Renkliler ve renksizler

Bu hafta maçlar pazar gününe sıkıştırıldı. Bir maç bitiyor diğer maç başlıyor. Bu heyecan kasırgası içinde her takımda hem 'renkli' hem de 'renksiz' oyuncular vardı. Bakalım kim nasıl futbol oynamış.

Haberin Devamı

RENKLÄ°LER
 
Sabri (Galatasaray): Öyle bir çıkış yaptı ki izleyenleri hayran bıraktı. Kendisi de giydiği formayı özlemiş olacak ki, onu terinin son damlasına kadar ıslattı.
 
Burak (Galatasaray):  Kısa süreli de olsa kulübede oturmak kendisini rahatsız etmiş olmalı ki fırtına gibi oyuna başladı. Attığı gollerle de adeta 'Siz kimi alırsanız alın ben buradayım, formayı da bırakmam' mesajı verdi.
 
Aatif (Sivasspor): Öyle bir enerjiyle oynadı ki sahada ayak basmadık yer bırakmadı. O yorulmadı kendisini tutmak isteyen Trabzonsporlu oyuncular yoruldu. Rakip oyuncular her pozisyonda ondan bir adım gerideydi.
 
Kadir (Sivas):ÂSivasspor'un orta sahadaki lideriydi. Trabzonspor'un tüm ataklarında adeta geçit vermeyen bir kale gibiydi.
 
Holosko (Beşiktaş): Sahadaki gezginci oyuncuların lideriydi. Beşiktaş kendisine sahip çıktı o da verilen bu kapıyı hiç kapatmadı; takımının açılış golünü de attı.
 
İ. Toraman ( Beşiktaş): Baktı takımı lodosa tutulmuş vapur gibi  Elazığ tarşısında sallanıyor; limana da yanaşması zor... Dümene geçti ve takımının iskeleye yanaşmasında kaptanlığını gösterdi.
 
Gekas (Akisar BB): Önce Samsunspor'u düşmekten kurtarmak için elinden geleni yaptı ama attığı goller yetmedi. Bu emekleri sonrasında Yunanlı oyuncu ülkemizde çok sevildi. Şimdi de yeni takımını ligde tutmak için gollerine başladı.
 
Batalla (Bursaspor): Takımına elektirik veren fiş gibi. Baktı takım ceyransız, ortaya çıktı ve fişi takıp işi bitirdi.
 
Medunjanin (G.Antepspor):ÂGaziantepspor hocasını deÄŸiÅŸtirdi. Siyah kırmızılılara bu kez taze kan olarak Bülent Uygun geldi. Antep üç puanı alırken ise sahada tek bir mimar vardı; Medunjanin. Takımının adeta beyni gibi oynayan BoÅŸnak futbolcu asistini de yaptı.

Haberin Devamı

RENKSÄ°ZLER
 
Halil (Trabzonspor): Performansı g
ünden güne dibe vuran futbolcuların başında Halil geliyor. Bir kere hücümda artık eskisi kadar patlama gücüne sahip olmadığından tek santrafor oynatmak yanlış olur. Tecrübeli oyuncunun yakaladığı pozisyonları başkası yakalasaydı, kesin netice alırdı. 

Kuyt (Fenerbahçe):
Böylesine tecrübeli  bir oyuncu, dar bir alanda üç dakikada üç hata yapıyorsa güçsüz olduğunun ışığını yakmış oluyor. İsmi Kuyt olsa da Aykut Kocaman'ın bu oyuncu üstünde ısrarı anlaşılmış değil.
 
Baroni (F.Bahçe): Böyle vurdum duymaz bir oyunucuyu arasan zor bulursun. Kendine bir çember alan çizmiş 'onun dışına çıkmam' diyor. Gamsız bir yapıya sahip. Kazanma duygusundan uzak.
 
 
 

 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları