Samsung S7'nin özellikleri neler olacak?

Güncelleme Tarihi:

Samsung S7nin özellikleri neler olacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2015 12:27

Samsung’un daha çıkmadan trend olan telefonu Galaxy S7 için öngörülen özellikler açıklandı. 3D Touch özelliği ile gündeme gelen telefonun özellikleri nasıl olacak? Samsung Galaxy S7 ne zaman çıkacak?

Haberin Devamı

Dünyada teknoloji devlerinden biri olan Samsung'un Android telefonlarda amiral gemisi olan Galaxy S serisinin son halkası olacak olan Galaxy S7’nin beklenen özellikleri açıklandı. Türkiye'de merakla beklenen telefonun özellikleri şimdiden herkesi etkisi altına aldı.

USB-C GİRİŞİ SAMSUNG'A GELİYOR

Samsung S7nin özellikleri neler olacak

Son dönemlerin en büyük teknoloji trendlerinin arasında USB-C girişi geliyor. İlk adımı Google ve Apple’ın attığı USB-C serisi Samsung Galaxy S7 ailesinde de yer alacak. Bu giriş sayesinde Samsung Galaxy S7 modelleri daha hızlı şarj olacak ve daha hızlı veri aktarımı sağlayacak. Ancak USB-C ile kullanıcıları şarj kablosu sıkıntısı da bekliyor. Samsung Galaxy S7 ailesi ile şu anda en çok kullanılan micro USB girişinin sonu da yaklaşmış olacak.

Samsung S7nin özellikleri neler olacak

MİCROSD S7'DE YER ALACAK

Haberin Devamı

Samsung modellerinin en büyük özellikleri arasında hafıza kapasitesini arttırabilmesi bulunuyor. Ancak bu özellik Samsung Galaxy S6 modelleriyle rafa kalkmıştı. Şimdi ise Samsung Galaxy S7 ile geri dönüyor. Yeni akıllı telefondan sızdırılan ilk bilgilere göre MicroSD girişi Samsung Galaxy S7’de yer alacak. Bu da kullanıcıların artık GB kapasitesine göre Samsung Galaxy S serisi tercih etmeyeceği anlamına geliyor.

Samsung S7nin özellikleri neler olacak


S7 4 FARKLI MODELLE GELİYOR

Samsung Galaxy S7 modelleri bu kez 4 farklı modelle kullanıcılara sunulacak. Bu modellerin ikisi kavisli ekranlı Samsung Galaxy S7 Edge serisi, diğeri ise normal ekranlı Samsung Galaxy S7. İki farklı küçük ve büyük ekran seçeneklerine sahip olacak. İlk paylaşılan bilgilere göre Samsung Galaxy S7 Plus ve Samsung Galaxy S7 Edge Plus 6 inç ekrana sahip olacak. Diğer modeller Samsung Galaxy S7 ve Samsung Galaxy S7 Edge 5.2 inçlik ekranla satışta olacak.

Haberin Devamı

Samsung S7nin özellikleri neler olacak


ANDROİD SİSTEMİ "MARSMALLOW"

Samsung Galaxy S7 modelleri Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi ile çalışacak. Bu işletim sistemine ise 4 GB RAM, 8 çekirdekli işlemciler eşlik edecek. Kablosuz şarj özelliği Samsung Galaxy S7 modellerinde yer almaya devam etmesi beklenirken, parmak izi okuma sensörü ise yine Samsung’un yeni akıllı telefonlarında olacak.

Samsung S7nin özellikleri neler olacak


3D TOUCH SAMSUNG'A GELECEK Mİ?

Belirtilenlere göre Galaxy S7 Apple'ın 3D Touch teknolojisine benzer bir basın algılama teknolojisiyle gelecek. Böylece ekrana yapılan baskı düzeyine bağlı olarak menüler aktif hale gelecek veya oyunlarda da bu basınç sistemi kullanılabilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!