Erdoğan’dan 16 Nisan mesajı: 2019’a işaret fişeği

Güncelleme Tarihi:

Erdoğan’dan 16 Nisan mesajı: 2019’a işaret fişeği
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2017 21:12

CUMHURBAŞKANI Tayyip Erdoğan, 16 Nisan referandumunun yedi düvele karşı verilen bir mücadele olduğunu belirterek, “Batıda Haçlı zihniyeti bize saldırdı, içeride de uşakları saldırdı. Fakat yılmadık, usanmadık, milletçe dimdik durduk. Bir işaret fişeği atıldı, Mart 2019’a ve Kasım 2019’a. Ona göre zaferler bizi sarhoş etmeyecek” dedi.

Haberin Devamı

ARAÇ KUYRUKLARI OLUŞTU

Cumhurbaşkanı Erdoğan, referandum sonuçlarının açıklanmasının ardından ilk kez geldiği Ankara Esenboğa Havalimanı’nda vatandaşlar tarafından karşılandı. Havalimanından Ankara’ya giden yol üzerinde Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne ait kamyonlar, otobüsler, beton mikserleri, çöp kamyonları ve minibüsler yol kenarında uzun kuyruklar oluşturdu. Erdoğan, Esenboğa Havalimanı’ndan Cumhurbaşkanlığı’na kadar yolda kendisini bekleyen vatandaşları selamladı. VIP salonu önünde toplanan vatandaşlara Cumhurbaşkanlığı otobüsü üzerinden seslenen Erdoğan, özetle şu mesajları verdi:

HAÇLI VE UŞAKLARI

“Öncelikle 16 Nisan zaferimiz tüm milletimiz için mübarek olsun. İstedik rabbimiz lütfetti. İnşallah bundan sonraki süreç çok daha gayretli, hızlı olarak 2019 Kasım’a yürüyeceğiz. Ama şunu söyleyeyim; yapacağımız çok iş var. Bunun hepimiz de herhalde farkındayız. Zira yedi düvele karşı verilen bir mücadele oldu. Batıda Haçlı zihniyeti bize saldırdı, içeride de uşakları saldırdı. Fakat yılmadık, usanmadık, milletçe dimdik durduk. Çünkü biz sadece mevlamızın huzurunda rükuda ve secdede eğiliriz, başka bir yerde asla.

Haberin Devamı

İnsanımıza yönelik olan yatırımlarda özellikle eğitim işin başını çekiyor. Ahlak ve maneviyat işin başını çekiyor. Biz hep söyledik ya; bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, beraber olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız.

Milletimiz şüphe duymadığı için evet dedi. Yaratılanı yaratandan ötürü sevdiğimize göre bazı yerlerdeki ayrılık niye? Ama elhümdülillah şimdi ben Güneydoğu’ya, Doğu’ya baktık gece hep onları inceledim devran değişti. Şimdi istikamet üzere bir gidiş vardır daha iyi olacak. Kasım 2019’u unutmayın, dün (önceki) akşam bir işaret fişeği atıldı. Mart 2019’a ve Kasım 2019’a, tamam. Ona göre zaferler bizi sarhoş etmeyecek. Ama biz biliyoruz ki zafer anıtlarını ancak şehitler diker.

GEÇERSE İDAMI ONAYLARIM

(İdam isteriz sloganları) İşte bunu hep meydanlarda söyledim, parlamentoya inşallah gelecek; parlamentodan geçmesi halinde ben bunu onaylarım. Çünkü bizim şehitlerimizin katillerini affetme yetkimiz yok.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!