GeriSeyahat FİKİRLER FIRSATLAR
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
FİKİRLER FIRSATLAR

FİKİRLER FIRSATLAR

Küre Dağları’nda cipli, atlı safari
Erken baharı yaşayan Kastamonu’nun Küre Dağları Milli Parkı’nda iki günlük bir maceraya ne dersiniz? İlk gün Azdavay’ın Kurt Girmez Ormanları’nda cip safarisi, Çatak Kanyonu, Buz Mağarası gezisi, ikinci gün ise binicilik eğitiminden sonra Ballıdağ Ormanları’nda atlı safari, dağ bisikleti turu, yorulmak istemeyenler için ATV. Konaklama İksir Resort Town’da. 8 Mart’taki turun ücreti tam pansiyon konaklama, ulaşım, etkinlikler dahil kişi başı 395 TL. (www.patikatour.com)

İki yeni durak
Pegasus havayolları 26 Mart’ta Kuveyt, 14 Nisan’da ise Ukrayna’nın Simferopol kentine uçuşlara başlıyor. Bilet fiyatları Kuveyt için 69, Simferopol için 40 Euro’dan başlıyor. Özel kampanyadan yararlanmak için rezervasyon yaptırmak da yeterli. (flyfgs.com)

Martta Arjantin ve Şili’de 11 gün
Koptur, 14 Mart’ta tango şehri Buenos Aires’ten Patogonya’nın derinliklerine uzanan butik bir gezi düzenliyor. Üç günlük gemi seyahati de içeren tur Buenos Aires’te tarihi tango mekanlarından birinde dans gösterisiyle başlıyor. Sonrasında And Dağları, Patagonya, Argentino Gölü, görkemli Perito Moreno buzulu, Ushuaia kenti, Horn Burnu, Macellan Boğazı, Santiago, UNESCO Dünya Mirası Listesi’ndeki Valparaiso görülecek. Yemekler, gösteriler, yerel geziler, gemi seyahati de dahil kişi başı 7865 dolar (www.dunyaninrenkleri.com)

False