Ramazanoğlu resmen boşandı

Ali-Tuğçe Ramazanoğlu çifti önceki gün resmen boşandı. İzmirli Tuğçe Hanım’la üç yıl önce evlenen Ali Ramazanoğlu, şiddetli geçimsizlik yüzünden iki yıl önce boşanma davası açmıştı.

Tuğçe Hanım da eşinden boşanmak için yüklü miktarda tazminat istemişti.

Sarıyer Adliyesi’nde görülen ve Ramazanoğlu adına avukat Ergin Yıldırımakın’ın takip ettiği mahkeme dün sona erdi ve Tuğçe Hanım’ın milyon dolarlarla telaffuz edilen tazminat talebi kabul görmedi. Mahkeme kararına göre Tuğçe Hanım, eşi Ali Ramazanoğlu’na manevi tazminat olarak 5 bin YTL ödeyecek.

Tolga’ya emanet

Önceki gün Nişantaşı’nda gezerken Derin Mermerci’yi gördüm. Yanında genç işletmeci Tolga Sezgin vardı. Beymen’den alışveriş yapan Mermerci, soluklanmak ve karnını doyurmak için de Beymen Brasserie’yi tercih etti. Anlaşılan Mehmet Germiyanlıgil, sevgilisi Derin Mermerci’yi çok güvendiği Tolga Sezgin’e emanet etmekte sakınca görmemişti.

Eski eşle yemek

Arte Tahir geçtiğimiz gün, boşandığı eşi Mehmet Çelik’le buluştu. İstinye Park’ta yemek yiyen eski eşlere kızları Miray da eşlik etti. Arte Hanım, haftada bir de olsa boşandığı kocasıyla bir araya geldiklerini ve kızlarını da yanlarına alıp birlikte yemek yediklerini söyledi.

Kocasını İstanbul’da bıraktı

Erkek kardeşi Kerem Dürüst’ü görmek ve alışveriş yapmak için önceki gün Amerika’ya giden Şirin Yalçın, kocası Neşet Yalçın’ı İstanbul’da bıraktı. Şirin Hanım, Amerika’ya uçmadan önce ablası Elif Dürüst’le Nişantaşı’nda buluştu. Beymen Brasserie’de yemek yiyen kardeşler, deri ağırlıklı kıyafetleriyle dikkat çekti. Şirin-Neşet Yalçın çifti, geçtiğimiz hafta çocuklarının dadısına ev aldıkları iddialarıyla gündeme gelmişti.

Aşkın fotoğrafı

Önceki gece Türkiye-Bosna Hersek arasında oynanan milli maçı Ali Sami Yen Stadı’nda birlikte izleyen Gökmen Gökbakan ve sevgilisi Nur Gümüşdoğrayan, galibiyeti kutlamak için Etiler Şamdan’a gittiler. Türkiye’nin 2008 Avrupa Şampiyonası finallerine katılmaya hak kazanmasına sevindiğini belirten Gökbakan, Gümüşdoğrayan’la bir aydır birlikte.

Eşimden boşanmak istemiyorum

Feriha-Nuri Sevil’in boşanma davasıyla ilgili gelişmeleri aktarmaya devam ediyorum. Kocasının kendisini kapı komşusu Berna Tezol’la aldattığını iddia eden Feriha Hanım’ın boşanmak için mahkemeye başvurduğunu, hakimin çiftin bir yıl ayrı evlerde yaşadıktan sonra kararlarını tekrar gözden geçirmelerini istediğini yazmıştım. Önceki gün Nuri Sevil aradı. Eşinin aldatma iddialarını ispat edemediğini ve çocuklarını istediği zaman gördüğünü söyleyen Nuri Bey, "Ne olursa olsun ben yuvamı kurtarmaya çalışıyorum, eşimden boşanmak istemiyorum" dedi.

Gala geceleri Yeliz’le başlıyor

Bahçeşehir Golf Tesisleri içindeki Sayfiye’de düzenlenecek özel gala geceleri, Yeliz ile başlıyor. Yeliz, unutulmayan şarkılarıyla bu cumartesi gecesi sevenlerinin karşısında olacak. Soner Arıca ve Coşkun Sabah da ilerleyen haftalarda mekanda program yapacak.

Kahve zamanı

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk’in eşi Diana Şahenk, önceki gün Akmerkez’deydi. Mağazaları gezen Diana Hanım, vitrinleri büyük bir dikkatle inceleyip alışveriş yaptı. Diana Hanım alışverişe kendisini öyle kaptırdı ki, bir yere oturmak yerine kahvesini Akmerkez’i gezerek içmeyi tercih etti.

Efsane DJ’ler Liman’da

"Your Body" , "It’s My House" şarkıları ile dünya listelerinde fırtına gibi esen ve Avrupa’nın en çok ilgi gören DJ’lerinden biri olan Tom Novy, bu akşam Karaköy Liman Lokantası’nda çalacak. 5 Aralık’ta yine aynı mekánda ünlü DJ Roger Sanchez de performans sergileyecek.

Leman Sam bu gece Güverte’de

Ortaköy’de Reina’nın karşısındaki Güverte Bar’ın sahibi Gökhan Osgan, uzun zamandır sahnelere çıkmayan Leman Sam’ı ikna etti. Sam, bu gece Güverte Bar’da sahneye çıkacak. Mekanda cumartesi geceleri de Ferhat Göçer sahne alıyor.

Bahçeşehir’de hizmetinizde

Home Store mağazası Bahçeşehir’de açıldı. Bahçeşehir Prestige Alışveriş Merkezi’nin karşısına açılan mağazanın sahipleri Adnan-Nadir Erdil çifti, "Bahçeşehir gittikçe büyüyor. Böyle bir mağazaya ihtiyaç olduğuna karar verdik" diyorlar.
Yazarın Tüm Yazıları