Samsung'dan Windows 10 özrü

Güncelleme Tarihi:

Samsungdan Windows 10 özrü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2016 08:01

Samsung, "Windows 10 yüklemeyin" tavsiyesinin bir yanlışlık olduğunu söyledi ve özür diledi.

Haberin Devamı

Samsung, bir teknik destek yetkilisinin "Windows 10'u yüklemeyin" şeklindeki açıklaması için özür diledi.

The Register'ın raporuna göre bir Samsung notebook sahibi, bilgisayarında Broadcom kablosuz kartta yaşadığı bir sorunla ilgili Samsung'tan şöyle bir cevap almıştı:

"Açıkça konuşmak gerekirse Windows 10'u Samsung laptop'ların veya PC'lerin hiçbirine yüklemenizi tavsiye etmiyoruz. Bu konuda Microsoft ile görüşmelerimiz halen devam ediyor. Web sitemizdeki sürücüler, Windows'un en son sürümünü desteklememektedir."

Haberin internette yayınlanmasının ardından The Register, Samsung ile iletişime geçti ve Samsung, müşteriye verilen "hatalı bilgi" için özür diledi. Firmanın son açıklaması şöyle oldu:

"Bir müşteri temsilcimizin Windows 10 yükseltmeleriyle ilgili verdiği hatalı bilgiden dolayı özür dileriz. Müşterilerimize Windows 10'a yükseltmek ile ilgili detaylı bilgiler için Samsung web sitesini ziyaret edebileceklerini hatırlatmak isteriz. Burada Windows 7, Windows 8 ve Windows 8.1 ile çalışan her Samsung notebook için Windows 10 güncellemesinin sunulup sunulmadığını görebilirsiniz."

Haberin Devamı

"Windows 10'u yüklemenizi tavsiye etmiyoruz" diyen müşteri temsilcisinin başka müşterilere de aynı tavsiyede bulunup bulunmadığı bilinmiyor. Microsoft, Windows 10'a ücretsiz yükseltme fırsatını 29 Temmuz'a kadar sunmayı sürdürecek.

SAMSUNG'UN CESUR TELEFON TASARIMLARI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!