Yeni kamuflaj

Erkeklerin favori deseni bu sene renk değiştiriyor. Klasik yeşil tonlarını unutun, mavi-lacivert-gri olana geçiş yapın.

Haberin Devamı

En sevdiğimiz, en çok kullandığımız, özellikle de beyler arasında en favori desen kamuflaj. Ama bu sene bu desen renk değiştirdi. Yeşil kamuflaj ne kadar demode ise mavi-lacivert-gri kamuflaj o kadar moda. Avva’nın yeni sezon görselinde de gördüğünüz gibi, bu senenin en çok kullanılacak eşleştirmesi bu olacak. Gri-lacivert kamuflaj bir puf mont ve Avva gri balıkçı kazak-jean kombini. Tamamlamak için bağcıksız bot ve sırt çantasını unutmayın. Gerçek kürk olmayan kapüşonları da gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Bu kombin spor botlar, bere ve eldivenlerle hafta sonu için son derece sempatik bir casual seçimi olacaktır.
Yeni kamuflaj
Sezonun kombinini Murat Boz gayet güzel taşıyor.
SORUN, ANLATAYIM
Soru:
Ben kıyafetlerimi özenle seçen ve saklayan biriyim. Özellikle ipek ve kaşmir ceket ve kravatlarım var. Temizleme ve saklama yöntemi olarak ne önerirsiniz?
Cevap:
İpek, kaşmir, yün, kadife gibi narin kumaşlardan yapılan ürünlerin temizliği de özel olmalı. Aslında hepsinin kuru temizleme yapılmasında yarar var. Zaten çoğu özel ürünün içindeki yıkama talimatlarında işaretler vardır ama mesela yünlü kazak ve hırkalar genelde elde yıkanmalı, asarak değil yatırarak kurutulmalı. Çamaşır makinesinde yıkanabilecek tek şey, yüzde yüz koton gömlekleriniz olmalı. Kaban, kaşmir ceket ve ipekliler mutlaka kuru temizleme yapılıp gamboçlarda ve koton bez torbalarda saklanmalı. Kadife ceket ve pantolonları da hav dediğimiz iplik yönüne doğru fırçalamalısınız, asla ters tarafa doğru değil...

Haftanın düğünü
Yeni kamuflaj

Bu haftanın en çok konuşulan düğünündeyiz bugün. Hint güzel Priyanka Chopra ve Amerikalı müzisyen Nick Jonas’ın Hindistan’daki
düğünü hem Amerikan Vogue hem de People dergisine kapak oldu. Nick Jones’un kruvaze smokini Ralph Lauren Purple imzalı. Priyanka’nın da seçimi Ralph Lauren. Gelinliğin elle yapılmış işlemelerinde gelin tarafından seçilmiş aile, umut gibi sekiz kelime saklı. Damadın ceketinin içindeyse sol tarafta, tam kalbinin üstünde Chopra’nın gelinliğinden bir parça var ve üzerinde Urduca ‘hayatım’ yazısı işli.
Yeni kamuflaj


Yazarın Tüm Yazıları