Whatsapp'ta yurt dışındayken yazışmak ücretli mi?

Güncelleme Tarihi:

Whatsappta yurt dışındayken yazışmak ücretli mi
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2017 14:32

WhatsApp Messenger, telefonunuzdaki web tarayıcısının ve e-postanın kullandığı aynı İnternet veri planını kullanır. Dolaşımdayken WhatsApp ve başka verileri kullandığınız için ücretlendirmeye tabi tutulabilirsiniz. Diğer ülkelerdeki uluslararası dolaşım, SIM kartları, ücretler ve politikalar hakkında ayrıntılı bilgi için mobil operatörünüze başvurun.

Haberin Devamı

Eğer uluslararası dolaşım paketiniz yoksa, uluslararası dolaşım ücretledirmesini engellemek için  iPhone Ayarlar > Hücresel > Hücresel Veri Seçenekleri > Hücresel Veri veya Veri Dolaşımı'nı kapatın.

WhatsApp'ı telefonunuz Wi-Fi'ye bağlıyken kullanmak, operatörünüz tarafından ücretlendirilmeye neden olmamalıdır. Lütfen bazı Wi-Fi ağ bağlantılarının ücretli olabileceğini unutmayın.

SIM kartınızı çıkartmış veya hücresel bağlantıyı devre dışı bırakmış olsanız bile, Wi-Fi ile bağlıyken WhatsApp'ta mevcut numaranızı kullanmaya devam edebilirsiniz. Seyahat ederken yerel bir SIM kartınız varsa, Numara Değiştir özelliğini kullanarak hesabınızı yeni numaranıza taşıyabilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!