Teşekkür ve son kez yardım

Ayşe Ablacım,Sibel ben, Ankara’dan 2 yetim çocuğu olan ablacım, sana sonsuz teşekkürlerimi sunmak istiyorum.

Haberin Devamı

Sana yazdıktan sonra olmaz dediğim şeyler oldu, çocuklarımın yüzü ilk defa güldü sizin sayenizde.

İş buldum, hatta çocuklarımı gönül rahatlığı ile bırakıp çalışabileceğim birini de.

Komşumun biri “seve seve bakarım, yeter ki durumlar düzelsin bir an önce” dedi. O kadar memnun oldum ki anlatamam. Pazartesi Allah nasip ederse iş başı yapacağım.

Sizden son bir istirhamım olacak, ben bir kaç aydır kiramı veremiyorum. Bana bu yardımcı olacak birileri olursa çok sevinirim. Tek gailem birikmiş olanlar, bundan sonrasında Rabbim güç kuvvet verdiği sürece karınca karınca halledeceğim Allah’ın izni ile.

Dualarını esirgemeyen tüm kardeşlerimden Allah razı olsun, şimdiden sonsuz teşekkürler. Allah’a emanet olun sevgilerle.

Haberin Devamı

          

Sibel

 

CEVAP: Sibelcim, nasıl mutlu oldum işlerin yoluna girmeye başladığını duyunca anlatamam. Okur dostlarımdan birikmiş kiraların için destek olmak isteyen çıkarsa yönlendireceğim. Öperim seni ve çocukları.

 

 

……

 

İŞ ARIYORUM

 

Merhaba, eminim benim gönderdiğim mail gibi yüzlerce mail alıyorsunuz. Eşimden ayrı kızım ve ailemle kirada oturuyoruz. Vasıfsız değilim. Fakat her yerde birilerinin selamı gerekiyor maalesef günümüz Türkiye’sinde. Değerlendirmeye alırsanız sevinirim. Kolay gelsin.

Şükran

CEVAP: Şükrancım, Okur dostlarımdan iş bulman için destek olmak isteyen çıkarsa yönlendireceğim. Sevgiler.

 

……

 

KONUSUZ

 

Yetiş Ayşe Abla, lütfen yardım.

Özlem

          

CEVAP: Özlemcim, eposta ile talebini detaylı yazarsan buradan yayınlayalım. Ne demişler derdini söylemeyen derman bulamaz. Öperim.

Haberin Devamı

 

……

 

BURS

 

Merhaba Ayşe Hanım;

 

Adım Ayla. Balıkesir Üniversitesi’nde Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik bölümünde okumaktayım.

Not ortalamam 4 üzerinden 3.08. Ancak maddi açıdan okumakta zorluk çektiğim dönemlerim başladı. Bu sebeple okumama yardımcı olacak kişiler arıyorum. İki kardeşiz. Bu sene o da üniversiteye başlayacak. Dolayısıyla benim durumum daha da zora girecek. Sadece annem çalışıyor. Babam ile görüşmüyorum. Kendisi 15 yıldır yurt dışında. Durumumun en kısa özeti bu. Sizden burs talep ediyorum. Olumlu veya olumsuz geri dönüş sağlarsanız sevinirim.

 

Mutlu Günler

Ayla

CEVAP: Aylacım, Okur dostlarımdan burs için destek olmak isteyen çıkarsa yönlendireceğim. Başarılar dilerim.

Haberin Devamı

 

……

 

BURS YARDIMI

Merhaba Ayşe Hanım,

Ben Gamze … Uygulamalı Bilimler Meslek Yüksek Okulu’nda 4 yıllık turizm otel ve işletmeciliği bölümü okumaktayım.

1 kız ve 1 erkek kardeşim var. 3ümüz de eğitim görmekteyiz.  Ordu’da ikamet ettiğimiz için babam dönemlik iş bulup çalışabiliyor.

Bu yüzden zaman zaman harçlık bile yollamakta zorlanıyor yollayamadığı zamanlar da oluyor.

Turizm bölümünde okuduğum için aktivitelere katılmam gerektiği halde katılamıyorum ve kendimi geliştiremiyorum bölümümde bu nedenle.

Sizden ricam; ilgili makamlardan veya bireylerden bana burs konusunda yardımcı olmanız. Geri dönüşünüz olursa beni çok mutlu edersiniz.

