Yetiş Ayşe

Haberin Devamı

BURS

Merhaba Ayşe Hanım,

Israrla her sorun önemlidir diye belirttiğiniz için sonunda size yazma kararı aldım. İsmimi ve bilgilerimi yayınlamamanızı rica edeceğim.
Ben Avusturya'ya hiçbir yardım almadan, tamamen kendi çabalarımla okumaya geldim. Burada da hem çalışıp hem okumaya çalışıyorum ancak bu tahminleriniz ötesinde zor. Çok az çalışma hakkım var ve geçen sene öğrenci harçlarını ikiye katladılar. 2 senedir, bir şekilde hepsinin üstesinden geldim ancak şu an tam bir çıkmazdayım. 1 aya kadar 750
Euro harç parası vermem gerekiyor. Eğer bu miktarı ayarlayamazsam şu ana kadar olan tüm çabalarım boşa gidecek ve vizem yenilenmediği için dönmek zorunda kalacağım. Ayrıca uzun vadede bir burs ayarlamaya çalışıyorum ancak hala bulamadım. Bu konularda bana yardımcı olabilecek birilerini bulma ümidiyle size başvurdum.
Teşekkür ederim.

Haberin Devamı

CEVAP: Okur dostlarımdan yardım etmek isteyen olursa sana yönlendireceğim. Sevgiler.

….

ZAYIFLAMAK

Ablacım merhaba,
Bugün diyetimin 10.günü ve diyetisyen ablam tartılmamı söyledi ve dün tartıldım. O kadar mutluyum ki 1 kilo 200 gram kilo vermişim. İlk haftadan ve diyor ki Sinem Abla; 500 gram vermen bile bizim için büyük aşama şimdi okula özel listem hazırlanıyor.
Haber verirsin dediğin için yolluyorum bu maili sana, kendine çok iyi bak ablacım tekrar teşekkür ederim.
Bu arada sana çam sakızı çoban armağanı bir hediye aldım yollamak için bir adres verirsen sevinirim.

CEVAP: Canım benim, güzel haberlerini, mutlu olduğunu duymak zaten benim için en güzel hediye. Çok sevindim, inşallah daha da çok kilo vereceksin, sağlığına kavuşacaksın. Öpüyorum sarılarak.

….

İŞ KURMAK İSTİYORUZ

Ayşe Abla,
Biz üç kız kardeşiz hayatta kendi ayakları üzerinde durmak isteyen üç bayan.
Abla biz bir işe koyulduk ama bir türlü ilerleme kaydedemiyoruz. Ablam aşçı, kendi çapımızda güzel bir lokanta açıp ev yemekleri yapmayı düşünüyoruz ama bir türlü piyasada fiyatlar o kadar uçuk ki bir adım ilerleyemedik.
Benim senden ricam biz üç bayana yardımcı olacak gönüllüler arıyoruz.
Abla inan ne diyeceğimi bilemiyorum çünkü hayatımda ilk kez birinden yardım istiyorum, inan ablacığım Allah nasip ederse burayı açmayı çok istiyoruz, ne olur bize yardım et. Şimdiden teşekkürler ablam.

Gülsüm

Haberin Devamı

CEVAP: Gülsümcüğüm, bu güzel bir fikir gerçekten. Okur dostlarımdan yardım etmek isteyen olursa size yönlendireceğim. Sevgiler
….

GELİNLİK

Gelinlikle ile ilgili ben sağlık bakanlığında görevliyim bir akrabamın oğlu evlenecek bedeni aynı yardımcı olursanız memnun olurum.
Kadriye

CEVAP: Sevgili Kadriye, hangi beden olduğunu belirtirsen ona göre yönlendireyim. Şimdiden ömür boyu mutluluklar dilerim evleneceklere.

….

