Kilolarınızdan Burcunuza Göre Beslenerek Kurtulun

Güncelleme Tarihi:

Kilolarınızdan Burcunuza Göre Beslenerek Kurtulun
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2016 14:24

Burcunuzun özelliklerine göre belirlenen yiyecekleri tüketerek, hem sağlıklı bir yaşam hem de kilo verebileceğinizi biliyor musunuz?

Haberin Devamı

Kovalar bol sebze tüketmeli

Kova burçları, gün içindeki beslenmelerinde ağırlıklı olarak meyve ve sebzeden oluşan öğünler hazırlamalıdır. Bu meyve ve sebzeler; mantar, salatalık, su teresi, avokado, muz, armut, karpuz, fasulye olmalıdır.

Balıklar, tatlı yerine meyve tüketmeli

Duygusallığı ile öne çıkan balıklar, tatlı yerine meyve tercih etmelidir. Muz, nane çayı, kuşkonmaz, fasulye, kereviz sapı, avokado, salatalık, mantar, mevsim meyveleri gibi besinlerden oluşan bir öğün ile tatlı krizlerine son verecekler.

Yayların yağdan uzak durması gerekiyor!

Salatalık, adaçayı, karanfil, brokoli, mantar, domates gibi faydalı besinlerden oluşan bir öğünle, yaylar çok mutlu olacaktır. Zaten sağlıklı yaşam biçimine takıntılıdırlar.

Oğlaklar süt içmeli!

Her burçta olduğu gibi sebze ve meyvelerden faydalanmanın yanında, oğlakların gün içinde mutlaka bir bardak süt içmeleri gerekmektedir. Süt olmazsa da süt ürünleri tüketimi konusunda dikkatli davranmalıdırlar.

Haberin Devamı

Teraziler yeşillik konusunda abartsın!

Terazi burçları da sağlığına oldukça önem verirler. Bunun için de beslenme programlarında, kereviz, ıspanak, bezelye, pancar, elma, kuru üzüm, badem gibi besinleri tercih ederler. O yemeği sevmeseler de sağlıkları için yeterli miktarda yemelidirler.

Akrepler soğan yemekten çekinmemeli!

Akrepler mide sağlıkları için gazlı içeceklerden kesinlikle uzak durmalıdır. Bunun yanında gün içinde sarımsak, soğan, hardal, pırasa, şalgam, incir, erik gibi faydalı besinler tüketmelidirler.

Aslanlar yağdan uzak durmalı!

Aslanlar kilo alma konusunda çok dikkat etmeli ve bunu engellemek için de yağlı besinlerden uzak durmalıdırlar. Elma, buğday ekmeği, arpa, çavdar, marul, yumurta, lahana, salatalık, ceviz gibi besinlerden yardım almalıdırlar.

Başaklar şekeri hayatından silmeli!

Başaklar şekeri hayatından çıkarmalı ancak şeker ihtiyacını meyvelerden almalıdırlar. Havuç, kuşkonmaz, suteresi, yulaf, karpuz ve sebzelerin genelini gün içinde tüketmelidirler.

İkizler gün içinde süt içmeli!

İkizlerin gün içinde kesinlikle tüketmesi gerekenler arasında; portakal, şeftali, domates, mısır, erik gibi besinler vardı. Sağlıklı yaşamak isteyenler ise süt ve süt ürünleri tüketimini ihmal etmemelidirler.

Haberin Devamı

Yengeçlerin tercihi yeşilden yana olmalı!

Çavdar unu, yumurta beyazı, kereviz sapı, fasulye, marul ve hindi bağ gibi besinlerin yanında yeşil renkli olan sebze tüketimine önem vermesi gereken yengeçler, tatlı krizi için meyve salatası yemelidirler.

Koçlar yoğurt tüketmeli!

Koçlar gün için de yeşil renkli sebzeleri tercih etmenin yanında kesinlikle bir kase de yoğurt yemelidirler. Patates, soğan, elma, ceviz, domates, kereviz sapı, pancar, armut gibi besinleri de tüketmeliler.

Boğalar bol bol su içmeli!

Boğaların en çok ihtiyaç duydukları besin kaynağı sudur. Gün içinde bol miktarda su içmeli ve brokoli, mantar, ıspanak, lahana ve patates gibi besinleri de yemelidirler. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!