'Karın' diyerek telefonu ona uzattı: O anda yatağındaki genç modeli gördü

Güncelleme Tarihi:

Karın diyerek telefonu ona uzattı: O anda yatağındaki genç modeli gördü
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 24, 2023 10:23

Gösteri dünyasından itiraflar ardı ardına geliyor... Hem de bunlar öyle kolay kolay unutulacak türden değil. Her biri başlı başına bir olay aslında. Üstelik son birkaç gündür çok konuşulan bu itiraflar, yıllar önce yaşanan benzer bir olayı da akıllara getirdi.

Haberin Devamı

Bu itirafların hangi konuda olduğunu söyleyip hemen konuya girelim: Tesadüf eseri arka arkaya gelen bu itiraflardan ilkinde bir dönemin ünlü oyuncularından biri sevgilisini bir meslektaşıyla aynı yatakta yakaladığını söyledi. Sonra da "Keşke burnuma yumruk yeseydim" dedi.

Diğerinde de mutlu bir yuvayı sarsmakla suçlanan "öteki kadın" karısını kendisiyle aldatan ünlüyü başka bir kadınla yatakta yakaladığını ileri sürdü. Böyle anlatınca kulağa biraz karmaşık geliyor ama olayları tek tek anlatınca bütün ayrıntılar gözünüzde canlanacak zaten.

İlkiyle konuya başlayalım.

Karın diyerek telefonu ona uzattı: O anda yatağındaki genç modeli gördü

Ä°SPANYOL MODEL YATAKTA YATIYORDU
İspanya'nın Real Madrid takımında oynadığı dönemde karısı Victoria'yı, tercümanı Rebecca Loos ile aldattığı ileri sürülen David Beckham ile ilgili bugüne kadar bilinmeyen başka bir iddia ortaya atıldı.

Haberin Devamı

Bunu ileri süren kişi ise yıllardır Victoria Beckham'ın mutlu evliliğini sarsmakla suçlanan ve bu konuda çok fazla konuşmayan "öteki kadın" Rebecca Loos.

Bir süredir Norveçli bir doktor ile evli olan Rebecca Loos'un iddiasına bakılırsa David Beckham İspanya'da bulunduğu sırada karısı Victoria'yı sadece onunla değil, bir de genç bir İspanyol modelle aldattı. 

Rebecc Loos'un iddiası kelimenin tam anlamıyla dudak uçuklatıcı türden. Buna göre Loos, David Beckham'ı bir başka kadınla yatakta bastı!

Karın diyerek telefonu ona uzattı: O anda yatağındaki genç modeli gördü

TELEFONU VERİNKEN YATAKTA UZANAN GENÇ MODELİ GÖRDÜ
İngiliz Daily Mail gazetesine konuşan Rebecca Loos, bu olayın 2003 yılının 22 Eylül günü futbol efsanesi Ronaldo Nazario'nun evinde düzenlenen bir partide yaşandığını ileri sürdü.

Rebecca Loos o geceyi " Harika yemekler vardı, Brezilya'dan gelen bir samba grubu... Sonra David'in telefonu çaldı arayan karısı Victoria'ydı. David'i aradığı ama o cevap vermediği için üzgündü."

Haberin Devamı

İşte bundan sonra anlattıkları gerçekten dudak uçuklatıcı...Loos'un iddiasına  göre Victoria, ona telefonu kapatmamasını ve gidip David'i bulmasını söyledi.

Loos da ona "Tamam" dedi. Bunun biraz tuhaf bulsa da Victoria'nın isteğini yerine getirmek için üst kata çıktı.

Önce korumasına ulaştı. Sonra David korumasıyla birlikte ortaya çıktı. Beckham'ın çıktığı odada arka planda bir yatak vardı ve o yatağın üzerinde de genç bir İspanyol model yatıyordu.

Karın diyerek telefonu ona uzattı: O anda yatağındaki genç modeli gördü

O ANLARI 'YARALAYICI' BULDU
Loos'un anlattığına göre telefonu David Beckham'a verdi ve "Karın" dedi. David Beckham da telefonu Loos'a geri vermeden önce Victoria ile telefonda kısık bir sesle konuştu. Rebecca Loos ise o anların "yaralayıcı" olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Söylediğine göre Rebecca Loos, o anda kendisinin ne kadar "aptal" olduğunu düşündü. Bunu da şöyle anlattı: "Ama David pençeleriyle beni ele geçirdi. Ben onun emrindeydim."

David Beckham ise Real Madrid'de top koştururken asistanı olan Rebecca Loos'un bu iddialarına yanıt vermedi.

Karın diyerek telefonu ona uzattı: O anda yatağındaki genç modeli gördü

SEVGÄ°LÄ°SÄ°NÄ° MESLEKTAÅžIYLA YATAKTA BASTI
Son günlerde sevgilisini böyle sevgilisinin yatakta başkasıyla yakalamakla ilgili itiraflar sadece Rebecca Loos'tan gelmedi.

Büyük bir tesadüf eseri bir dönemin ünlü oyuncularından biri de o dönemde flört ettiği sevgilisini üstelik bir meslektaşıyla yatakta yakaladığını itiraf etti.

Haberin Devamı

Bu itiraf son günlerde anılarını kaleme aldığı kitapla konuşulan John Stamos.

Ülkemizde de gösterilen Bizim Ev (Full House) adlı diziyle tanınan 60 yaşındaki Stamos, 1980'li yıllarda birlikte olduğu sevgilisi Teri Copley'i, meslektaşı Tony Danza ile aynı yatakta yakaladığını yazdı.

Stamos, People dergisine verdiği röportajda o andaki duygularını şöyle anlattı: "Fiziksel olarak acı vericiydi. Her şeyden daha kötüydü" diye anlattı.

Stamos "Bunu tam olarak açıklayamam ama burnuma bir yumruk yemeyi tercih ederdim. Çünkü hissettiğim acı çok yoğundu" dedi.

Sonra da aslında şimdi geriye dönüp baktığında kendisini meslektaşıyla aldatan sevgilisinin kendisi için doğru kişi olmadığını sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

Â

Karın diyerek telefonu ona uzattı: O anda yatağındaki genç modeli gördü

BRAD PITT DE ÜNLÜ BOKSÖRÜN KARISIYLA YATAKTA YAKALANMIŞTI
Ardı ardına gelen bu iki itiraf yıllardır bilinen benzer bir olayı bir kez daha akıllara getirdi. Bu kez evli sevgilisiyle yatakta yakalanan kişi ünlü oyuncu Brad Pitt...

Zaten olaya şöyle bir bakılırsa Pitt'in evli bir kadınla birlikte olmanın yanı sıra şampiyon bir boksörün karısıyla bu tür bir deneyim yaşaması cesaretin ta kendisi olarak nitelendirilebilir.

Gelin o olayı da bir hatırlayalım... 1989 yılında Pitt, Robin Givens'ın rol aldığı Head of the Class adlı komedi dizisine konuk oyuncu oldu. Aralarında bir ilişki başladı. Fakat bu ilişki, Givens'ın o dönem evli olduğu Mike Tyson'ın onları yatakla yakalamasından sonra bitti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!