İyi günler Ayşe Hanım;
İsmim Funda, internette gelinliğimi bir kuruma yardım yapmak için aranırken sizinle karşılaştım. Yazılarınızı okudum, etkilendim, yardım yaptığınız yerlerin gerçekten ihtiyacı olup olmadığını araştırabiliyor musunuz eğer bu konuda beni bilgilendirirseniz sizinle irtibata geçip hem kıyafet hem de maddi olarak yardım yapmak isterim.
İyi çalışmalar

Funda

Haberin Devamı

CEVAP: Funda Hanım, biz ekip olarak elbette bir ön eleme yapıyoruz ancak, iletişim bilgilerini size aktardıktan sonra siz yardım talep edenle birebir iletişime geçiyorsunuz. Dolayısıyla aklınıza takılan sorular varsa kendilerine sorma şansınız var. Hatta kargo yerine bizzat teslim ederek de içinizin rahat etmesini sağlayabilirsiniz. Sevgiler.

….

KAVUŞMAK İSTİYORUM

Merhaba Ayşe Hanım,

Ben 30 yaşındayım, bugüne kadar hayatım her insan gibi mücadele ile geçti, benim en büyük mücadelem ilk önce kilolarımla 25 yaşındayken tip 1 diyabet hastası olduğumu öğrenmem ve 100 kiloya kadar çıkmam ile önce mide baypası ameliyatı için mücadele verdim.
Çok pahalı ama kesin bir çözümdü ve çok şükür doktorum ameliyatımı kabul etti ve mucize ameliyat ile birlikte hem kilo verdim hem de en güzeli sağlığıma kavuştum.
Artık diyabet hastası değilim.
Ameliyat sürecim elbette kolay olmadı ilk ameliyatım başarısız olunca ikinci kez açık ameliyat olmak zorunda kaldım.
bu dönemde hastanede enfeksiyon kaptım ve dikişlerim dört ay kapanmadı ve hızlı kilo kaybetmekten karnım sarktı ama dediğim gibi en güzeli sağlığıma kavuşup 108 kilodan 65 kiloya düşmek oldu.
Ameliyattan sonra ikinci mücadelemi sarkan karnım için verdim. 2012 Kasım ayında ameliyat oldum. Yine ameliyatımda bir önceki ameliyatta oluşan fıtık nedeni ile bir aksama oldu ve ikinci kez ameliyat oldum ve artık neredeyse dizlerime kadar sarkan bir karnım yok.

Haberin Devamı

Bu sırada âşık oldum, çok seviyorum ve seviliyorum hayatımızı 2014 Eylül ayında yapacağımız düğün ile birleştireceğiz, hayat arkadaşım, evim, sağlığım her şeyim hayallerimdeki gibi.
Bunlar için yıllarca mücadele ettim ve başardım kazandım.
Hiç yılmadım pes etmedim ve şimdi son bir isteğim kaldı düğünümde hayalimdeki gelinliği giymek. Bunca kilo verdikten sonra gelinlik bile hayal edemezken ben bile inanamıyorum gerçekten gelin olacağıma, ameliyatta hastanede geçirdiğim sürelerden dolayı çalıştığım zamanlardaki maaşım ancak kirama ve bir hayat kurmama yeterli. İstediğim gelinliği şu anda alabilecek gücüm yok. Senden ve yardımsever okurlarından beğendiğim, hayallerinden gece uyuyamadığım gelinlik için yardım istiyorum bu artık herhalde onca mücadeleden sonra şımarık bir hayal, gereksiz bir istek değildir diye düşünüyorum. 4 ameliyat, yıllarca savaşmak ve artık son adım düğün, bana yardımcı olabilir misin Ayşe Ablacım. Senin de dediğin gibi benim için çok büyük ulaşılmaz olan bir hayal başkası için çok kolay olabilir.

Banu

Haberin Devamı

CEVAP: Banucuğum, geçmiş olsun. Belirttiğin markayı gazeteye yazamadım ancak satın alarak sana ulaştırmak isteyen olursa ona ileteceğim. Mutluluklar dilerim.

….

