GeriSeyahat Fikirler Fırsatlar
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Fikirler Fırsatlar

Fikirler Fırsatlar

Sevgililere Bodrum’da 14 şubat paketi

The Club Restaurant’ta aşk şarkıları eşliğinde romantik bir akşam yemeği, odaya özel ikramlar, gurme kahvaltı, MysticWellness’ta Balili masözlerden 60 dakikalık masaj, ValentineCinema’da en güzel aşk filmleri... Suitte konaklayanlara ücretsiz havaalanı transferi... Bodrum’un Bitez beldesindeki Ramada Resort’un çift kişi, iki gecelik 14 Şubat Sevgililer Günü paketi toplam 355 Euro. Otel, Tripadvisor kullanıcılarının oylarıyla bu yıl “Türkiye’nin En İyi 25 Oteli” listesine girdi (www.ramadaresortbodrum.com).

949 Euro’ya Tayland’da 8 gece

Mika Tur, 18 Şubat’ta 8 gecelik Bangkok-Pattaya turu düzenliyor. Bangkok’ta devasa Buda heykellerini, Kraliyet Tapınağı’nı, çiçek ve balık pazarını gezecek grup, Pattaya’da ise tropik kumsalların tadını çıkaracak, fille safariye çıkacak (www.tatilbudur.com)

Ankaralı kayakçılara her pazar Ilgaz

Devlet Demiryolları Vakfı’na ait Raytur seyahat acentası her pazar Ilgaz Kayak Merkezi’ne günübirlik tur düzenliyor. Otobüs saat 7.00’de Ankara Tren garı önünden hareket ediyor. 90 TL’lik ücrete ulaşım, park girişi, öğle yemeği, ikramlar dahil (www.raytur.com.tr).

Dağlardan dağ beğen

Bora Turizm kayak sezonunda Türkiye’nin önde gelen dört kayak merkezine turlar düzenliyor. Talep üzerine konaklama paketlerine uçak ya da otobüsle ulaşım da dahil ediliyor. Fiyatlar Palandöken Dedeman’da 175 TL, Erciyes Mirada Del Monte’de 92 TL, Uludağ Mante Baia’da 315 TL, Kartalkaya Dorukkaya Mountain’da 234 TL’den başlıyor. (www.boraturizm.com)

False