Kendinize iyi bakın iyi günler Ayşe Hanım.

Haberin Devamı

Gamze

CEVAP: Gamze’m, Okur dostlarımdan burs için destek olmak isteyen çıkarsa yönlendireceğim. Başarılar.

……

 

OKUL YARDIMI

 

Sevgili Ayşe,

 

Nasıl başlasam bilmiyorum ama işin aslı, evliyken kocası …'de genel müdürlük yapmış o statüye gelene kadar hep kendi gelirimle yaşamış, ailesini, evini kurmuş biriyim. Boşanırken evimi, arabamı, giysilerimi, markalarımı ve mücevherlerimi kaybettim ama duruşumu kaybetmedim.

Maalesef hayat her şeyi istediği gibi, gönlüne göre vermiyor insana, yine de yılmadan, pes etmeden yaşamak için mecburiyetlerimiz var.

Benimki 11 yaşında, herkesin çocuğu kendine güzel ama benimki dünya güzeli, onu kolejde okutuyorum, gördüğünden eksik kalmasın, babasının ya da ailesinin yapamadıklarından o zarar görmesin diye, işin aslı cebimde 20 TL olmadığı zamanlarda bile okulunu, kursunu, giyeceğini hiç eksik etmedim.

Haberin Devamı

Faturalarımı ödeyemez durumdayım, benden daha vahim durumda olanlar var biliyorum ama tek derdim bir faturayı ödeyemediğimde kızımın bunu fark etmemesi...

 

Benim de yanımda yatılı yardımcılarım oldu, …‘de villam, altımda arabam, elimde …marka çantam oldu. Beni yanlış anlama bütün bu söylediklerimin içinde aç susuz insanlar var, ben onlardan değilim. Allah’ıma şükürler olsun ki.

Ama yine de bazen hayata karşı, hayata inat duranlara da uzanan bir yardım eli olmasını isterim. Çünkü hayatta yoksulluktan daha zor bir şey varsa o da gördüğün, yaşadığın şeylerin bir anda yerle bir olarak yoksul olmandır.

 

Sana yalvarıyorum benim adımı, telefonumu kimseyle paylaşma, 50 liraya bile muhtaç durumdayım. Evim kira, okulumuz taksit, sadece cidden yardım etmek isteyen olursa mailime yönlendirirsen sevinirim.

 

Seni çok öpüyorum.

 

CEVAP: Sevgili okur dostum, seni inan çok iyi anlıyorum. Okur dostlarımdan destek olmak isteyen çıkarsa yönlendireceğim. Kolaylıklar dilerim.

 

……

 

ÖNEMLİ BAŞVURU

 

Düzgün bir işe ihtiyacım var. Değerlendirmenizi umut ederim. İyi Çalışmalar

Hüseyin

CEVAP: Hüseyin Bey, Okur dostlarımdan iş bulmanıza destek olmak isteyen çıkarsa yönlendireceğim. Kolaylıklar dilerim.

…..

 

 

KİRA YARDIMI

Ayşe Hanım merhabalar. Adım Elif.  Aylardır işsizim. İşime güvenerek de kredi çektim. Kredi kartlarımın da bir miktar borcu var. Giderlerim fazlalaştı günden güne borç batağına giriyorum, elektrik faturamı ödeyemez duruma geldim. Son kiramı verdim, 1ay öncesi birikmişim vardı çok az bir miktar ve bu ayın 15’inde yine kiram var.  Bana acil yardımcı olabilir misiniz? Size güveniyorum ve en kısa zamanda geri dönüşünüzü bekliyorum. İlginiz için şimdiden çok teşekkürler. Görüşmek dileğiyle.

Elif

 

CEVAP: Elif Hanım, Okur dostlarımdan destek olmak isteyen çıkarsa yönlendireceğim. Sevgiler.

 

 

……

 

LÖSEMİ

 

Merhaba Ayşe’m,

 

Çok çok uzun zaman oldu sana yazmayalı belki hatırlarsın geçmişte mailleşmiştik seninle. Sessiz de olsa her zaman takipteyim ve de takipte olacağımdan şüphen olmasın. Yaptığın işleri samimiyetini başka kimsede görmediğim bir gerçek.

 

Asıl konuya gelmek istiyorum Ayşe’m sana ekte bir dosya gönderiyorum. Twitter'da yardımını istemiştim tekrar teşekkür ederim ilgin için. Bu kez ben de Yetiş Ayşe demek istiyorum.

 

Fotoğrafta gördüğün güzel kızın ismi Sudenaz. Sudenaz kuzenimin arkadaşının kızı, ne yazık ki Lösemi hastası ve 2 haftada bir kan almak durumunda.

 Ben elimden geldiğince Sudenaz'a yardımcı olmak için sosyal medyada bu konuyu yaymaya çalıştım. Senden ricam Yetiş Ayşe köşende yayınlaman. Belki yardımcı olmak isteyen birileri olabilir. Aşağıda Sudenaz'ın babasının telefonunu yazıyorum ilgilenenler ilgili mail adresinden veya bu telefondan ulaşabilirler.

 

Her şey için çok çok teşekkür ederim.

 

Sudenaz'ın Babası Gürkan

Sessiz de olsa seni sevdiğimi ve takipte olduğumu unutma lütfen

 

Nurcan

          

CEVAP: Nurcan’ım, inşallah çabucak iyileşir Sudenaz. Eminim benim canım okur dostlarım destek olacaklardır. Öperim sarılarak.

 

……

 

KİRA, ELEKTİRİK YARDIMI

 

Merhaba Ayşe Hanım,

Size yazarken köşenizi takipteki heyecanı duymuyorum ama neyse... Yanlış anlamayın beni lütfen bunu sadece benden zor durumda olanlar var diye düşündüğümden söylüyorum. Yine de paylaşayım istedim kısaca derdimi. Umuyorum bana da derman olacak iyi yürekler bulunur. Ben ne yaşadıysam hayatımdaki erkekler yüzünden yaşadım.

İlk önce babam üniversitede okurken kızlar okumaz diye (zaten zorla ağlaya zırlaya gitmiştim) okuldan aldı.

Evlendim, beni çok seviyor üzmez beni diyerek. Maalesef ilk haftadan şiddetle tanıştım. Kimseye bir şey söylemedim sanki benim hatammış gibi utandım. Hep düzelir umuduyla gençliğimi tükettim.

Ama ''şiddet'' şiddetini arttırarak devam etti. En büyük korkum sakat kalıp onun elinde oyuncak olmaktı. Ben de 2 kızımı alıp İstanbul’a kaçtım. Beş parasız, işsiz ve hiç kimseyi tanımadığım, hiç bilmediğim bir şehirde yaşamaya başladım. Sonuç, şu anda 42 yaşındayım, 4 yıldır İstanbul’da mücadele ediyorum.

Yarı aç yarı tok çok günler yaşadık, hala da yaşıyoruz ya. İşsizim ve çocuklarıma yetemediğim için çok mutsuzum... Büyük kızım üniversiteyi kazandı bu yıl 2. sınıf, küçük kızım 7.sınıf.

Kiramı tam 8 aydır ödeyemiyorum, dedim ya yarı aç yarı tok yaşamaya çalışıyoruz.

Faturalarımı ödeyemiyorum, elektriğim kesik. Yani anlayacağınız yardıma ihtiyacım var. Sizin sayenizde belki birileri duyar beni. Saygı ve sevgilerimle...

Lütfen kimlik bilgilerimi yayınlamayın utandığımdan değil, eski eşim şizofreni tedavisi gördü hala bir savaş yaşıyoruz o yüzden. Size şimdiden çok teşekkür ediyorum...

 

          

CEVAP:  Okur dostlarımdan destek olmak isteyen çıkarsa yönlendireceğim. Kolaylıklar diliyorum.

 

……

 

İŞSİZLİK PSİKOLOJİMİ BOZMAK ÜZERE

 

Ayşe Hanım, tesadüf eseri sayfanıza ulaştım ben sigara içmeyen, alkol almayan 25 yaşında bir gencim.

Bundan 1 sene öncesine kadar hayatı seven, yaşama umudu olan biriydim ta ki askerden gelip iş arayışlarına girene kadar. Bu dönem beni kasıp kavurdu, 1 yıldır geçmeyen baş ağrılarım ve kaygı bozukluklarımın tek sebebi işsizlikti.

 İnsan ne için yaşar ki iyi bir aile kurmak için, ben işsizlikle evlenirsem aileme nasıl bakabilirim ki?