BOŞANIYORUM YARDIM EDİN NE OLUR

Merhabalar Ayşe Hanım,

Nasılsınız? Ben Ramazan.
Şu an meseleler büyüdü ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. Bu maili hem size yardım edin diye yazıyorum hem de akıl almak için yazıyorum. Biz bütün çabalarımıza rağmen bir türlü toparlanamadık. İnsanın gerçekten hayatta bir desteği olacak özellikle aile gibi. Maalesef benim de eşimin de bu destekten
yoksun oluşu bizi tükenme noktasına getirdi. Bu hafta sıkıntıların verdiği gerginlikle eşimle tartıştık ve bu işin yürüyemeyeceğine karar verdik.
Ben eşimi seviyorum, hem de çok seviyorum, onun da beni sevdiğini biliyorum. Neden böyle oldu anlamadım. Anlayamadım. Bu cuma birlikte dilekçe vermeye gideceğiz boşanmak için. Yokluğun içinde sanırım o ayrı bir yere savrulacak ben ayrı bir yere. Kardeşimle evden eşyalarımızı aldık ve çıktık. Bir arkadaşımın evinde kalıyoruz şimdilik, ev tutmak için çabalayacağız.
Ama o da zor gibi. Ne para var ne de pul. Nasıl tutacağım bilmiyorum. Ama benim esas sıkıntı yaptığım eşim.
7.sınıfa giden 12 yaşında bir oğlu var. Okullar açılacak ve daha kötü olacak her şey gibi. Bir sürü okul masrafı vs. Ben tek başıma kardeşimle başımın çaresine bakabilirim belki (o da zor ya bu kadar borçla) ama o daha kötü olacak bunu biliyorum. Girdiğimiz yoldan da sanırım dönülmeyecek durum onu gösteriyor. Aile bakanına da mail attık durumu anlattık ama bilmiyorum bir yardımları dokunur mu? Sizden ricam bu maili
yayınlamanız. Eşimin bilgisi yok yolladığımdan eğer yayınlarsanız kendisine haber veririm ben her yazınızı takip ediyorum. Onun telefon bilgisini de aşağı yazacağım kendisiyle de irtibat kurulabilir. Şu an çaresizce bekliyor bir şeyler düzelsin diye ama olmuyor işte. Umarım bir yararım dokunur. Onu aldatmadım, dövmedim, sövmedim sadece sevdim ve neden böyle oldu anlamadım.
Sanırım maddi bir şeyler düzgün olmayınca manevi olarak da düzelme olmuyor.
Hayat dedikleri işte bu galiba. O benden uzakta artık. Ama aklımdan bir an olsun çıkmıyor. Psikolojim fena halde bozuk hüngür hüngür ağlayasım var ama boğazımda düğümleniyor her seferinde. Hani güçlü olmak için ağlamamak lazım
ya sanırım öyle bir şey. Yapamıyorum ağlayamıyorum. Hayatımda ilk defa bu kadar çaresiz kaldım. Nasıl bir ruh hali içindeyim Allah bilir.
Okulumu tek başıma bitirdim, askere tek başıma gittim, işe tek başıma girdim, tek başıma evlendim. Ama bu sefer başka bir şey bu. Kardeşim var yanımda pek belli etmiyorum ama fena haldeyim. Ne eşime ne kardeşime ne de aileme sahip çıkabildim. Utanıyorum kendimden. İlk mailimde yazmıştım ya hatırlarsınız belki tek amacımız aile olabilmek diye işte olamadık, olduramadık. Şimdi herkesten ricam eşim için yapılabilecek bir şey varsa lütfen destek olunsun.
Ben de kendi halimde ona destek olurum her ne kadar o istemese bile ama bunun için önce kendim düzelmeliyim. Ekonomik olarak çıkmazın içine girmişken bir de bu musibet durumla uğraşmak hayli yıprattı beni.
Artık dayanılacak gibi değil her şey. 26 yaşındayım ama sanki 60'a sırt dayadım.
Bedenim-dimağım yorgun. Gece gündüz çalışmaya hazırım bu şeyleri düzeltmek için. Ama uygun iş de bulamıyorum şu anki işimle paralel çalışabileceğim.
Eğer İzmir’den böyle bir tavsiye verebilecek bir tanıdığınız varsa
çalışabilirim de. Yazmıştım ilk mailimde 'edebiyat öğretmeni'yim diye. Metin düzeltir, yazarım. Bunun gibi daha birçok şey. Özel ders mesela. Dershane mesela. Veya her ne olursa olsun çalışacağım ek bir işle kendi durumuma ve ayrılacağım eşime katkı sağlamak istiyorum. Bir de kalacağım bir ev için bunun mutlaka olması lazım. Kardeşimle kalakaldım. Gece gündüz çalışmaya razıyım. Aklıma bir tek siz geldiniz o yüzden yazdım. Ne olur kusuruma bakmayın. Umarım bir çıkış buluruz. Lütfen bize dua edin. Özellikle de eşime. İnşallah biri sesimi duyar ve eşime yardım eder... Sevgiyle kalın.

Ramazan

CEVAP: Ramazan Bey, bu ne büyük aşk böyle, inşallah eşiniz bunu okur da tekrar düşünür boşanmayı. Okur dostlarımdan yardım etmek isteyen olursa size yönlendireceğim. Sevgiler

….

BURS İSTİYORUM

Merhaba Ayşe Hanım, ben 10 ay önce eşimi kaybettim ve maddi olarak sıkıntılar yaşıyoruz. İki çocuğumla beraber yaşıyorum. Her iki çocuğum da İstanbul’da üniversitede okuyor. Onların eğitim masraflarını karşılamakta güçlük çekiyorum. Buradaki yazılanları okuduğumda çok samimi ve içten buldum. Bize de bir yardımınızın dokunacağını düşündüm. Şimdiden çok teşekkür ederim.
İsmimi ve numaramı vermezseniz çok sevinirim bu kızımın adresi bunu da yayınlamazsanız çok sevinirim teşekkürler.

CEVAP: Okur dostlarımdan yardım etmek isteyen olursa size yönlendireceğim, kolaylıklar dilerim.

….

BURSA İHTİYACIM VAR

Merhaba Ayşe Hanım, bana yardımcı olsanız da olmasanız da öncelikle yapmış olduğunuz bu güzelliklerden dolayı sizi gönülden tebrik ediyorum. Bu gerçekten inanılmaz güzel bir şey.
Ben Ankara'da çok güzel bir üniversitenin iyi bir bölümünde okumaktayım ve devlet yurdunda kalıyorum.
Benden başka üniversitede okuyan bir kardeşim daha var. Ailem ikimize yetişemiyor, abla olarak ben de fedakârlık yapıyorum kardeşim rahat etsin diye. Bu yıl son senem kpss için dershaneye gitmem gerek ama onu geçtim, zaruri ihtiyaçlarım için bile bir gelirim yok.
Gerçekten çok zordayım, şimdi okul harcımı bile ödeyecek gücüm yok. 3 seneyi öyle böyle geçirdim ama artık son senem, yardıma ihtiyacım var.
Ankara gibi bir şehirde öğrenci olmak gerçekten çok zor ve o kadar farklı insanlar tanıdım ki paranın kıymetini okumanın kıymetini bilmeyen, ayda 800-1000 lira burs alan oda arkadaşlarım oldu. Okula uğramazlardı, bütün paralarını sigara, alkole harcarlardı. Benim böyle alışkanlıklarım yok, okulumda da başarılıyım. Bana yardım edeceklere transkriptimi de sunabilirim.
Keyifli vakit geçirmek için değil, gerçekten ihtiyacım olduğu için, okuluma devam edebilmek için yardım istiyorum. Desteğinize ihtiyacım var. Şimdiden çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız.
Nilgün

CEVAP: Nilgüncüğüm, okur dostlarımdan yardım etmek isteyen olursa size yönlendireceğim, başarılar dilerim.

