'Eve' döndüler ama protesto edildiler: Sahte kraliyet ailesi!

Güncelleme Tarihi:

Eve döndüler ama protesto edildiler: Sahte kraliyet ailesi
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 06, 2022 13:00

İngiliz kraliyet ailesinin olaylı üyeleri Prens Harry ile Meghan Markle, geçen haziran ayından sonra bir kez daha İngiltere'ye gitti. O ilk ziyarette katıldıkları bir etkinlikte yuhalanan çift, bu kez biraz daha yoğun protestoyla karşılandı. Bütün bunlar Meghan Markle'ın keyfini bozmadı ama Harry'nin yüzünün asık olması ve gergin hali dikkatlerden kaçmadı.

Haberin Devamı

Ä°KÄ° AY SONRA TEKRAR Ä°NGÄ°LTERE'DE
İngiliz kraliyet ailesinin olaylı üyeleri Prens Harry ile Meghan Markle, geçen haziran ayında Kraliçe 2. Elizabeth'in daveti üzerine Platin Jübile etkinlikleri için ABD'den Londra'ya gitmişti. O dönemde de hiç beklenmedik bir şekilde çok göz önüne çıkmamış ve gölgede kalmışlardı. Ailenin kıdemli üyeleriyle aralarında kalın bir duvar örüldüğü görülen Harry ile Meghan geldikleri gibi sessiz sedasız evlerine dönmüştü. Aradan geçen iki ayın ardından bir kez daha İngiltere'ye döndüler. Bu kez bekledikleri gibi ilgi çektiler. Ama bu ilginin her anı pek de öyle özledikleri türden değildi.

Eve döndüler ama protesto edildiler: Sahte kraliyet ailesi


BU KEZ KIZGINLIKLARINI SAKLAMADILAR
Prens Harry ile Meghan Markle, İngiltere'nin Manchester kentinde düzenlenen One Young World (Bir Genç Dünya) adlı etkinliğe katıldı ve cinsiyet eşitliği hakkında konuştu. Bu konuşma da eleştirilerin odağında yer aldı. Fakat daha da çarpıcı bir gelişme yaşandı. Kraliçe'nin tahta çıkışının 70'inci yılı nedeniyle gittikleri Londra'da bir etkinlikten çıkarken küçük de olsa aleyhte bir tepki gören çifte yönelik bu kez daha dikkat çeken bir protesto düzenlendi.
Â
Eve döndüler ama protesto edildiler: Sahte kraliyet ailesi

Haberin Devamı

'SAHTE KRALÄ°YET AÄ°LESÄ° ÃœYELERÄ°'
Prens Harry ile Meghan Markle'ın katıldığı etkinliğin düzenlendiği Manchester'daki Bridgewater Hall'un dışında toplanan bir grup çifti pankartlarla protesto etti. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı bölgede açılan bir pankartta Harry ile Meghan'a "sahte kraliyet ailesi üyeleri' diye hitap edilmesi de dikkat çekti.

Eve döndüler ama protesto edildiler: Sahte kraliyet ailesi

SÃœREKLÄ° 'BEN... BEN... BEN...'
Meghan Markle ise One Young World etkinliği sırasında yaptığı konuşmada nedeniyle de çok eleştirildi. Bu eleştiriyi yönetenler Markle'ın sürekli kendisinden söz ettiğini savundu. Aileden ayrılmasına rağmen, evlilik yoluyla edindiği Sussex Düşesi unvanını bırakmayan Markle'ın, cinsiyet eşitliği temalı konuşması sırasında sürekli "ben, ben, ben" dediğini ileri sürenler bu durumu hoş karşılamadıklarını ifade etti.

Haberin Devamı

Eve döndüler ama protesto edildiler: Sahte kraliyet ailesi

'SADECE KENDİNİ ÖVDÜ'
Markle'ın toplantıdaki konuşmasını eleştirenlerden biri de Majesty Magazine dergisinin yazı işleri müdürü Ingrid Seward oldu. Seward, Markle'ın iki bine yakın kişiye yaptığı konuşma sırasında sürekli "ben, ben, ben" dediğini ve kendini övdüğünü söyledi. Deneyimli gazeteci, salondaki gençlerin Meghan Markle'ın ne hakkında konuştuğunu anlamadığını savundu. Seward "Bu mantıklı değil. Bütün konuşması kendisi ve kendisiyle ilgili şeyler üzerineydi. Bence neden söz ettiğini kendisi de bilmiyordu. Sadece "ben, ben, ben" diyerek kendini övdü" diyerek sözlerini sürdürdü. 

