Kamyon devrildi

HAFTALARDIR seken F.Bahçe, sonunda kamyonu devirdi.

Haberin Devamı

Daha büyük fark olmadıysa sebep, bu G.Saraylı bazı futbolcuların beceriksizliği. Sarı kırmızılılar, takım olarak sahaya iyi yayıldılar ve oyuna herkes ortak oldu. Kaçak oynayan yoktu. Fenerbahçe’de de oyuna ortak olmak isteyen yoktu. Kaçak oynayan çoktu. Eee, böyle bir farkta da aslında skor bence oyunu yansıtmadı. Dakika 83, Fenerbahçe rakip kaleye üç defa gitmiş. Birinde; son dakikada Alex’le golü buldu, birinde top direğe gelmiş, diğerinde ofsayt... Siz maçın geri kalan kısmını düşünün.
Herkes diyor ki; “F.Bahçe maçlarında G.Saraylı futbolcularbaskı altında” Dünkü maçta kaç tane oyuncu var, bu maçların özelliğini bilmeyen. O zaman nasıl baskı altında olacak? Fenerbahçe’den şu oyuncu iyiydi diye zorluyorum, bulamıyorum. Galatasaray’a dönüyorum, sarı kırmızılılarda kim kötü oynadı diye, onu da bulamıyorum.
Melo bu tarz maçlarda, inatçılığı ve devamlılığıyla daha farklı oynuyor. Bu maçta şu soru da önemli; “Galatasaray mı çok iyi oynadı, Fener kötü gözüktü? Yoksa Fener mi çok kötüydü, Galatasaray iyi gözüktü?” Fener kötüydü ama bu Fener 6-7 haftadır gene kötü. Demek ki, Galatasaray iyiydi.

Haberin Devamı

Saçlarını kes Fırat

Hakem için zor maç olmadı. Ama hakem de maçı zorlaştırıcı hareketler yapmadı. G.Saray’ın attığı ikinci golden önce Türkiye’de çok hakem, “Ne olur ne olmaz ben çalayım da, başımı derde sokmayayım” diye faul verir Ama Fırat, riski aldı, oyunu devam ettirdi ve devamı gol oldu. Maçın en kritik pozisyonu 51. dakikada iki Semih’in mücadelesiydi. İlk önce Fenerbahçeli Semih rakibini çekti daha sonra da G.Saraylı. Aydınus, F,Bahçeli Semih’in müdahalesini değerlendirdi. İkinci müdahaleyi değerlendirse G.Saraylı Semih’e kırmızı çıkarması gerekiyordu. Yalnız Fırat’a bir tavsiyem var. O gözlerinin üstüne düşen saçlarını biraz kessin. Belki karşıdan fiziksel görüntü iyi ama yarın bir gün gözüne girecek bir saçla pozisyonu kaçırdı mı, bütün fiyakası bozulabilir. Aynı saç dizaynı için Caner’i de uyarmak lazım.
NOT 1: Arena’da merdiven boşluklarının hepsi doluydu. Bir panik çıksa acaba ne olur?
NOT 2: Metroda çok kötü ve nahoş hadiseler yapıldı. Bunlar G.Saray taraftarına yakışmadı.

Yazarın Tüm Yazıları