Kar sınavları erteletti

Güncelleme Tarihi:

Kar sınavları erteletti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2017 17:00

Olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı il ve ilçelerde eğitime ara verildi.

Haberin Devamı

Edinilen bilgiye göre, ilk ve ortaöğretim kademelerinde yapılan yazılı sınavların çoğu tamamlandı. Ancak liselerde sömestr öncesi son hafta yapılan yazılılar ile ders yükseltme sınavlarının henüz gerçekleştirilmemesi sıkışıklar olabileceğine yönelik endişe yarattı. İsteyen öğrencinin velisinin onayıyla girebildiği not yükseltme sınavı karneden önce yapılacak. Öğrenci isterse bir, isterse birden fazla yükseltme sınavına girebilecek. Bazı üniversitelerde de eğitim öğretime ara verildi, sınav saatlerinde değişikliğe gidildi. O üniversiteler ve açıklamaları şöyle:

MEF Üniversitesi: Üniversitenin Rektörü Prof. Dr. Muhammed Şahin, sosyal medya hesabından 11 Ocak'ta tatil olduğunu duyurdu. Cem Karaca’nın ‘Bu Son Olsun’ adlı şarkısını paylaşarak tatil haberini veren Rektör Şahin'e öğrenciler eğlenceli twitleriyle karşılık verdi.

İşte o twitlerden bazıları:

Haberin Devamı

Kerem Öztürk ‏@keremoozturk
Yemin ederim ağlamamak için kendimi zor tutuyorum

Şerifcan ‏@serifcaniniz
@Muhammed__Sahin hocam cansınız

Zizan ‏@ZizanAlpayci
@Muhammed__Sahin MEF liler olarak çok şanslıyız 😎 sizi çok seviyoruz❤❤❤

Cemal Gülden ‏@cemalg_38
@Muhammed__Sahin daha güzel bir şekilde duyrulamazdı... enerjiniz ve samimiyetiniz süper hocam, teşekkürler :)

mert maruldalı ‏@MertMaruldali
@Muhammed__Sahin @MEFuniversitesi  Muhammed hocadan 3.gol geldii

Nişantaşı Üniversitesi: Kötü hava koşulları nedeniyle 11 Ocak'ta, tüm kampusler de düzenlenecek sınav ve dersler iptal edildi.

İstanbul Ticaret Üniversitesi: Olumsuz hava şartlarının devam etmesi nedeniyle 11 Ocak'ta gerçekleşmesi planlanan tüm sınavlar ve eğitimler ileri bir tarihe ertelendi.

Doğuş Üniversitesi: 11 Ocak’ta yapılacak olan sınavlar olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelendi, eğitim- öğretime bir gün süreyle ara verildi. Ertelenen sınavların tarihleri ilgili fakülteler tarafından belirlendikten sonra ilan edilecek.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi: Üniversitenin internet sayfasında yer alan duyuruya göre 11 Ocak’ta yapılacak güz dönem sonu sınavları ve bu sınavlar kapsamında yapılması istenen proje, ödev, uygulama vb. teslimler hava muhalefeti nedeniyle sırasıyla 18 Ocak’ta yapılacak.

Haberin Devamı

Celal Bayar Üniversitesi: 11 Ocak’ta hava muhalefeti nedeniyle üniversitenin Demirci Eğitim Fakültesi, Demirci MYO, Köprübaşı MYO hariç diğer tüm fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarında derslere ve sınavlara bir gün ara verildi.

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi: 11 Ocak’ta yapılacak tüm sınavlar kar yağışı sebebiyle ertelendi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!