'Kasetle gelen dekontla gider'

Güncelleme Tarihi:

Kasetle gelen dekontla gider
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2017 22:46

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu sert sözlerle eleştirerek, “Gidicidir Bay Kemal. Bu zatın siyasette son kullanım süresini tamamladığı anlaşılıyor. Geçen hafta tongaya bastırılmasının başka izahı olamaz. Kasetle gelen dekontla gider, bunu böyle bilesiniz” dedi.

Haberin Devamı

Erdoğan dün AK Parti’nin Ağrı ve Muş il kongrelerinde özetle şunları söyledi:

ANA HIYANETİN BAŞINDA

“ŞİMDİ bizi senaryolara boyun eğmedik diye cezalandırmaya, yargılamaya, itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar Amerika’da. Senaryo belli, tezgâh belli. Bunu ülkemizdeki işbirlikçileri aracılığıyla yapıyorlar, FETÖ ile yapıyorlar. PKK’yı bunun için azdırdılar, FETÖ’yü bunun için sahaya sürdüler, DEAŞ’ı bunun için üzerimize saldılar hatta şu anda ana muhalefetin, diğer adıyla ana hıyanetin başında bulunan zatı da aynı amaçla kullanıyorlar.

BİZİM bm’NİN KARARLARI BAĞLAR

Diğer ülkeler gibi bizi de sadece Birleşmiş Milletler’in (BM) kararları bağlar. Türkiye BM’nin kararlarını harfiyen uygulamış mı? Uygulamış. Uluslararası taahhütlerini yerine getirmiş mi? Getirmiş. Bizim yaptığımız işin müttefiklik ruhuna aykırı bir tarafı da yok. Buna rağmen, ülkemize yönelik suçlamalar akıl alır gibi değildir.

Haberin Devamı

BU ŞANTAJA BOYUN EĞMEYİZ

Ülkemizde elde edemedikleri neticeye, binlerce kilometre ötede aynı tezgâhla, malzemeyle, senaryoyla ulaşmanın gayreti içindeler. Hepsi de aynı gayeye yöneliktir, hepsi de Türkiye’ye diz çöktürmeyi amaçlamaktadır. Bu dava 17-25 Aralık kumpasının okyanus ötesine taşınmış halinden başka bir şey değildir. Ortada bir mahkeme yoktur. Sadece şantaj malzemesi üretme gayreti vardır. Biz bu şantaja boyun eğmeyiz.

BAZI SİNYALLER ALIYORUM

Bazı haberler, sinyaller alıyorum; bazı işadamlarının varlıklarını yurtdışına kaçırma gibi gayretlerinin olduğunu duyuyorum. Buradan sesleniyorum, önce kabinemize sesleniyorum, bunların hiçbirine çıkış için asla izin vermemelisiniz. Çünkü bu adımlar ihanet-i vataniyedir.

KONTROLLÜ DARBE SANIĞI SENSİN

(15 Temmuz gecesini hatırlatarak) Bay Kemal o gece 11.30 gibi Atatürk Havalimanı’na geldi. Arkadaşları karşıladı. Tanklar oradaydı. Arkadaşları tankların başındakilerle görüştü. Bay Kemal tankların arasından tıpış tıpış yürüdü, arabasına bindi. Bakırköy Belediye Başkanı’nın evine gitti. Sonra utanmadan ne dedi, ‘Bu bir kontrollü darbe’. Kontrollü darbenin sanığı sensin be...

Haberin Devamı

Son olay, kaset operasyonuyla bu zatı CHP genel başkanlığına taşıyanların 2019 seçimlerine farklı bir isimle gitmek istediklerine işaret ediyor. Gidicidir Bay Kemal. Bu zatın siyasette son kullanım süresini tamamladığı anlaşılıyor. Bay Kemal, gidiyor. Geçen hafta, göz göre göre tongaya bastırılmasının başka bir hesabı olamaz.. Kasetle gelen dekontla gider, bunu böyle bilesiniz.”

TÜRKÇÜLÜK, KÜRTÇÜLÜK YOK TEK MİLLET VAR

SİZDEN bir şey istiyorum. Biz, tek millet olacağız. Bizde Türkçülük, Kürtçülük, Lazcılık, şuculuk, buculuk yok. Bizde sadece tek millet var. Tek bayrak var. Öyle paçavralar, maçavralar önümüze gelmesin. Vatanımızı bölmeye çalışanlara fırsat vermedik, vermeyeceğiz. Tendürek, Cudi, Gabar, Bestler Dereler'de bütün teröristleri gömdük, gömüyoruz ve gömeceğiz. Şehitlerimiz, olabilir. Gazilerimiz olabilir. Onlar bu vatan için şehit oldular, gazi oldular ve şahadete yürüdüler. Allah, onlardan razı olsun. 81 vilayetiyle, 780 bin kilometrekare toprağıyla bu vatanın tek bir karışına, kimseye el uzattırmayız. Kim ki bu yola tevessül ederse işte Tendürek’te F-1 oluruz, Cudi’de F-16 oluruz, Gabar’da F-16 oluruz, Bestler Dereler’de F-16 oluruz, üstüne üstüne ineriz.

Haberin Devamı

BUNUN ADI IRKÇILIKTIR

Parasını verenin tepe tepe kullandığı bir katiller sürüsüne dönüşen PKK’nın ülkemizle ve milletimizle uzaktan yakından bir ilişkisi yoktur. Ülkemizde, benim Kürt kardeşlerimin kendilerini temsil etmek için terör örgütlerine, bölücü zihniyetli partilere de ihtiyacı yoktur. Onlar kendi kendilerini temsil ederler. Bugün ülkemizde artık hiç kimse kökeni, inancı, meşrebi, kültürü sebebiyle baskı altında olduğunu iddia edemez. Artık böyle bir sorun olmadığı halde ısrarla Kürt kardeşlerimizi tahrik etmenin adı da ırkçılıktır. Biz her türlü ırkçılık gibi Kürt ırkçılığına da Türk ırkçılığına da karşıyız. Suriye’de faaliyet gösteren YPG/PYD sanıyor musunuz ki oradaki Kürt kardeşlerimizin menfaati, hayrı, geleceği için çalışıyorlar. Asla. Bu örgüt bugün şu devletin, yarın öteki devletin, bir-iki gün bir başka gücün oyuncağı olacak, sonunda da kirli mendil gibi kaldırılıp bir kenara atılacaktır. DEAŞ’ı kim kurdu, silahlandırdı, ülkeyi kana ve ateşe boğduysa bugün YPG/PYD’yi de onlar donatıyor, yönetiyor, yönlendiriyor.

BAKMADAN GEÇME!