Son dakika... Hastaneye kaldırılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl'den haber var

Güncelleme Tarihi:

Son dakika... Hastaneye kaldırılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingölden haber var
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2017 18:38

CHP'nin 'Adalet Yürüyüşü'ne katılan Tekin Bingöl rahatsızlandı. Hastaneye kaldırılan Bingöl'ün sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Haberin Devamı

Tekin Bingöl, Adalet Yürüyüşü'nün 18'inci gününde Kocaeli'de bulunan Kartepe yokuşunu çıkarken aniden yere düştü. Hızla müdahale edilen ve ambulansa alınan Bingöl'e ilk müdahale burada yapıldı.

KALP RAHATSIZLIĞI VAR

Alınan ilk bilgilere göre Bingöl'ün tansiyonunun düştüğü ve bu nedenle rahatsızlandığı, kalp ritminde herhangi bir sorun olmadığı öğrenildi.

Ayrıca Tekin Bingöl'ün daha önce kalp rahatsızlığı geçirdiği belirtildi.

VEKİLDEN HABER VAR

Hastaneye kaldırılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl'ün sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Genel Müdürü Doç. Dr. Soner Şahin, yaptığı açıklamada, Bingöl'ün hipertansiyonu ve kalbinde stent bulunduğunu söyledi.Bingöl'ün, bugünkü basınçlı hava ve sıcaktan da etkilendiğini düşündüklerini ifade eden Şahin, "Orada küçük bir baygınlık geçiriyor. Şu anki durumu stabil. Kendi kalp hastalığıyla ilgili bütün değerler normal. Bugün sadece tedbir amaçlı yani önceki hastalığından dolayı misafir edeceğiz. Yarın (pazartesi) sabaha, her şey netleşmiş olur. Şimdilik her şey yolunda gibi. Yarın sabah kardiyolog arkadaşımız tarafından tekrar değerlendirilecek. Bu sonuçlarla beraber herhangi bir sıkıntı yoksa taburcu edebiliriz. Şu anda serviste, odasında istirahat ediyor." şeklinde konuştu. (AA)

Haberin Devamı

Son dakika... Hastaneye kaldırılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingölden haber var

KOCAELİ’NE GELİNDİ

Adalet Yürüyüşü’nde hava sıcaklığı nedeniyle verilen molanın ardından yürüyüş saat 17.00’de yeniden başladı. CHP Kocaeli İl ve ilçe örgütleri Adalet Yürüyüşü’ne katılanları Sakarya Esentepe mevkiinde karşıladı. Burada yol daralınca polis ile yürüyüşe katılanlar arasında kısa süreli arbede çıktı. Polisin ikna çabasıyla gerginlik sona erdi.

Yürüyüşe Fenerbahçe Friends taraftar grubu da katıldı. Fenerbahçe bayraklarıyla yürüyenler ’Adalet’ sloganları attı. Esentepe’de başlayan yürüyüşte Kocaeli’nin Kartepe İlçesi Eşme Mahallesi’ne ulaşılarak mola verildi. CHP Mersin Gençlik Kolları Kocaeli sınırında ’Senin için de adalet kardeşim’ yazılı pankart açarken, meşaleler yaktı. Kortejde bulunanlar gençleri alkışladı.

Haberin Devamı

Son dakika... Hastaneye kaldırılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingölden haber var

YÜRÜYÜŞ SONA ERDİ

Kocaeli’nin Kartepe İlçesi Eşme Mahallesi’nde verilen molanın ardından yeniden yürüyüşe geçildi. İbrikdere Mahallesi’ne gelindiğinde yürüyüş sona erdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dinlenmeye çekildi. Yarın İbrikdere Mahallesi’nden İzmit Yahya Kaptan Mahallesi’ne kadar olan mesafede yürüyüş devam edecek.

.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!