….

ALLAH HİÇ KİMSEYİ AÇLIKLA TERBİYE ETMESİN

İyilik meleğim, Allah hiç kimseyi açlıkla terbiye etmesin yazan arkadaşın bana bilgilerini yollar mısın ufak da olsa okulu bitirmesine yardımcı olayım iyi ki varsın benim iyilik meleğim sevgiler
Ahmet

CEVAP: Ahmet Bey, iletişim bilgilerini size göndereceğiz. İyi ki sizler de varsınız benim melek kalpli okur dostlarım.

….

GELİNLİK ACİL

Ayşe Hanım,
Haziran ayında evlendim. Eşim ve ben gelinlik evde sandık bekleyeceğine ihtiyacı olan birine gitsin istiyoruz.
Gelinliğim 36-38 beden, straplez, kırık beyaz.
İhtiyacı olan birilerine numaramı verirseniz iletişim kurup gelinliği verebilirim.
Ezgi

CEVAP: Ezgi’m harikasın. Talep eden olursa yönlendireceğim. Öperim sarılarak her ikinizi de.

….

BEBEĞİME YETİŞ AYŞE ABLA

Sevgili Ayşe Ablacığım;

Ben 5 yıllık evliyim, 6 aylık da hamileyim, bir kız bebek bekliyorum.
Okurlarınızın arasında kız çocuğuna sahip birileri var ise çocuklarının artık kullanmadıkları, onlara küçük gelen kıyafetleri, oyuncakları, bebek eşyaları v.b. gibi ürünlerini verilecek yerler arayan kişilere sesleniyorum, bana ulaşmalarını okuyucularınızdan rica ediyorum. Bu konuda bana aracı olursanız çok mutlu olurum.
Tuğba
CEVAP: Tuğbacığım, inşallah sağlıcakla kavuşursun bebeğine. Okur dostlarımdan yardım etmek isteyen olursa size yönlendireceğim.

….

50 - 52 BEDEN ELBİSE YARDIMI

Merhabalar Ayşe Hanım;

27 gün önce annemi ebedi mekânı olan cennet'e melek olarak yolcu ettik.
Ruhu da gönlü gibi genç ve güzel olan annemin kıyafetlerini etrafımda ihtiyaç sahibi olan kişilere verdim ama bu durumdan sadece bir kişi değil birçok kişinin faydalanmasını istediğim için okurlarınız arasında bu şekilde bir yardıma ihtiyacı olan birisi varsa meleğime çok yakışan kıyafetlerinden göndermek istiyorum. Annemin beden ölçüsü 50 - 52 bedendi.
Ayakkabı numarası da 38. İlginiz için şimdiden çok teşekkür ediyorum, iyi günler diliyorum...

Cennet

CEVAP: Sevgili Cennet, Allah sabır versin, güzel annene de rahmet eylesin. Okur dostlarımdan kıyafetlerini isteyen olursa size yönlendireceğim. Öperim.

….

GELİNLİK İHTİYACI HAKKINDA

Ayşe Hanım;

Merhaba. Elimde 40 beden kuru temizlemesi yapılmış biri duvak da dâhil olmak üzere 2 adet gelinlik bulunmakta. Eğer ihtiyacı olan var ise benimle iletişime geçebilirler.

İhtiyaç sahibi çıktığında iletebilirseniz sevinirim.
Saygılarımla
Gökçe

CEVAP: Gökçe’m harikasın. Okur dostlarımdan kıyafetlerini isteyen olursa sana yönlendireceğim. Sevgiler.

….

