GeriSeyahat En seksi plaj
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
En seksi plaj

En seksi plaj

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'ne bağlı Yalı Beldesi'ndeki Kempinski Hotel Barbaros Bay'ın Barbaros Plajı, ‘Dünyanın En Seksi Plajları’ listesinde gösterildi.

PLAJ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN...

Barbaros Plajı'nın Miami, Maldiv Adaları ve Hawai kumsallarının yer aldığı listede bulunması sevinç yarattı.

Kempinski Hotel Barbaros Bay Genel Müdürü Michael Sorgenfrey, “Türkiye’nin ve Bodrum'un global lüks turizm içindeki algısını yükseltmek adına, bu listede yer almanın büyük önem taşıdığına inanıyorum. Seksi olarak kabul edilen plajımız, doğal güzellikleri ile ünlü, mavi yolculuğun önemli duraklaklarından biri” dedi.

Dünyada tatil trendlerini belirleyen ve seyahat bilgilerini içeren en iyi kaynak olarak kabul edilen Conde Nast Traveler Derğisi'nin 2005 yılından bu yana yayınladığı ‘Dünyanın En Seksi Plajları’ listesinde bu yıl ilk kez Türkiye'den bir koy da yer aldı. 2007'de dünyanın en seksi 19 plajı listesinin dokuzuncu sırasında Bodrum'un Yalı Beldesi'ndeki Barbaros Plajı gösterildi. Dergi, listede yer alan tek Türk koyu hakkında bilgi verirken, turizm kentine de övgüler yağdırdı.

Dergi Bodrum'u ‘Şirin bir Ege kasabası’ olarak nitelendirdi. Bodrum'un geceden sabaha uzanan eğlence hayatını, eşsiz kumsalını, günbatımını ve kendine has romantik atmosferini okuyucularına aktaran dergi, Bodrum'u Avrupa ve Asya titreşimlerini yayan bir atmosfer olarak okuyucularına tanıttı.

OKUYUCULARINA TAVSİYE ETTİ

Kempinski Barbaros Bay, ‘Bodrum'un doğal güzelliğini ve canlılığını misafirlerine dört mevsim yaşatmak üzere tasarlanmış mimarisiyle, tek ve en iyi seçenek’ tanımlamasıyla okurlara tavsiye edildi. Otelin Gökova Körfezi'ne bakan manzarasına övgüler yağdırıldı.

Miami, Havai, Maldiv Adaları ve Mikanos gibi dünyaca ünlü plajların ve koyların yanında ‘en seksi plaj’ olarak gösterilen Barbaros Koyu'nun Bodrum ve Türkiye'nin tanıtımında önemli rol oynadığını belirten Kempinski Hotel Barbaros Bay Genel Müdürü Michael Sorgenfrey, “Türkiye'nin ve Bodrum'un global lüks turizm içindeki algısını yükseltmek adına bu listede yer almanın büyük önem taşıdığına inanıyorum. Seksi olarak Kabul edilen plajımız doğal güzellikleri, temizliği, albenisi ile ünlü, mavi yolculuğun önemli duraklarından biri. Bu koyu korumak için her türlü fedakarlığı yapıyoruz” diye konuştu.

EN SEKSİ PLAJLAR

Caprera Adası, Sardunya, İtalya / Hotel Cala di Volpe
Salvador, Bahaia, Brezilya / Bahia Othon Palace
Cousine Adası, Seyseller / Cousine Island
Playa de Los Lances, Tarifa, İspanya / Posada La Sacristia
Pembe Kum Plajı, Harbour Adası, Bahamalar / Pink Sands Resort
Kuta Plajı, Bali, Endonezya / Kuta Paradiso Hotel Bali
Güney Kumsalı, Miami, Florida / Ritz-Carlton, South Beach
Güvercin Noktası Plajı, Antigu / The Inn at English Harbour
Bodrum, Türkiye / Kempinski Hotel Barbaros Bay
Santa Maria Sahili, Ilha dol Sal, Cape Verde / Hotel Morabeza
Laguna Beach, California / Lagün Kumsalı, Kaliforniya / Montage Laguna Beach
Ihuru Island, Maldives / Ihuru Adası, Maldivler / Angsana Resort & Spa
Playa Tamarindo, Guanacasta / El Jard¡n del Ed?n
Cennet Sahili, Mykonos, Yunanistan / Belvedere Hotel
Büyük Plaj, Biarritz, Fransa / Maison del Mar
Kaanapali Plajı, Maui, Hawaii / Hyatt Regency Maui Resort & Spa
Cabo San Lucas, Meksika / Montecristo Estates
Similian Adası, Tayland / Sarojin
Motu Tane, Fransız Polinezya Adası / Motu Tane
False