Google'dan herkese bedava: İşte o uygulama!

Güncelleme Tarihi:

Googledan herkese bedava: İşte o uygulama
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2017 08:58

Yeni sosyal ağ deneylerinden vazgeçmeyen Google, bu kez fotoğraflarla ilgili yeni bir uygulama geliştiriyor!

Haberin Devamı

Google genellikle deneysel uygulamalar geliştirmekten ve başarısız olanları hızla kapatmaktan çekinmiyor. Firmanın bir sonraki uygulaması ise arkadaşlarınızla beraber fotoğraf düzenlemenize izin verecek.

TechCrunch'ın haberine göre henüz duyurulmayan bu uygulama, fotoğrafları arkadaşlarınızla düzenleyip, ortaya çıkan fotoğrafı paylaşmanıza olanak tanıyacak. Dahil olduğunu bir WhatsApp grubunu düşünün, sadece asıl amacınız fotoğraf paylaşmak olacak. Google'ın yeni uygulaması belki de Apple'ın yeni Clips uygulamasından çok farklı olmayacak. Günümüzün gençliği hayatını Instagram ve Snapchat'te geçirdiğinden Google, pastadaki payını almak istiyor.

Uygulama, muhtemelen Google Photos ve YouTube'daki gibi gelişmiş otomatik düzenleme işlevleriyle gelecek. Bu yüzden seçebileceğiniz onlarca otomatik efekt ve filtreniz olmayabilir. Uygulamanın yüz tanıma işlevi sunacağı neredeyse garantili.

Haberin Devamı

Yeni uygulama henüz tanıtılmamış olsa da Google, Engadget'e böyle bir uygulama üzerinde çalıştığını doğruladı. Google, şu an "bir deney" olarak adlandırılan uygulamada yeterli potansiyeli görmezse, onu gerçeğe hiç dönüştürmeyebilir. Tüm bunların bize gösterdiği şey ise Google'ın sosyal ağlarla hala ilgileniyor olması.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!