BURS OLANAĞI

Yeğenim bu yıl Mersin Üniversitesi Erdemli Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı bölümünü kazandı. Yurt yedekten çıkacakmış. Şimdi okul başlayıp yurt kaydı yapılırken biraz fazlaca para gerekiyor.
Anne baba iki yıl önce ayrıldı. 2 yıl annesi ve kardeşi ile birlikte bizim yanımızda kalıp liseyi tamamladı.
Annesi üniversite mezunu olduğu halde bizim yanımızda iken temizliğe gidip çocuklarının ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştı. Şimdi ise bir kreşte yemek yapıyor. Ancak üniversitede çocuk
okutmanın zorluğunu biliyorsunuz.
Yeğenime karşılıksız burs verecek bir hayırsever bulunursa çok rahatlayacağız. İlgileriniz için şimdiden teşekkür eder, size yaşam boyu mutluluklar dileriz.
Umarım yaşam boyu dar gün görmezsiniz.
Teyzesi
Tülin

CEVAP: Tülin Hanım, Allah kolaylık versin. Okur dostlarımdan yardım etmek isteyen olursa size yönlendireceğim, başarılar dilerim.

….

ALLAH KİMSEYİ AÇLIKLA TERBİYE ETMESİN

Merhaba,

Bugün yayınlanan Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin yazınızdaki öğrencinin iletişim bilgilerini paylaşabilir misiniz?

Yazısı yüreğimi parça parça etti.

Sevgiler,

Ezgi

CEVAP: Ezgi’m, iletişim bilgilerini paylaşacağım, sevgiler.

….

BURS YARDIMI YAPMAK İSTİYORUM

Ayşe Hanım merhaba,

Öncelikle size güzel kalbiniz ve yaptığınız iyilikler için teşekkür etmek istiyorum. Benim gibi yardım etmek isteyen ama gerçek yardım ihtiyacı olanlara ulaşamayanlara aracı olduğunuz ve sıkıntıda olanlara umut olduğunuz için.
Üniversite yıllarında kendi çabamla ve birçok zorlukların üstesinden gelerek okumuş biri olarak üniversitede okuyan bir gencimize elimden geldiği kadar yardımcı olmak isterim.
Özellikle bugün okuduğum bazı günler aç kaldığını söyleyen üniversite son sınıf öğrencisi olabilir.
Çok büyük meblağlarda yardım yapamam belki ama her ay 100 TL yollayabilirim.

Sevgilerimle,

Hülya

Not: şu an yurtdışında (Cidde) yaşadığım için telefonumu veremiyorum. Bana bu mail adresinden ulaşabilirsiniz.
CEVAP: Hülya’m, harikasın. Keşke her okurum bir öğrenciye ayda 100TL verebilse, ne güzel olur. Bilgileri ileteceğim. Öperim.

….

