İhanet iddiasını ağlayarak yalanladı: Ondan para aldım, ama kocamın arkadaşıyla sevgili değiliz

Güncelleme Tarihi:

İhanet iddiasını ağlayarak yalanladı: Ondan para aldım, ama kocamın arkadaşıyla sevgili değiliz
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 01, 2023 17:07

Magazin dünyasının meraklıları bugüne kadar bir zamanlar birbirlerine deli gibi aşık ünlü çiftlerin gün gelip yasalar önünde nasıl bütün kirli çamaşırlarını ortaya döktüklerine birçok kez tanık oldu. Bunun en çarpıcı örneklerinden biri de geçen yıl yaşandı.

Haberin Devamı

Johnny Depp ile uğruna iki çocuğunun annesi Vanessa Paradis'yi bile terk ettiği eski eşi Amber Heard, Londra'daki duruşmaların "rövanşında" bu kez ABD'de mahkeme salonlarını birbirine kattı.

Bir zamanlar birbirlerine deli gibi aşık olan çiftin karşı karşıya geldiği karalama davası, milyonlarca kişi tarafından sanki yüksek bütçeli bir Hollywood filmi gibi izlendi.

Neyse... Sonunda dava bitti de ortalık duruldu. Johnny Depp davayı kazandı ve kendi deyimiyle "itibarını geri aldı." Amber Heard ise kalbi kırık bir şekilde küçük kızıyla birlikte İspanya'nın başkenti Madrid'de yaşamaya başladı, hayatında yeni bir sayfa açtı.

Bu arada "Acaba şimdi sıra hangi ünlü çiftte?" diye aklından geçirenlerin de fazla beklemesine gerek kalmadı.

İhanet iddiasını ağlayarak yalanladı: Ondan para aldım, ama kocamın arkadaşıyla sevgili değiliz

Haberin Devamı

BU KEZ SIRADA ONLAR VAR: Geçen yıl, Johnny Depp ve Amber Heard arasındaki hesaplaşma gündemi uzun süre meşgul etmişti. Bu yıl ise Costner ile Baumgartner'ın olaylı boşanması sırada... 

Bu kez 2004 yılında evlenen Kevin Costner ile Christine Baumgartner'a sıra geldi. Bir süre önce boşanma kararı verdiklerini açıklayan ünlü çiftin davası başladı, ama bitmek bilmiyor. Özetle magazin meraklıları yeni bir "film" izlemeye çoktan girişti bile.

68 yaşındaki Costner ile 49 yaşındaki Baumgartner'ın duruşmalarında olup bitenler önce basın sonra da bu konunun meraklı takipçileri tarafından satırı satırına izleniyor.

Ünlü çiftle ilgili öyle çok iddia ortalarda dolaşıyor ve o kadar çok duruşma ifadesi ortaya çıktı ki bu konuya ilgisiz almak da mümkün görünmüyor.

Kevin Costner ile Christine Baumgartner'ın boşanmalarının ilk döneminde çiftin mülk kavgası basına yansıdı önce. Costner, karısının evlilik sırasında birlikte oturdukları malikaneden çıkmasını istiyordu. Baumgartner, oradan çıkıp malikanenin ek binasına yerleşti. Ama sular durulmadı.

Baumgartner ile Costner'ın evdeki mutfak eşyaları yüzünden birbirlerine girdiğinden tutun da aktörün çocukları için verdiği nafakayı eski eşinin estetik operasyon için harcadığına kadar birçok iddia ortalarda dolaşıp durdu.

Haberin Devamı

Hatta son bir gelişmeye göre Baumgartner, Hollywood tarzı lüks hayatın çocuklarının DNA'sında olduğunu söyleyip bunu sürdürebilmeleri için yüksek miktarda nafaka talebinde bulundu.

Â

İhanet iddiasını ağlayarak yalanladı: Ondan para aldım, ama kocamın arkadaşıyla sevgili değiliz

İKİSİ DE İHANET İDDİALARINI YALANLADI: İki taraf da birbirini ihanetle suçluyor. Ama iki taraf da bu durumu yalanlıyor. 

Ama bir başka konu daha var ki, işte o noktada ortaya atılan iddialar dudak uçuklatacak türden. Bu da evlilik sırasındaki aldatmayla ilgili. Taraflar birbirlerini "ihanetle" suçluyor. Tabii ki her ikisi de bunu reddediyor.

Birazdan daha ayrıntılı bakacağız ama kısaca anlatırsak... Costner'ın, karısını, görev aldığı Yellowstone adlı yapımın setinden bir kadınla aldattığı hatta onu hamile bıraktığı ileri sürüldü bir süre önce. Ünlü oyuncu bu iddiayı yalanladı. 

Haberin Devamı

Costner ile Baumgartner'ın boşanma davasının son duruşmalarından biriyle ilgili yayılan ifadelere bakalım şimdi de.

Kelimenin tam anlamıyla boğaz boğaza gelen ünlü çift boşanma davasının Santa Barbara'da geçtiğimiz perşembe günü görülen duruşmasında hazır bulundu.

O dakikalarda da Baumgartner'ın geçen ay birlikte tatile çıktığı bankacı Josh Connor ile ilişkisi gündeme geldi.

