Siyah beyaz film koptu

YASINI sahada tutan Tolga, futbolla hayat arasındaki bağları daha da güçlendirdi.

Haberin Devamı

O bir futbolcu değil de ‘Şov devam etmeli’ diyen bir sanatçıdır artık. Fakat her hafta ‘biz bu filmi görmüştük’ dediğimiz siyah beyaz filmin de bu şekilde devam etmesi zor...

İlk 45

Ezberlendİğİ üzere yine ilk yarı farkı kaçıran bir Beşiktaş izledik. Oğuzhan-Olcay-Almeida, üç pasta güzel bir gol buldular. Siyah beyaz ayağa oynadığında sorun yok. Ne var ki özellikle rakip bastığında savunma hattı nedense ‘vatan savunması’ moduna geçiyor. Bu durumda gözler Escude’yi arıyor çünkü Fransız, baskı altında bile Bilic’in istediği gibi sakin kalıp top yapıyor. Paşa’ya ciddi bir fırsat tanınmasa da devre arası düdüğü çalındığında topçusundan taraftarına bütün Kartalları ‘ikinci devre sendromu’ sardı. Donk’un kurnazlığı ‘emek hırsızlığı’ydı. Hakem de düdüğü Donk topu attığında çaldıysa -ki bana öyle geldi- maçın tekrarını gerektiren bir kural ihlali yaptı.

İkinci 45

Mürekkep kurumadan Kartal, 47’de sendroma yenik düştü. Goldeki katkısı dışında Oğuzhan’ın sağ açıktaki verimi her geçen dakika düştü. Daha 50. dakikada Bilic, Veli-Fernandes veya Serdar-Holosko değişikliğiyle Oğuzhan’ı forvet arkasına çekebilirdi. İkinci opsiyonu seçseydi belki razı göründüğü (!) bir puanı alabilirdi. Serdar, çok rahat bir topu en olmadık noktaya attı ve o topu Tolga ağlardan çıkarmak zorunda kaldı. Bilic değişiklikte çok gecikti ve de yanlış adamı aldı. Maç son 10 dakikada sahaya ‘Fernandes’i ‘almak’ için giren ‘taraftar’ sayesinde koptu. Olimpiyat devam filmi! Ramon ve Almeida da onu tekmeledikleri için atıldı. Helal olsun ‘taraftar’a, bir taşla üç kuş vurdu(!)... Fernandes, taraftarlarla girdiği münasebet sonrası son köprüyü de attı. Ama maalesef Bilic ile olan köprüler de maç maç azalıyor... Maç tekrarlansa bile bu kafayla Beşiktaş yine kazanamaz.

MAÇIN İYİSİ

Haberin Devamı

Scarione. Paşa’ya galibiyeti getiren adamdı.

MAÇIN KÖTÜSÜ

Donk yaptığı hareketle maça gölge düşürdü.

HAKEM

Çerçiden düdük alan köy çocuğu gibi sürekli üfledi ve çoğu da yanlıştı.

Yazarın Tüm Yazıları