GeriAstro Gündem Oğlak Burcunu 2023 Yılında Neler Bekliyor? Aygül Aydın'dan Oğlak Burcu 2023 Aşk, Para ve Sağlık Yorumu
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Oğlak Burcunu 2023 Yılında Neler Bekliyor? Aygül Aydın'dan Oğlak Burcu 2023 Aşk, Para ve Sağlık Yorumu

Oğlak Burcunu 2023 Yılında Neler Bekliyor? Aygül Aydın'dan Oğlak Burcu 2023 Aşk, Para ve Sağlık Yorumu

"Oğlak burcu 2023 yıllık burç yorumlarını okudunuz mu? Uzman Astrolog Aygül Aydın Oğlak burçları için 2023 yıllık burç yorumlarını açıkladı. 2023 yılında Oğlak burcunu neler bekliyor? 2023 yılı Oğlak burcu için olumlu geçecek mi? 2023 yıllık burç yorumlarına göre Oğlak burçlarını aşk, kariyer ve sağlık konularında neler bekliyor? Oğlak burçlarını 2023'de etkileyecek gökyüzü olayları neler? İşte Oğlak burcu 2023 yıllık burç yorumları..."

OĞLAK: Kuralları yeniden yazabilirsiniz

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlaklar, 2023 sizin için kuralları yeniden yazacağınız bir yıl olabilir.

Ocak ayının ilk günlerinde burcunuzdaki kavuşumlar ve Yengeç dolunayı ile yıla hızlı bir başlangıç yapabilirsiniz. Düşünmek, yeniden ve daha iyi şartlarda yapacağınız en önemli iş olabilir. Stresten uzak, sakinliğe yakın bir duruş sergilemek kazanmanızın yolunu açabilir. Sözleşmeler, görüşmeler, ikili ilişkiler gibi konularda ne istediğinizi bilmeniz kadar kendinizi doğru ifade etmeniz de önemli.

İŞE BAĞLI EV DEĞİŞİKLİĞİ OLABİLİR

Kendinizle ya da muhataplarınızla bir güç savaşına girmek yerine olanı anlamaya çalışmalısınız. Finansal ve mental açıdan tıkanıklıklarınızın açılmasıyla bu süreç sizin için daha kolay hale gelebilir.

İşe bağlı ev değişikliği, tadilat gibi işlerle ilgilenebilirsiniz. Maddi ve yazılı birçok konu gündeminiz olabilir, imkanlarınızı bilerek hareket etmelisiniz.

Sınırlarınızı genişletmek isteyebilirsiniz

Hayatınızdaki insanları mercek altına almanız gereken süreçler olabilir. İnsanların gerçek niyetleri ve amaçlarını anlamak için çaba sarf etmelisiniz. Sineye çekmeniz gereken durumların değil, artık “dur” demeniz gereken konuların var olduğunu bilmelisiniz. Tüm aksiyonlarınızı bu yönde almak çevrenizi, bağlantılarınızı daha güçlü şekilde kurmanızı sağlayabilir.

Ancak kendinizin ve karşınızdaki kişilerin duygusal durumlarını, hassasiyetlerini de göz ardı etmemelisiniz. Bir denge oyununun içinde olduğunuzu, bu kafa karışıklığını yaşarken gerçekleşen Terazi dolunayı ile fark edebilirsiniz. Bir şeyler yapmak ve üretmek sizin vazgeçilmeziniz olsa da, bazen ne yapacağını düşünüp tasarlamak çalışmaktan daha önemli olabilir. Sınırlarınızı genişletmek isteyebilirsiniz.

Sabırlı ve özenli olun

Oğlak burcunda gerçekleşecek dolunay ile yaz aylarını serin bir şekilde geçirebilirsiniz. Bu size karamsar bir ruh hali gibi gelse de, aslında eski halinizden daha iyi olmanın püf noktalarını taşıyor olacaktır. Kaybettiğinizi düşündüğünüz her şeye hâlâ sahip olduğunuzu fark edin. Bu değerlere sahipsiniz fakat bazen nasıl kullanmanız gerektiği konusunda şüpheye düşüyorsunuz.

Artık şüphelerin aydınlandığı, motivasyonunuzu bulacağınız gelişmelerin yaşandığı, hayatın sadece çalışarak kendine değer vererek de yaşanılır bir yer olduğu bir zamanın içinde yaşıyorsunuz. Zaman geçebilir ancak sizin kendinize verdiğiniz vereceğiniz tüm emekler sizinle birlikte her ana, her yere gelebilir. Kendinizi kırmayın, kimsenin de bunu yapmasına olanak tanımayın.

Kariyeriniz için karar almak zorlaştığında kime akıl danıştığınıza dikkat etmelisiniz. Herkesin sizinle aynı fikirleri paylaşmadığını bilerek ilişki kurmalısınız. Sabırlı ve özenli halinize her zamankinden daha çok ihtiyacınız var. Çünkü kazanmak ve mutlu olmak, bazen başka bir bedel istemez.

Döngüleri kırın kendinizi seçin

Koç, Terazi ve Boğa Akrep hattındaki tutulmalar, neyi öncelikli hale getirip ne için emek verdiğinizi ve önünüze bunun karşılığında neyin geldiğini size net bir şekilde gösterecektir. Hayatınızı kazanmak, istediğiniz statü ve çevreyi bulmak, maddi olarak yeterli olmak, istediğiniz zaman istediğiniz yerde olabilmek ancak yüklerinizden kurtulduğunuzda mümkün olur. Yoran detaylar, güven vermeyen ilişkilerin karamsarlığını üzerinizden atmalısınız. Döngüleri kırın ve kendinizi seçin.

False