 Bu arada Trabzon’da yaşıyorum, şehrim ve mahalle ortamımın küçük olması sebebi herkes birbirini tanır. Benim en çok sıkıldığım şey ise gençliğini esrar, alkol, kızları kandırma peşinde yaşayanları, gününü gün edenleri bir banka önünden geçerken bankada çalışıyor görmem ya da belediyeye ya da kamu kuruluşuna girdiğini görmem.

 Tamam, onlar da hak ediyor, sözüm yok ama “aman düzelsin, işini, evini bilsin” diye işe sokulan bu kişilerin düşünüldüğü kadar bizim gibi olanlar neden düşünülmüyor?

Okumadım, suçluyum ama bir aile kurmak, 2 güzel göze aşık olmak benim de hakkımdı. Hayatımda hiç kimseye art niyet düşünemeyen ben, neden bu hallere düştüm, çok düşündüm, çok ağladım.

 Tek isteğim sadece düzenli bir işti, yarın bir gün evlendiğimde eşim çocuğum aç kalmasındı. Bunları düşünmekle hasta oldum. Ben kaderimi hiç bir zaman sorgulamadım ama bu kader de bir oh çekecek, bir gün ne olacağım ben diye düşünmediğim bir gün yaşayamayacak mıydım ben?

Buradan bana el uzatmak isteyen biri olursa diye yazdım dünya hali bu, kimisinin her şeyi olur kimisinin hiçbir şeyi.

Düşmez kalkmaz bir Allah’tır. Elimden tutmak isteyen olursa Silahlı özel güvenlik görevlisi kartım var, birçok bankaya müracaat ettim, bir şey çıkaramadım. Sadece düzenli bir iş istiyorum Allah kimseyi işsizlikle sınamasın diyorum. Benim durumumda olanlara da sabır diliyorum. Allah yardımcımız olsun. İletişim bilgilerimin gizli tutulup sadece yardım etmek isteyenlere verirseniz teşekkür ederim.

 

Emrah

 

CEVAP: Emrah Bey, Okur dostlarımdan destek olmak isteyen çıkarsa yönlendireceğim. Kolaylıklar dilerim.

 

 

……

 

YARDIM

 

Ayşe Hanım,

Hürriyetteki köşenizde yazmış olduğunuz ve maddi sıkıntıları olan Nurettin Bey’e ve Suna (Rumuz) Hanım’a kendi imkânlarım doğrultusunda yardım etmek istiyorum.

Kendilerinin kontak bilgilerini veya size ulaştırmışlar ise banka hesap numaralarını iletebilirseniz çok sevinirim.

Saygılarımla,

Aydın

CEVAP: Aydın Bey, bilgileri ileteceğim. İyi ki varsınız. Sevgiler.

 

……

 

İSTANBUL’DA KREŞ DESTEĞİ

 

Sayın Ayşe Hanım, rahatsız etme sebebim benim bir arkadaşım. Ona yardım ederseniz çok sevinirim, çok zor durumda.

Size sadece bildiğim kadarını söyleyebilirim; borçları var ve eşi eve para vermediği gibi borçlarını da ödemiyor, 2 çocuğu var biri 2,5 diğeri 3,5 yaşında. Sizden borcunu ödemenizi istemeyeceğim, kabul de etmez zaten çocuklarıma bakan olsa çalışır öderim diyor. Ben de sizden bu yönde yardım isteyeceğim çocukları tam günlük bir kreşe yollarsanız en azından borçlarını ödeyene kadar çok müteşekkir olurum ismi Ayla, ev adresi … İstanbul telefon numarası :… umarım okursunuz saygılarımla.

Şemsi

CEVAP: Şemsi Bey, Okur dostlarımdan kreş konusunda destek olmak isteyen çıkarsa yönlendireceğim.

 

 

……

 

 

MEZUNİYET KIYAFETİ

 

Merhabalar Ayşe Hanımcım,

 

Mezuniyet için gece elbisesine ihtiyacı olan kardeşimize yardımcı olmak isterim.

Bildirmiş olduğu ölçüler ablam ile aynı ve ablamda abiye elbise mevcut, o da yardımcı olmak istiyor.

 

Keşke benim ölçülerim uysa ama 2 beden fazlayım.

İletişim bilgilerimi – bilgilerini iletebilirsiniz sevinirim,

 

Duygu

 

CEVAP: Duygu’m harikasınız. Bilgileri ileteceğim, ablanı da seni de sarılarak öperim.

