GeriSeyahat Mavi eğlencenin yıldızları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Mavi eğlencenin yıldızları

Mavi eğlencenin yıldızları

Yaz denince akla şüphesiz deniz, kum, güneş üçlüsü geliyor. Bir de buna iyi hizmet, lezzetli yemekler ve eğlenceli partiler eklenince unutulmaz bir yaz tatili kaçınılmaz oluyor. Bodrum’da sezon açıldı, plajlarda müziğin sesi yükselmeye başladı. Biz de jürimize tatil beldesinin en güzel plajlarını sorduk. Listede yeni açılan mekânlar da var, klasikler de, çocuklu aileler için uygun olanlar da…

Bir Klasik
Maça Kızı

Bodrum denince akla ilk gelen mekânlardan. Türkbükü’nün kalabalık haline nazaran izole konumu nedeniyle bölgeden oldukça farklı bir havaya sahip. Cuma, cumartesi ve pazar ‘happy hour’larıyla ünlü. Ebru Erke’nin favorisi… (0252) 311 24 00

Mavi eğlencenin yıldızları

Bembeyaz Kumsal
The Bodrum Edition

Yalıkavak Tilkicik Koyu’nda bembeyaz kumsalı ve dalgasız, sakin deniziyle öne çıkıyor. Nurgül Büyükkalay “Ortamı çok ferah. İster şezlonga uzanıp gün boyu güneşin ve turkuvaz suların tadını çıkarın, ister iskele üzerindeki localardan kiralayın” diyor.

(0252) 311 31 31

Mavi eğlencenin yıldızları

Vegan seçenekler...
Xuma Village&Beach

Yalıkavak’ta 24 dönümlük bir bahçe üzerinde kurulu. Doğal bitki örtüsü korunarak tasarlanmış, rahat ve huzurlu bir ortamı var. Restoranı sağlıklı beslenme ve bilinçli yaşam felsefesiyle hizmet veriyor. Restoranında taze ve yerel ürünlerle hazırlanan vegan yemekler de var.

(0252) 385 47 75

Mavi eğlencenin yıldızları

Kendinizi ritme bırakın
Frankie Beach Club

Torba’da, Susona Hotel’in içinde hizmet veriyor. Susona adını Türk mitolojisinde Deniz Tanrısı’na şarkı söyleyen neşeli denizkızından alıyor. İskeleleri çok rahat. Güneşlenme alanlarıyla beraber kabanalar var. Akşamları müziğin ritmiyle beraber eğlence de artıyor.

(0252) 211 27 83

Sezonun yenilerinden
Lucca Beach

Bodrum Mandarin Oriental içinde gastronomi ve eğlence tutkunlarıyla bu yaz ilk defa buluşacak. Güneşli günlerin keyfini deniz, doğa, müzik ve gastronomi deneyimiyle birleştirecek olan Lucca Beach, zeytin ağaçları arasında haftanın tüm günlerinde hizmet verecek. Saffet Emre Tonguç öneriyor.

(0252) 311 18 88

Kokteyllerini deneyin
Buddha Bar Beach

Gümbet’teki Caresse Luxury Collection’ın sahilinde… Canan Demiray “Beach club’da, kokteyller ve müzikle güneşi batırmalısınız. Gastronomi alanında da iddialı mekânda suşileri tatmadan dönmeyin” diyor.

(0252) 311 36 30

Mutfağı da çok başarılı
Flamm Beach

Bodrum Göltürkbükü’ndeki işletmenin iki büyük iskelesi ve 200 metrelik sahili var. Burcu Gürtürk Kadak “Sakin ve huzurlu bir sahil ve deniz mahsulleriyle Akdeniz mutfağı menüsü son derece başarılı” diye anlatıyor.

(0252) 357 76 00

Sakinlik arayanlara...
Kuum Beach

Göltürkbükü’ndeki Kuum Hotel’in içindeki plaj, hafif müzikleri, ahşap iskele üzerindeki şezlongları, kabanalarıyla nezih bir ortam sunuyor. Yüksek volümlü plajlara inat sakinlik arayanlar için Kuum iyi bir alternatif.

(0252) 311 00 60

Çocuklu aileler için uygun
Moon Beach

Bodrum’un sevilen koylarından Gökçebel’de yeşilin ve mavinin birleştiği bir noktada hizmet veriyor. 400 kişiyi ağırlayabilen tesisin hamakların olduğu bir iskelesi var. Beach, bembeyaz kumsalıyla da özellikle çocuklu ailelerin rahatça tatil yapmasına olanak sağlıyor.

(0252) 387 73 80

Dünya mutfağından lezzetler
Escape Beach&Lounge

İster Gündoğan’ın mavi sularında serinleyin, ister sonsuzluk havuzunda güneşin tadını çıkarın... Serda Büyükkoyuncu “Hafif bir müzik ve dünya mutfağından lezzetlerin size eşlik edeceği bohem bir kaçamak istiyorsanız doğru adreslerden biri Escape Beach” diyor.

(0549) 827 80 19

False