Fantezilerin de bir sınırı olur yani (18 yaş altı okumasın)

Geçtiğimiz haftalarda Ayşe; “Sevgilim beni bir erkekle aldattı” diye yazdı; insanın hem “yuh” diyesi geliyor, hem de bir an “Ya başıma gelirse?” diye de düşünmeden geçemiyor.

Haberin Devamı

Ben de düşündüm bir an ne yapar, ne tepki gösterirdim, bu şoku nasıl atlatır, midemde kalan bulantıya nasıl çare bulurdum diye.

Sonra bir daha düşündüm, hele ki bunu yaşatan çocuğumun babası olsaydı ne yapardım? Bunun cevabını bulamadım, evlerden uzak olsun diyelim sadece.

Bu hafta da bizim Ayşe’nin translarla yaptığı röportajları okuyorum, işte o röportajlardan bir bölüm beni düşürdü dehşete. Hangi bölüm derseniz; trans hanıma gelen müşterilerin fantezilerinin yazıldığı bölüm.

Huu hangi dünyada yaşıyorsun, daha önce hiç mi duymadın, okumadın,  filmlerde de mi izlemedin falan derseniz; duydum, okudum, izledim, hatta altta yaşadığım bir olayı da anlatacağım sizlere ama bu sefer nedense dehşete düştüm işte. Belki de bu kadar yoğun talep olmasına, fantezilerdeki çeşniliğe takıldım, bilemedim.

Haberin Devamı

Belki de kıskandım milletteki yaratıcılığı, üretkenliği. Şimdi bir düşündüm de ya hu bizim fanteziler üç beş mumdan, romantik müziklerden, iç gıcıklayacak iç çamaşırlarından ileriye bir türlü gidemedi. Peki gitmesini ister miydim ya da istesem hangisi uyar bana dedim ve en masumlarından 3 maddelik bir liste yaptım:

1.Partnerinle cinsiyet kimliği değiştirmece; o kadın olacak, sen koca rolünde...

Bunun bir bölümüne tahammül edebilirim, bir kaç saatliğine de olsa koca karşısında hâkimiyeti ele almak fena olmaz, hem bu arada yaptırmak isteyip yaptıramadıklarımı da yaptırabilirim belki.

“Beğendiğim o çamaşır makinesini almazsan oynamıyorum ben!”

“Sen geçen gün bana ne demiştin, şimdi tekrar et ve özür dilerim kocacığım de!”

Bunu bir nevi terapi olarak görüp arada uygulaması hoş olabilir, bu fantezi kısmen de olsa benlik.

Fantezilerin de bir sınırı olur yani (18 yaş altı okumasın)

2. Sen tavuk kılığına gir, ben kedi; sen üüüürüüüü de, ben miyav miyav...

Bu bana pek uymaz, o da şundan; kedi kılığına girsem, tutamam kendimi; tırmalarım kocayı yaşattıklarına binaen. O kedi ya da tavuk olsa hayvanlara zaafım var, sevip durmaya başlarım; neticesinde al sana şımarmış, havaya girmiş bir koca”

Haberin Devamı

3. Hostes, hemşire, tavşan kız vs kıyafetlerini giymece...
Ben giyerim giymesine de sen karşılığında ne giyeceksin? Doktordan, polisten korkarım; pilot desen, bak o olur belki ama senin uçurduğun uçağa binmem, o da ayrı.

Fanteziler bitmez, baksanıza daha neler neler varmış, cinsel ilişki istemeyen, sadece hükmedilmesini isteyen, “Bana temizlik yaptır” diyeninden, karı koca beraber gelenine, daha bir sürü şey.

Yine okuyup duyuyoruz oralardan buralardan bir geceliğine eş değiştirmece, yok grup seks, falan filan...

Anlatacağım dediğim olay da bunlardan biriydi işte, fazla detaya girmeyeyim ama yıllar önce çok yakın bir kız arkadaşımı hayatımdan silmeme neden olan cümlesini sizlere söyleyeyim;

Haberin Devamı

“Kocama doğum günü hediyesi olarak kaldığımız otele bir hayat kadını çağırdım.”

“Allah belanı versin” diyecektim, “Allah ıslah etsin” dedim.

Ülkenin bir yerinde bu tip sapkınlıklar, fanteziden çıkmış, daha çok hastalık işareti veren bu tatminsizlikler yaşanırken; diğer yanda iki genç öpüştükleri için otobüsten atılıyor.

Bir karı koca el ele tutuştuğu için garsonun birinden; “Hop dedik, burası aile yeri, kendinize çeki düzen verin” diye uyarı alıyor.

Ve cinsel bir takım aletler, edevatlar satan bir sitenin en çok sattığı malın “Şişme keçi” olduğu ortaya çıkıyor.

Ben daha ne desem bilemedim ama bu konuda sizin diyeceklerinizi bekliyorum. Yazıp yollasanıza.

Yazarın Tüm Yazıları