……

 

RUMUZ SUNA'YA YARDIM ETMEK İSTİYORUM

 

Merhaba

Rumuz Suna’ya yardım etmek istiyorum. Acaba nakit para kabul eder mi, benim de çocuğum var ama kıyafetleri olmaz küçük gelir. Eğer kabul ederse, bana bir banka hesap numarası versin 500TL göndereceğim.

 

Hülya

CEVAP: Hülya’m, harikasın.  Sanıyorum ki kabul edecektir. Böylece yavrusuna yepyeni kıyafetler alabilecek sayende. İletişim bilgilerini sana ileteceğim.

 

 

……

 

MEZUNİYET KIYAFETİ

 

Ayşe Hanım Merhaba

 

8 Nisan tarihli yazınızda Tuğba isimli okurunuz mezuniyet için kıyafet istemekte. İletişim bilgilerini göndermenizi rica ederim.

Sevgilerimle

Canan

CEVAP: Canan’ım bilgileri ileteceğim, öpüyorum sarılarak.

 

 

……

 

BURS

 

Ben Nilay, Balıkesir Üniversitesi öğrencisiyim muhasebe bölümü okuyorum. Babam emekli, annem ev hanımı, evimiz kira, babamın aylık geliri kiraya elektrik ve suya ancak yetiyor. Part- time çalışıyordum fakat saatler uymadığı için işten çıkarıldım. Benim gibi zor durumda olanlara yardımınızın olduğunu duydum birçok yere burs başvurusu yaptım fakat geri dönmediler. Yurt kiram, yol masrafım çok ağır gelmeye başladı. Yardımcı olmanızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.   

Nilay

CEVAP: Nilaycım, Okur dostlarımdan destek olmak isteyen çıkarsa yönlendireceğim. Başarılar dilerim.

 

 

……

 

LİSE ÖĞRENCİSİNE KIYAFET

 

Ayşe Abla merhaba,

 

Abla seni kuzeninim sayesinde tanıdım ve bu hafta geçmişe doğru yaptıklarına baktım.  Allah senden razı olsun. Ablacım ben liseye gidiyorum, kılık kıyafet konusu da malum artık serbestleşti, durumu iyi olmayanlar da malum artık...

Kendimden bahsedeyim; 17 yaşındayım, liseye gidiyorum. Babamın durumundan dolayı (apartman görevlisi) çoğu şeyi alamıyoruz ve gençliğimde birilerine özenmekle geçiyor.

Senden ricam çanta ve ayakkabı istiyorum. Ayak numaram 36-37 ve fazla olmazsam eğer Burcu Hanımla da iletişime geçmek istiyorum, 1 Nisan’daki yardımına istinaden. Annemlerin bunu bilmelerini istemiyorum, üzülürler çünkü ben sana yetemiyorum bu diye.

Ablacım şimdi sadece telefonumu veriyorum.

 

Ve adımı yayımlamazsan seviniri

Sevgiyle kal.  

          

CEVAP:  Okur dostlarımdan destek olmak isteyen çıkarsa yönlendireceğim. Ancak asla ailenden utanmamalısın. İnsanı giysileri de kişiliği gösterir. Sen kendini geliştir, güzel kitaplar oku, derslerinde başarılı ol ve gülümse. Gerisi gelir.

 

YURT MASRAFIMA YARDIMCI OLMANIZI BEKLİYORUM

 

Merhaba Ayşe Abla.

Son sınıf reklamcılık ve pazarlama bölümü okuyorum. 4 kız kardeşiz ve hepimiz öğrenciyiz. 1200 TL’ye sadece babam çalışıyor. Elinden geldiği kadar her yere koşmaya çalışıyor. Kendisi için hiçbir şey bile yapmıyor benim fedakâr canım babam.

Annem haftada bir temizliğe gidiyor 70 TL’ye pazar parası, bakkal parası falan aradan çıksın diye.

Onların bu emeğini gördükçe daha da gayretle okuyorum hedefler belirliyorum onları rahat yaşatabilmek için...

300 TL yurt parası ödüyorlar bu durumda bile.

Sizden ricam okulum bitene kadar 2 ay boyunca yurt masrafımı karşılayacak bir burs bulmanız. Bunu gerçekten çok istiyorum.

2 aydır yanlarına bile gidemiyorum özlediğim halde babamın sıkışık olduğunu bildiğim için.