Eve döndüler ama protesto edildiler: Sahte kraliyet ailesi
Markle'ın yedi dakikalık konuşmasında 54 kez 'ben' dediği belirtildi.

Haberin Devamı

BASININ DÜÅžMANLIÄžINA PR SALDIRISI : Kraliyet yazarı Phil Dampier de Markle'ın samimi görünmek istediÄŸini ve son derece arkadaÅŸça davranışlar sergilediÄŸini savundu. Yine de Markle'ın konuÅŸmasında ciddi bir içerik eksikliÄŸi olduÄŸunu da ileri sürdü. Onun görüÅŸüne göre Markle, Ä°ngiliz basınından düÅŸmanca bir elektrik aldığı için "PR saldırısı" baÅŸlattı.

Eve döndüler ama protesto edildiler: Sahte kraliyet ailesi

'HALK ONU HOÅž KARÅžILAMAZDI'
Dampier'e göre Markle eğer İngiliz halkıyla başka koşullarda karşılaşsaydı iyi karşılanmazdı. Fakat sahnede olduğu için insanlar onun tarafında yer aldı. Markle da konuşmasının ardından alkışlandı.

MEGHAN ÇOK Ä°YÄ° BÄ°R KONUÅžMACI, TUTKUYLA KONUÅžUYOR: Kaleme aldığı William at 40: The Making of a Modern Monarch alı kitapla tanınan Robert Jobson da Meghan Markle'ın çok iyi bir konuÅŸmacı olduÄŸunu savundu. "Meghan tutkuyla konuÅŸuyor ve dinleyicileriyle baÄŸlantı kuruyor. Sesini geri kazandığı için mutlu olduÄŸundan eminim" dedi.

Eve döndüler ama protesto edildiler: Sahte kraliyet ailesi

'GERÄ°LÄ°MÄ° YÃœZÃœNDEN OKUNUYORDU'
Prens Harry ile Meghan Markle Manchester'daki salona girdiklerinde büyük bir sevgi gösterisiyle karşılandılar. Tepeden tırnağa kırmızılar içindeki Markle etkinlik boyunca durmadan gülümsedi. Fakat eşi Prens Harry'nin gerilimi, çok da mutlu olmadığı yüzünün ifadesine yansıdı. Görünüşe göre Harry duygularını ya saklayamadı ya da saklamak istemedi.

Haberin Devamı

Eve döndüler ama protesto edildiler: Sahte kraliyet ailesi

'BAKIÅžLARI HER ÅžEYÄ° ANLATIYOR'
Bu arada Prens Harry'nin duruşu ve yüz ifadesi vücut dili uzmanları tarafından da masaya yatırıldı. Onlara göre Meghan kırmızı kıyafeti içinde gayet güzel ve ve zarif görünüyordu. Ama Harry huzursuzdu.. Bakışlarını sık sık aşağıya doğru yöneltip sonra tekrar yukarıya çevirmesi de bunun göstergesiydi.

KOCASINA KÜÇÜK BÄ°R AÅžK MEKTUBU: Vücut dili uzmanları Markel'ın kırmızı kıyafetinden kıkırdamalarına; uzun bakışlarından burnunu kırıştırmasına kadar her ÅŸeyin eÅŸi Harry'ye yönelik küçük bir aÅŸk mektubu olduÄŸunu savundu.

Eve döndüler ama protesto edildiler: Sahte kraliyet ailesi

ALMANYA'YA GEÇİP TEKRAR İNGİLTERE'YE DÖNECEKLER
Prens Harry ile Meghan Markle, İngiltere'den sonra Almanya'nın Düseldorf kentine gidip sonra 8 Eylül'de de Londra'ya dönecekler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!