Yapı Kredi 'gözünüzden' sizi tanıyacak

Güncelleme Tarihi:

Yapı Kredi gözünüzden sizi tanıyacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2016 13:59

Yapı Kredi, Türkiye’de ilk olma özelliği taşıyan “göz taraması teknolojisi” ile bankacılık sektöründe bir ilke daha imza attı. Bu yenilik sayesinde akıllı telefonlar üzerinden, şifre kullanmaksızın daha hızlı, daha kolay ve daha güvenli giriş yapılabiliyor.

Haberin Devamı

Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Yakup Doğan konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Türkiye’de ilk kez gelişmiş göz tanıma sistemi teknolojisini kullanarak her müşterimiz için göz damar bilgisinden yola çıkan ve çok güvenli bu şifre sistemini Yapı Kredi Mobil’e girişte kullanmaya başladık. Bundan böyle müşterilerimiz göz tarama özelliği ile akıllı telefonlar üzerinden, tek hamlede mobil şubeye daha hızlı, daha kolay ve daha güvenli giriş yapabilecek.”

Yapı Kredi Mobil’e farklı yenilikler de eklediklerini belirten Doğan; “Yenilenen mobil şubemizi kullanarak müşterilerimiz çekecekleri tutarı belirleyerek ATM’lerden hiçbir tuşa dokunmadan, sadece QR kod ile para çekebilecek. Ayrıca mobil şube üzerinden çağrı merkezi arandığında müşterinin kendisini tanıtmasına gerek kalmadan daha hızlı hizmet alabilecek. Google tarafından ‘örnek uygulama’ seçilen ‘yapikredi.com.tr’den sonra şimdi de Yapı Kredi Mobil’e Google Search altyapısını entegre ettik. Böylece müşterilerimiz arama sonuçlarından işlemlere, ödeme yapacakları faturaların kurumlarına, Akıllı Rehber kayıtlarına hızlı erişim sağlayarak direkt işlem yapabilecek. Ayrıca EFT ya da havale seçimi yapmaya gerek kalmadan hızlıca para gönderilebilecek, para transferi yaparken taksitli nakit avans kullanılabilecek, üçüncü kişilerle IBAN, dekont, hesap özeti, varlık ekstresi ve hesap hareketleri artık çok daha hızlı paylaşılabilecek. Ayrıca mobil şubeye giriş yapmadan piyasalar ile ilgili detaylı bilgilere erişilebilecek ve akıllı cihazlara bildirim olarak iletilecek. Müşterilerimiz, Barkod ile fatura da ödeyebilecek” şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!