Buradan yardım edebilecek olan bütün Yetiş Ayşe okuyucularına sesleniyorum

 Sevgilerimle.

Özge

CEVAP: Güzel Özge’m, Okur dostlarımdan destek olmak isteyen çıkarsa yönlendireceğim. Anneni ve babanı tebrik ederim. Kolaylıklar ve başarılar dilerim.

 

……

 

 

BURS YARDIMI

 

Merhaba Ayşe Hanım,

Ben Sibel Dayan.

Hataylıyım ve ailemle birlikte Hatay’da yaşıyorum Balıkesir Üniversitesi’nde bankacılık ve finans 2. sınıf öğrencisiyim okulumdan dolayı Balıkesir’de ikamet ediyorum.

Annem ev hanımı, babam asgari ücretle çalışan bir işçi, 3 kardeşiz; abim üniversitede, kardeşim ise lisede okuyor ve o da kendi çabalarıyla üniversiteye hazırlanmaya çalışıyor.

Çevremizdeki herkesin benim okutulmamam gerektiğini savunmasına karşı onlara inat ailemin de desteğini alarak üniversiteyi kazandım.

Bölümümü severek okuyorum ama kendimi geliştirmekte çok zorluk çekiyorum, maddi imkânlarım buna el vermiyor, asgari ücretle 3 çocuk okutmak çok zor oluyor ve maalesef babam da bizi okutmakta maddi anlamda destek olmakta zorlanıyor.

Başarılı bir öğrenciyim okulumu bitirmek, kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum.

Size yazma cesaretini bugün buldum çünkü bir haftadır bütün arkadaşlarım memleketlerinde ailelerinin yanındayken ben sırf okulumun memleketime çok uzak olması sebebiyle otobüs biletleri fiyatı çok pahalı olduğu için ailemin yanına gidemedim bunun burukluğuyla bir cesaretle size yazmak ve yardım talep etmek istedim.

Ayşe Hanım, umarım biz de ileride sizin gibi oluruz ve insanlara yardımlarımız dokunur. Allah sizin gibileri başımızdan eksik etmesin, teşekkürler, sevgiler Ayşe Hanım.

Sibel

CEVAP: Sibelcim, Okur dostlarım eminim destek olmak isteyecektir. Yönlendireceğim. Başarılar diler yanaklarından öperim.

 

……

 

Çardakçatı Köyü İlkokulu-Ortaokulu

 

Merhaba Ayşe Abla;

 

Biz Kars ili Sarıkamış İlçesi Çardakçatı Köyü İlkokulu-Ortaokulu öğretmenleriyiz. Okulumuz 120 öğrencili bir köy okuludur ve ilçe merkezine 60 km uzaklıktadır. Okulumuzun başka yöntemlerle karşılayamadığımız bazı ihtiyaçları var bu konuda yardımlarınıza ihtiyacımız var. Bizim amacımız okulumuzun fiziki imkânlarını daha iyi hale getirerek olumlu bir okul iklimi yaratmayı amaçlıyoruz. Okulumuzun ihtiyaçları aşağıda belirtmeye çalıştık yapacağınız yardımlardan dolayı şimdiden teşekkür ederiz.

 

* Kırtasiye malzemesi (özellikle A4 kâğıdı )

* Kitaplık Dolabı (4 adet)

* Okuma Kitabı

* Projeksiyon aleti ve Projeksiyon perdesi

* Öğretmen Dolabı

* Önümüzdeki eğitim öğretim yılında açmayı düşündüğümüz anasınıfı için anasınıfı malzemesi.

* Beden eğitimi dersi için ders araç gereçleri (Forma,top,file,Ayakkabı vb.)

 

Yardımlarınız bize ulaştığını teşekkür yazısı ve fotoğraflarla sizlere bilgilendirme yapacağız. Her şey için şimdiden çok teşekkürler…

 

Fatih ÖNEL

Müdür Yardımcısı

İletişim Bilgileri:

 

Çardakçatı Şehit Şerafettin Alkan İlkokulu – Ortaokulu

Çardakçatı Köyü SARIKAMIŞ/KARS

Tel:0474 455 10 74

 

Fatih ÖNEL

Müdür Yardımcısı-Matematik Öğretmeni

Tel:0505 867 86 99

Yazarın Tüm Yazıları