İhanet iddiasını ağlayarak yalanladı: Ondan para aldım, ama kocamın arkadaşıyla sevgili değiliz

ONUNLA BİRLİKTE TATİLE GİTMESİ SORU İŞARETLERİ YARATTI: Baumgartner, uzun süredir Costner'ın arkadaşı olan Josh Connor ile iki kez tatile çıktı. Bu durum da kafalarda soru işaretleri yarattı. 

İkilinin birlikte gittiği Hawai  tatilinin görüntüleri basına yansıdığında birçok kişi Baumgartner'ın kendine yeni bir sevgili bulduğunu ileri sürmüştü.

Haberin Devamı

Bunu gündemin ilk sıralarına taşıyan ayrıntı ise Connor'ın, uzun süredir Kevin Costner'ın arkadaşı olmasıydı.

Eğer Baumgartner ile Josh Connor arasında bir romantik ilişki varsa, üç çocuk annesi kadın "eski eşinden resmi olarak boşanmadan arkadaşıyla aşk yaşamaya başlamış" görünecekti.

Nereden bakarsanız bakın tuhaf bir durumdu bu. İşte son duruşmada bu konu gündeme geldi.

Christine Baumgartner, kendisiyle ilgili olarak ortada dolaşan "Boşanacağı eşinin arkadaşıyla aşk yaşıyor" söylentilerini ağlayarak yalanladı.

Hawai tatilinde birlikte görüntülendiği Josh Connor'ın, California'daki evine komşu olduğunu söyledi. O tatilde de otel odasını Connor ile değil en iyi kız arkadaşıyla paylaştığını sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

İhanet iddiasını ağlayarak yalanladı: Ondan para aldım, ama kocamın arkadaşıyla sevgili değiliz

KOCASININ ARKADAŞINDAN PARA ALDIĞINI KABUL ETTİ: Baumgartner, Connor'dan 20 bin dolar aldığını kabul etti. Ama yine de "O benim sevgilim değil" dedi. 

Bu arada Christine Baumgartner'ın kabul ettiği bir ayrıntı vardı tüm bu iddialar arasında. Aslında Kevin Costner'ın arkadaşı olan Josh Connor ona 20 bin dolar vermişti.

Connor'dan para aldığını doğrulayan Baumgartner yine de onunla sevgili oldukları konusundaki dedikoduları yalanladı.

Kevin Costner da daha önce kendi arkadaşı olan Joshn Connor'ın Baumgartner'a 20 bin dolar verdiğini ileri sürmüştü. Costner o sırada Connor'dan 'boşanmaya çalıştığı karısının erkek arkadaşı' olarak söz etmişti.

Duruşmada Baumgartner'ın avukatı ona bunun gerçek olup olmadığını sordu. Baumgartner da bu soruya "Hayır" diye yanıt verdi.

Christine Baumgartner ise Josh Connor ile önce geçen mart ayında sonra da temmuzda olmak üzere iki kez Hawai tatiline çıktı. Bunları anlatırken de Connor'dan 'aile dostu' olarak söz etti.

Bu arada küçük bir not... Christine Bamgartner ile samimiyeti dikkat çeken Josh Connor da bir süre önce eşi Patricia'dan boşanmıştı.

Christine Baumgartner duruşmada Connor'ıdan aldığı 20 bin doların yarısını annesine verdiğini açıkladı. "Annemin eviyle ilgili endişeleri vardı" diyerek bunun nedenini belirtti. 

Christine Baumgartner'ın anlattığına göre Costner, yıllardır eşinin annesine her ay 5 bin dolar veriyordu. Fakat boşanma davası nedeniyle bu para kesilince Connor'dan aldığı 20 bin doların yarısını annesine aktardığını anlattı üç çocuk annesi kadın.

Söylediğine göre 20 bin doların yarısını annesine verdikten sonra geri kalan yarıyı da "Artık ihtiyacım kalmadı" diyerek Connor'a iade etti.

İhanet iddiasını ağlayarak yalanladı: Ondan para aldım, ama kocamın arkadaşıyla sevgili değiliz

'ELİNİ CHRISTINE'İN BACAĞINA KOYMUŞTU': Christine ile Josh'ı Hawai tatilinde birlikte gören bir tanık: "Aralarında özel bir ilişki olup olmadığını söylemek zor. Ama yakışıklı adam yan yana otururken elini Christine'in bacağını koydu' diye konuştu.

Christine Baumgartner ile Josh Connor son olarak geçen ay Hawai tatilinde birlikte görüntülendi. ABD basınına konuşan bir tanık ikiliyi yan yana gördüğünü belirtip aralarındaki samimiyetten söz etti. 

Adı açıklanmayan tanım şunları anlattı: " Masada karşılıklı oturuyorlardı. Sohbet edip gülüyorlardı. Christine karşısındaki yakışıklı adama telefonundaki bazı fotoğrafları gösteriyordu. Sonra adam kalkıp onun yanına oturdu. Aralarında özel bir ilişki olup olmadığını söylemek zor. Ama yakışıklı adam, elini Christine'in bacağına koyuyordu. Bu kesinlikle fiziksel bir etkileşimdi."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!