SİVEREK BÖĞÜRTLEN İLK/ORTAOKULU BÖĞÜRTLEN KÖYÜ SİVEREK/ŞANLIURFA

Merhabalar Şanlıurfa Siverek Böğürtlen İlk/Ortaokulu müdürüyüm. Okulumuz yeni 8 yıllık olmuştur. Bu yüzden eğitsel araçlarımız yeteri seviyede değildir. Bu yüzden yardımınızı bekliyoruz, şimdiden teşekkürler.
İhtiyaçlarımızı sıralayayım şu şekilde; yeni açılan yani 8 yıllığa yeni geçmiş bir okul olarak anaokulu malzemelerimiz ancak 15 öğrencilik ve öğrenci sayımız 60’lara yükseldi. Anaokulumuz için malzemelerimiz yeteri derecede yok. Eğitim araçlarımız ilkokulumuz ve ortaokulumuz için yeterince yok. Koca okulda bir tane projeksiyon cihazı mevcut; fotokopi makinemiz de arızalı, tamiratını kendi imkanlarımızla yaptırdık ancak verim alamadık yine arızalandı. Anaokulumuz eski köy okulunun bulunduğu yerde ve eski bina olduğundan boya ihtiyacımız var.
Eğitim materyalleri konusunda da birçok eksiğimiz var. Yani daha çok eksiğimiz var ama bunlar en belirgin eksikliklerimiz.
Anaokulu masa sandalye, boyama kitapları, boyalar. ilk-ortaokul için fen teknoloji derslerinde kullanılabilecek deney malzemeleri (mikroskop, vb.), sosyal bilgiler derslerinde kullanabileceğimiz materyaller vb.
Projeksiyon cihazımız eksik, fotokopi makinemiz arızalı, yani belirgin ihtiyaçlarımız bunlar, okuma kitaplarımız seviyelere göre yeterli değil.
Kâğıt, kırtasiye, matbu eşyalarımız eksik. Şimdiden teşekkür ederim ilginiz için...
İhtiyaçlarımız:
1) anaokulu binamız için boya malzemeleri
2) anaokulumuzun sınıfı için öğrencilerimizin boylarına uygun küçük masalar ve küçük sandalyeler
3) anaokulu öğrencilerimizin seviyesine uygun hikaye kitapları, boyama kitapları
4) ilk/ortaokulumuz için fen teknoloji derslerinde kullanılabilecek deney malzemeleri (mikroskop, iskelet sistemi, vücut iç organlarını gösteren insan maketi vb)
5) sosyal bilgiler dersinde kullanılabilecek materyaller (haritalar, dünya küresi, tarih haritaları vb)
6) projeksiyon
7) fotokopi makinesi
8) ilk/ortaokul öğrencilerimizin seviyesine uygun hikaye kitapları, derslerine yardımcı çalışma kitapları, test kitapları
9) kırtasiye malzemeleri

Okul Müdürü Hakan Aydın
okul sabit numarası :okulumuzun telefon hattı yok
okul müdürü Hakan Aydın iletişim :0545 300 70 38 / h_aydin163@hotmail.com
okulun açık adresi :böğürtlen ilkokulu-ortaokulu böğürtlen köyü siverek/şanlıurfaokul web adresi : http://bogurtlenilkokulu.meb.k12.tr/

….

SARIFATMA İLKOKULU-ORTAOKULU SARIFATMA KÖYÜ/ MERKEZ/YOZGAT

Merhabalar,
Ben Yozgat Sarıfatma İlkokulu Ve Orta Okulu öğretmeni ve okul müdürü Bekir Ercan.
Okulumuzun ihtiyaçlarını aşağıdaki ihtiyaç listemizde belirttim. Şimdiden okulumuza ve dolayısıyla öğrencilerimizin eğitimine destek olan, yardımcı olan, el uzatan, ilgilenen, duyarlı davranan tüm yardımseverlerimize, gönüllülerimize çok teşekkür ediyorum.
İhtiyaç listesi:
1)1-8.sınıf düzeyinde hikâye kitapları
2)ana sınıfımız için hikaye kitapları, boyama kitapları
3)1-4.sınıf düzeyinde test kitapları
4)5-8.sınıf düzeyinde sbs hazırlık kitapları
5)ansiklopediler
6)kırtasiye malzemeleri
okul sabit hat: 0505 822 76 03 (okul web sitesinde yer alan okul iletişim numarası) okul müdürü Bekir Ercan iletişim numarası :0530 287 32 25
okul açık adresi: Sarıfatma İlkokulu Ve Ortaokulu Sarıfatma Köyü No :10 Merkez/Yozgat
okul web adresi:
1)Sarıfatma İlkokulu :http://sarifatmailkokulu.meb.k12.tr/
2)Sarıfatma Ortaokulu :http://sarifatmaortaokulu.meb.k12.tr/

….

YETİŞ AYŞE’YE NASIL ULAŞIRIM?

Yetiş Ayşe’ye 05303846381 ve 05303846385 numaralı telefonlardan, twitter’da @yetisaysearal adresinden ve elbette her zaman olduğu gibi aaral@hurriyet.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.
Yazarken konuyu ve taleplerinizi ve özellikle telefon, adres ve sair iletişim bilgilerinizi de açıkça yazın ki sizlere yetişmemiz hızlı ve kolay olsun.

Yazarın Tüm Yazıları