Adanaspor 'Hayata El Verdi'

Adana'nın Turuncu Beyazlıları lider Kayseri ile berabere kalarak lige tutundu

Haberin Devamı

Adanaspor dün lider karşısına ‘Elleriniz sevdiklerinizin yaşamını kurtarabilir. Hayata el ver ‘ pankartı ile çıktı. Kayseri karşısında gösterdiği mücadele ile matematiksel olmazsa da lige tutundu. Hafta arası olmasına rağmen az sayıda taraftar maç boyunca canla başla takımını destekledi. Puanını 36’ya çıkartan Turuncu Beyazlılar hafta sonu deplasmanda oynayacağı Osmanlı maçı öncesi gösterdiği oyunla moral kazandı.

FIRSATLAR KAÇTI

Ofansif oyunu tercih eden Eyüp Arın maça kazanma hedefi ile başladı. Murat Yılmaz ile Ahmet Dereli’yi çift forvet olarak sahaya sürdü. İlk ataklar rakipten geldi. Dakikalar ilerledikçe Kaplan oyuna ağırlığını koydu ve ataklar başladı. Golcü Tiago ve Samican maç boyunca üstün bir performans sergiledi. İlk yarı boyunca sayısız fırsatlar yakalayan Adanasporlu futbolcular fırsatları değerlendiremedi. Turuncu Beyazlılar son dakikalarda baskıyı iyice artırdı ancak gölü bulamadı, devre de golsüz sona erdi.

Haberin Devamı

İkinci yarıda da üstün olan taraf Adanaspordu. Güçlü rakibi karşısında oyunu istediği gibi yönlendirdi. Defansta ve orta sahada iyi mücadele sergiledi. Forvet elemanlarının çabaları yetmedi. Kaleci Hayrullah’a birileri topun oyuna nasıl sokulacağını öğretmesi de gerekir. Turuncu Beyazlı taraftarların desteği görülmeye değerdi.

HAKEM KOMEDİSİ

Hakem Yunus Yıldırım ise tüm takdir haklarını Kayseri lehine kullandı. Göstermesi gereken kartları göstermedi, 6 dakika uzattığı maçı 9 dakika oynattı. Netice maç golsüz sona erdi. Adanaspor lidere vize vermedi. Şimdi Osmanlı maçı bir kat daha önem kazandı. Adanaspor bu mücadele ve azmiyle Pazar günü deplasmandan da puan ya da puanlarla döneceğine inancımız arttı.

Yazarın Tüm Yazıları