile yani yıllarca bekleyip tacına kavuştuğu gün de kolu kanadı kırık bir haldeydi.

Büyük oğlu William tüm ailesiyle birlikte törendeydi ama küçük oğlu Harry yalnız başına ve bir yabancı gibi oradaydı.

Çocuklarının annesi Diana'dan boşandıktan sonra gerçekten sevdiği Camilla Parker Bowles ile evlenen Kral'ın belki o açıdan yüzü güldü.

Ama annesinin ölümü, küçük oğlu Harry ve karısının ailenin en gizli sırlarını bile açık etmesi derken Charles, tahtının keyfini bile tam olarak süremedi.
Â

Kolu kanadı kırık kayınpederinin gururu: İyi ki  karımı dinlemedim.. İyi ki gelinimiz oldun

Haberin Devamı

YÜZÜNÜ GÜLDÜREN BİRİ VAR
Ama kraliyet uzmanlarına bakılırsa bunca dertle uğraşan Charles'ın yüzünü güldüren bir kişi var: Büyük gelini Kate Middleton. Yani büyük oğlu Prens William'ın karısı Galler Prensesi Catherine.

Aileyi yıllardır takip eden kraliyet uzmanlarına bakılırsa dün 75 yaşına giren Charles, Kate'in hem oğlu William'a ailenin geri kalanıyla sağlam bağlar kurdurduğu için gelinini taktir ediyor. Tabii William'ın şu ana kadar çok falso vermeyen aile hayatını da unutmamak gerek...

Kate, aileye katıldığından bu yana kısa sürede uyum sağladığı,  "şirket" diye adlandırılan ailedeki herkesle profesyonel ilişkiler kurduğu için kayınpederi Charles'tan tam notu aldı çoktan. 

OK! dergisine konuşan kraliyet uzmanı Jennie Bond, Charles'ın geliniyle böylesine iyi olan ilişkisini Kate'in geçmişine yani normal ve birbirine bağlı bir aileden gelmesine bağladı. Bu sayede Kate, gelin gittiği ailede de kendi ailesinde gördüklerini tekrarlıyor.

Kolu kanadı kırık kayınpederinin gururu: İyi ki  karımı dinlemedim.. İyi ki gelinimiz oldun


CHARLES GELÄ°NÄ°N TAKDÄ°R EDÄ°YOR

Ayrıca yine Bond'a göre Kate bu özelliği sayesinde Charles da üç torunu George, Charlotte ve Louis'den mahrum kalmıyor. Harry ile Meghan'ın çocukları Archie ve Lilibet'i doğru dürüst göremeyen Charles, torun sevme zevkini Kate ve William'ın çocuklarıyla gideriyor.

Haberin Devamı

Kraliyet uzmanı Jennie Bond "Sanırım Charles, gelini Kate'in yarattığı bu sağlam aile bağlarına hayran ve bunu takdir ediyor" dedi.

Charles'ın üç torunuyla birlikte görüldüğü fotoğraflar ve katıldıkları etkinliklerdeki tavırlarından yola çıkan Bond "Charles torunlarını çok seviyor. Bu üç çocukla çok rahat bir ilişkisi var. Ben Kral'ın, Kate'in bu üç çocuğu büyütme tarzıyla gurur duyduğunu düşünüyorum" diyerek sürdürdü sözlerini.

Kolu kanadı kırık kayınpederinin gururu: İyi ki  karımı dinlemedim.. İyi ki gelinimiz oldun

UYUM SAĞLAMAK İÇİN ÇABALADI
Jennie Bond, başlarda Kate için de işlerin bu kadar kolay olmadığını söyledi. Şu anda giyiminden tavırlarına aileyi kusursuz bir biçimde temsil eden, birçok kişi tarafından "kraliyet ailesi üyelerinden daha asil" diye tanımladığı Kate'in aileye katıldıktan sonra bunun ne anlama geldiğini öğrenmesi gerektiğini söyledi.

Haberin Devamı

Kendisi sıradan bir aileden gelen ve spot ışıklarının altında büyümeyen Kate buna rağmen üç çocuğuna aile içindeki rollerini öğretme konusunda da başarılı.

Kraliyet uzmanı Bond "Kate'in çocuklarına, özellikle de gelecekte kral olmak için doğmuş bir çocuğa dengeli bir eğitim sağlamanın anahtarı olduğunu düşünüyorum" diye sözlerini sürdürdü.

Kolu kanadı kırık kayınpederinin gururu: İyi ki  karımı dinlemedim.. İyi ki gelinimiz oldun

GELİNİNE UZAKTAN ÖPÜCÜK BİLE GÖNDERDİ
Kate ile Charles halkın karşısına çıktıkları zaman da sık sık yakınlıklarını gözler önüne seriyor. Kraliçe 2. Elizabeth'in tahta çıkışının 70'inci yıl dönümünde Charles'ın yerinde duramayan torunu Louis'yi dizlerine oturtması onu oyalaması yakınlığın göstergelerinden biri.

Haberin Devamı

Ayrıca Kate'in, kayınpederinin babası Prens Philip'in cenaze töreninde onun yanına gidip elini omuzuna atması da hafızalara kazındı.

Charles ile gelini Kate'in iyi geçindiğinin bir başka kanıtı da yine Kraliçe'nin ölümünden önce düzenlenen bir etkinlikte yaşandı. Charles, etkinliğin yapılacağı katedrale girdiğinde uzaktan gelini Kate'e bir öpücük gönderdi.

Kolu kanadı kırık kayınpederinin gururu: İyi ki  karımı dinlemedim.. İyi ki gelinimiz oldun

BAŞTA CAMILLA ONU HİÇ İSTEMEDİ
Bu arada başlarda Kate'e İngiliz kraliyet ailesinin pek sıcak bakmadığını da hatırlatalım. Özellikle Camilla, sıradan bir aileden gelen Kate'in William ile evlenmesini onaylamıyordu. Hatta bu konuda ailenin diğer üyelerini de etkilemeye çalışıyordu.

Haberin Devamı

Yine bir iddiaya göre Camilla Kate'in annesi ve babası Carole ile Michael'a da pek iyi davranmıyordu. Onları Kate ile William'ın yaşadığı Kensington'daki daireye hizmetlilerin girdiği kapıdan girmesi için zorlamıştı.


Â

Kolu kanadı kırık kayınpederinin gururu: İyi ki  karımı dinlemedim.. İyi ki gelinimiz oldun

ONUN GÖLGESİNDE KALMAKTAN RAHATSIZ OLMUYOR
Fakat öyle ya da böyle görünüşe göre Kate'in ailedeki en büyük destekçisi kayınpederi Charles.

Geçen yıl Noel etkinliklerinde de Londra'da yapılan Eurovision Şarkı Yarışması'nda da Kate, Charles'ı gölgede bırakacak etkinliklere imzasını attı. Özellikle de Eurovision'da piyano çalması yarışmadan bile daha çok konuşuldu.

Bu durum da bazı çevrelerde Charles'ın bu duruma kızacağı ve Kate'i geri çekeceği söylentilerine yol açtı. Yıllardır bilindiği gibi Charles, gölgede kalmayı pek sevmiyor. Hatta eski eşi Diana'yı da kendisini sürekli geri planda bıraktığı için öfke duyduğu konuşuluyordu.

Fakat kraliyet uzmanları o sırada olup bitenlerle ilgili olarak Kate'i bu kadar öne çıkaran kişinin bizzat Charles'ın kendisi olduğunu savundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!